- 2 Aralık 2014
- 611
- 547
- 39
- Konu Sahibi karsiyakali1912
1 yaşındaki oğluma hafta içi bazı günler benim ders saatlerimde bakıp oyun oynayacak bir bakıcı yada oyun ablası arıyorum.
çalışma şartları
- Kesinlikle Sigara içmeyen,
- Kedilerden korkmayan (sakin mizaçlı ve insana çok bulaşmayan bir kedidir.),
- çocuklarla oyun oynamayı seven,
- bebek bakım konusunda temel bilgi sahibi yada bu konuda kendine güvenen (bez ve kıyafet değiştirme konusunda gösterildğinde yapabileceğine inanan)
- salı 15:30-17:30 (kesin değil salı günü hiç olmayabilir)
- çarşamba 08:30-17:30
- perşembe 10:30-15:30
çalışma şartları
- temizlik yok (sadece ayak altında tehlike arz eden döküntü olursa -cam yada oyuncak kırığı yada basıldığında ayak kaydırabilecek sıvı yada meyve olursa tehlike ortadan kalkacak kadar yapılacak)
- bebeğe yemek hazırlamak yok (benim önceden hazırlayıp bıraktığım yiyecekler verilecek)
- evde, havaya göre parkta, fakültemiz bahçesinde oyun oynanacak,
- kendisi yemek yiyebilen bebeğimize önceden hazırlanmış yiyecekleri mama sandalyesine koymak sureti ile beslenme saati yapmak (yeme miktarı önemli değil bu konuda bebeğe yada bakan kişiye bir baskımız yok)
- gerektiğinde bezini değiştirmek (benim eve geleceğim saate 10 dk varsa bana bırakılabilir)
- gerektiğinde üzerini değiştirmek (üzeri etrafa bulaşacak şekilde aşırı kirlenmedikçe yada ıslanmadıkça bunu talep etmiyoruz)
- ders aralarında oluşan boşluklarda eve takviye kuvvet olarak destek vereceğim (okulun yanında oturuyoruz)