• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Acil karar veremiyorum...

abuksubuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
6
0
86
İstanbul
Merhaba bayanlar,

yaklaşık 1 senedir saçlarımı boyamıyorum,,en son koyu kumrala boyamıştım ve röflelerim kapanmıştı.şimdi uçalar ilginç bir renk diplerim ise açık kestane ile koyu kumral arası kendi saç rengim.saçımın rengini değiştirme kararı aldım fakat,uçlarını mı kestireyim, kendi doğal rengimin üzerine gölge mi yapayım yoksa, illa ki boyatıp mı tüm saça gölge yaptırmak gerekiyor bile miyorum. biraz açık tonlarda bişeyler istiyorum,natürel durması çok önemli,biraz sarımsı parlasın falan...
yorumlarınızı dört gözle bekliyorum...
teşekkürler:emir_bebek:

Eklentiler

• $26829_410473463053_737023053_5087837_5384465_n.jpg
    $26829_410473463053_737023053_5087837_5384465_n.jpg
    15,8 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
meraba ben yeni girdim klübe ama saç boyama tecrübem cok fazla iki sene öncesine kadar nerdeyse haftada bi sacımı boyuyodm istediim rengi bulmak için sen eger cok acık tenli deilsen bence yani tamamen kendi fikrim ne röfle nede sarı yapma o tonlar biraz olgun gösteriyo açk kumral= sac rengin koyu ise buda fazla acık tutmaz yani yine kahve tonu olr genelde bayanların sacında olan bi renk benim en beendiim palette nin bronz kahvesi cok güzel bi renk tutuyo yani karar senin sadece fikir benimki

benımde fıkrım rofle golgeden yana degıl,arkadasın fıkrıne katılıyorum yasından buyuk gosterıyor bu ıslemler,ben tek renktenj yanayım acık kumral karamel gıbı bıseyler yapabılırsın

slm:) umarım ki bana da yardımcı olabilirsniz,,,, heralde doğru yere yazıyorum,,,2 yıl önce full sarışındım ve artık kendi orjinal saç rengime dönüyorum yavaş yavaş... (koyu kestane kızıl) uçları da 3 ayda bir kestiriyorum....saç ucunda çok az sarılar kaldı...... orjinal saçım dediğim gibi koyu kestane ve ara ara kızıl yansımalı......artık bir değişiklik yapmanın zamanı geldiğini düşünüyorum......Loreal Casting Creme Gloss(yarı kalıcı boya)'un 323(koyu kahve irize dore_bitter çikolata ticari ismi ile yani) ile 530(açık kahve dore_sıcak çikolata)renkleri arasında kararsız kaldım.....benim doğal saçımda zaten kızıl yansımalr var ve ben daha fazla kızıl yada bakır yansıma istemiyorum....bu durumda hangisini tercih etmeliyim? koyu parlak kahve tonlar tercihim......akaju ve bakırımsı yada karamel diye tabir edilen orta tonlamalardan hoşlanmıyorum pek,,,,bu yüzden de 634 bal kahve veya numarasını anımsamıyorum bal köpüğü renklerini tercih etmemekte kararlıyım....kendim evde boyama yapacağım bir de,,bu yüzden orta akaju ve bal köpüğü gibi renkler zaten evde denemek için fazla iddaalı tonlar.....o kadar iddaam yok:35:.....bir de dediğim gibi genel olarak çok tutulsa da, ben turunculardan pek haz etmiyorum.....koyu kestane kızılın üzerinde hangisi daha doğal durur.....323mü 530mu? (saçımın rengi 1-2 ton açılsın diye de bir kaygım yok...) fikir verirseniz çok sevinirim...:8:
saygılar.....

Back