• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derya Leia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2018
934
908
103
Merhaba bende rahim yapısıklıgı var bana bu jel gerekli nerden alabilirim arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz?
BC4B05DB-7E7C-4192-AECC-BCBA9434365B.jpeg

Biz hep gittiğimiz eczacıya rica ediyoruz depoları arayıp nerede ne var , nereye depodan vs gönderilebilir söylüyor bize

Bu jel ne için kullanılacak? Yapışıklığın tek çözümü ameliyatla açmak. Ameliyat sonrasımı kullanılcak

Yapısıklıgı açarken operasyon esnasında yapılacak işlemde kullanılacak
Anladım. 2 defa kullandım. İkiside farklı doktorlarda. Ve 2 doktorumda kendisi temin etti. Hatta birisi yalnış hatırlamıyorsam yurt dışından sipariş etmişti usd üzerinden almıştı fiyatını. Diğeri çalıştığı hastaneden kullandı.
Eczanelerde veya medicallerde varmıdır o yüzden bilmiyorum.

Anladım. 2 defa kullandım. İkiside farklı doktorlarda. Ve 2 doktorumda kendisi temin etti. Hatta birisi yalnış hatırlamıyorsam yurt dışından sipariş etmişti usd üzerinden almıştı fiyatını. Diğeri çalıştığı hastaneden kullandı.
Eczanelerde veya medicallerde varmıdır o yüzden bilmiyorum.
Suan benimde ihtiyacım var yurtdısında alsam ameliyat gününe yetismicek acaba elinde olan varmıdır 😓

Suan benimde ihtiyacım var yurtdısında alsam ameliyat gününe yetismicek acaba elinde olan varmıdır 😓
Doktoruna sorsan o daha iyi bilir aslında. Dediğin gibi benim hep doktorlarım kendileri temin etti. En azından nereden bulabilirim diye sorabilirsin🙏🏼

Back