bu doktoru bende duymustum ama o kadar yol gitmek gozumde buyudu sankiOraları bilmem fakat şuan torbalı ayrancıda özel Medifema hastanesinde Emrah beyan tercih edebilirsiniz . 3,5 yaşındaki oğlumun kontrollerini ve doğumunu o gerçekleştirdi .eskiden Su hastanesindeydi . Şuan tekrar hamileyim evimin dibinde hastane var ama ona rağmen 40 dakikalık yolu çekip güvendiğim hekimime gidiyorum . Bilgileri çok kıymetli
Haklısınız tabiki çalışıyorum ve inanın bende Alsancakta oturuyorum sabahta gidilse trafik öğlen gidilse akşam trafigine kalıyoruzbu doktoru bende duymustum ama o kadar yol gitmek gozumde buyudu sanki
Kesinliklesizin icin mantikli aslinda daha once bildiginiz memnun kaldiginiz bir yer ve en fazla 5 6 kez gidilir yeni bi yer bulmakla ugrasmaktan daha iyi
Umarım içinize sinecek şekilde hastane ve hekim bulursunuzhayirlisi olsun insallah ben biraz daha arastirayim cinarli olabilir benim icinde yada can hastanesi galen medicana cok yogunmus
tesekkur ederim insUmarım içinize sinecek şekilde hastane ve hekim bulursunuz
Merhaba hangi doktorda karar kıldınız acabaHerkese merhaba
İzmir Mavidl deniz tıp da kadin dogumda muayane olan yada doğum yapan varmi acil ya bilgi almam lazim biraz nasil memnun olan varmi ? Yada ege üniversitesi hastanesinde iyi bir doktor ilgili diyeblecegnz varmi nolur akil verin ilk gebelgm
Bende oraya gitmeyi düşünüyorum ama emin olamadım gittiniz mi nasıl acabaMerhaba hangi doktorda karar kıldınız acaba
Evet gittim gecen haftalarda cüneyt bey var kadin dogumda ona yonlendirdiler beni ilgilisi bilgilendrmesi memnun oldum guler yuzlu tatli bi doktor haftaya gidicem tekrar kontrole simdilik herhangi bi sorun yok sevdm doktrou birazda arastrdim eğitimi calstigi hast. Guzel gayet sayfadan bakabkrsnz deniz tipin bakalm bu sefer 2. Gidisim olcak inşallah hep devam edermBende oraya gitmeyi düşünüyorum ama emin olamadım gittiniz mi nasıl acaba
gecen haftalarda gittim cüneyt bey var kadin dogumda ona yonlendirdiler beni ilgilisi bilgilendrmesi memnun oldum guler yuzlu tatli bi doktor haftaya gidicem tekrar kontrole simdilik herhangi bi sorun yok sevdm doktrou birazda arastrdim eğitimi calstigi hast. Guzel gayet sayfadan bakabkrsnz deniz tipin bakalm bu sefer 2. Gidisim olcak inşallah hep devam edermMerhaba hangi doktorda karar kıldınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?