Çocuk Hastalıkları acil kanlı kaka

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Yenidunya3

Hamd ve Şükür
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2010
5.693
3.104
373
kızlar bebeğim 3 aylık, geçen çarşambadan beri günde 5-6 kez kaka yapmaya başladı, bu zamana kadar herşey normaldi, 2-3 günde 1 yapıyordu kakasını..son 2 gündürde kanlı kaka yapmaya başladı az az, acile gittik ama bişi yapılmadı, aranızda böyle bir sorun yaşayan oldumu? birde elazığda tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı? çok moralimiz bozuk..5 seneden sonra gelen tüp bebeğimiz bizim, ne yapacağımızı şaşırdık, bulunduğumuz ilde özel doktor falan yok, elazığa götürelim diyoruz bu nedenle lütfen yardım edin..

canım aynı durumu bizde yaşadık çok mücadele ettim 7-8 kez kaka kılcal damar gibi ince yada nokta şeklinde kan..çocuk gastroentorolojisine götürmen gerekiyo.oda sana yüzde 90 besin alerjisidir diyecek beslenmenden süt ürünlerini çıkartacak ona göre bi yol izlersiniz benim oğlumun kanamasının sebebini hala bilmiyorum kolonoskopi bile yapıldı.şükür ki ek gıdaya geçtik kanamada kesildi

hayırlısı bakalım canım, götürcez bakalım..peki her kakasında oluyormuydu yoksa ara aramıydı..

cnm 7 kez kaka yapıyosa 5inde oluyodu

canım şimdilik bizde o kadar yok, dün 1 kez vardı, birde ondan öncekigün vardı..bende takip ediyorum bakalım..normalde kızım 2-3 günde 1 yapardı, son 5 gündür günde 5-6 kez yapmaya başladı..balgam sökücü ilaç kullanmıştık ondan sonra oldu ama doktor o etki etmez diyor..bakalım..

büyük ihtimalle alerjıdır.. oglumdada oldu. ınek sutu alerjısı dendı.. sen emzırıyorsan ınek sutu ıceren gıdalar tuketme.. duzelır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…