Derya Leia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2018
934
908
103
Merhaba bende rahim yapısıklıgı var bana bu jel gerekli nerden alabilirim arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz?
BC4B05DB-7E7C-4192-AECC-BCBA9434365B.webp

Biz hep gittiğimiz eczacıya rica ediyoruz depoları arayıp nerede ne var , nereye depodan vs gönderilebilir söylüyor bize

Bu jel ne için kullanılacak? Yapışıklığın tek çözümü ameliyatla açmak. Ameliyat sonrasımı kullanılcak

Yapısıklıgı açarken operasyon esnasında yapılacak işlemde kullanılacak
Anladım. 2 defa kullandım. İkiside farklı doktorlarda. Ve 2 doktorumda kendisi temin etti. Hatta birisi yalnış hatırlamıyorsam yurt dışından sipariş etmişti usd üzerinden almıştı fiyatını. Diğeri çalıştığı hastaneden kullandı.
Eczanelerde veya medicallerde varmıdır o yüzden bilmiyorum.

Anladım. 2 defa kullandım. İkiside farklı doktorlarda. Ve 2 doktorumda kendisi temin etti. Hatta birisi yalnış hatırlamıyorsam yurt dışından sipariş etmişti usd üzerinden almıştı fiyatını. Diğeri çalıştığı hastaneden kullandı.
Eczanelerde veya medicallerde varmıdır o yüzden bilmiyorum.
Suan benimde ihtiyacım var yurtdısında alsam ameliyat gününe yetismicek acaba elinde olan varmıdır 😓

Suan benimde ihtiyacım var yurtdısında alsam ameliyat gününe yetismicek acaba elinde olan varmıdır 😓
Doktoruna sorsan o daha iyi bilir aslında. Dediğin gibi benim hep doktorlarım kendileri temin etti. En azından nereden bulabilirim diye sorabilirsin🙏🏼

Back
X