• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil kan ihtiyacı

mad_sad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
1.047
5
66
İstanbul
ACİLEN PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN LÜTFEN!
ARANAN KAN BULUNAMADI HASTA ZOR DURUMDADIR
İstanbul-Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde verilmek üzere BALKONDAN DÜŞEREK AĞIR YARALANAN 16 YAŞINDAKİ BUSE YORULMAZ isimli hasta için 45 ünite 0 RH (-) NEGATİF kana ihtiyaç vardır.
.(TELEFON;.. 533 690 71 95 )Yağmur Bircan Yorulmaz

Allah şifalar versin..allah yardım etsin..bulundumu neoldu arkadaşım???umarım acil bulunmştur..

banada netten bir arkadsım yolladı, bend ebilmiyorum hiç tanımıyorum ama içim cız etti, kangrubum değil üstelik hamileyim ve kan tedavisi görüyorum, dedim ben yardımcı olamıyorum belki kk üyeleri yardımcı olabilir, hemen buraya yazmak geldi aklıma:( zor gerçekten çok zor:( insnaın başına ne zaman ne gelir bilnmez, Rabbim yardım etsin.

Başka bir şehirde yaşıyoruz ama face de paylaştım,belki arkadaşlardan paylaşıpta bulan olur inşallah.
Allah yardımcısı olsun.

ACİLEN PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN LÜTFEN!
ARANAN KAN BULUNAMADI HASTA ZOR DURUMDADIR
İstanbul-Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde verilmek üzere BALKONDAN DÜŞEREK AĞIR YARALANAN 16 YAŞINDAKİ BUSE YORULMAZ isimli hasta için 45 ünite 0 RH (-) NEGATİF kana ihtiyaç vardır.
.(TELEFON;.. 533 690 71 95 )Yağmur Bircan Yorulmaz

bende az önce twitterde gördüm yazmışsınz siz sanırım aynı kişiye numarayı not ettm eşim 0 negatif çalışıo şu an gelince söyleyeceğim mesafe çok uzak ama umarım uygun olur eşim gelir yardıma

bende az önce twitterde gördüm yazmışsınz siz sanırım aynı kişiye numarayı not ettm eşim 0 negatif çalışıo şu an gelince söyleyeceğim mesafe çok uzak ama umarım uygun olur eşim gelir yardıma

ben numaraya ulaşamayınca direk hastahanenin aciliyle görüştüm

bulundu şu anda gerek kalmadı dediler

inşallah hemen iyileşir acil şifalar versin allahım

bu arada benim kan grubum allah kimseye yaşatmasın ama lazım olursa aklınızda olsun

bende aradım hastaneye tamamlanmış Allah acil şifalar versin

arkadaşlar şimdi buseciğin babası ile konuştum durumu iyi çok şükür

cuma günü son ameliyatı yapılacakmış yarın tekrar arıycam

arayan herkeze teşekkürlerini sundu

Bende paylaştım şimdi umarım yeteri kadar kan bulunur..Acil şifalar dilerim:14:

bende 0 rh (-)'im ama yer olarak uygun değil bana Allah şifa versin demekten başka bir şey diyemiycem keşke oralarda tanıdığım olsa da söylesem :( inşallah en kısa zamanda iyileşir.

arakadaslar hastaneyi arayan arkadsların dediğine göre kan bulunmuş hamdolsun Rabbime, Allah hepimizden razı olsun, o gencecik kızada geçmişler olsun bir an önce toparlanır inşAllah

Geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin, bir an önce eski sağlığına kavuşur inşallah.

Back