• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil İzmirde kadın doğum icin Bilgii

_essraa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
7
2
86
İzmir
Herkese merhaba
İzmir Mavidl deniz tıp da kadin dogumda muayane olan yada doğum yapan varmi acil ya bilgi almam lazim biraz nasil memnun olan varmi ? Yada ege üniversitesi hastanesinde iyi bir doktor ilgili diyeblecegnz varmi nolur akil verin ilk gebelgm

Oraları bilmem fakat şuan torbalı ayrancıda özel Medifema hastanesinde Emrah beyan tercih edebilirsiniz . 3,5 yaşındaki oğlumun kontrollerini ve doğumunu o gerçekleştirdi .eskiden Su hastanesindeydi . Şuan tekrar hamileyim evimin dibinde hastane var ama ona rağmen 40 dakikalık yolu çekip güvendiğim hekimime gidiyorum . Bilgileri çok kıymetli

merhaba kizlar bende 6+3 haftalik hamileyim hala doktor bulmadim kemalpasada oturuyorum cok uzak olsun istemiyorum bildiginiz bi yer var mi

Oraları bilmem fakat şuan torbalı ayrancıda özel Medifema hastanesinde Emrah beyan tercih edebilirsiniz . 3,5 yaşındaki oğlumun kontrollerini ve doğumunu o gerçekleştirdi .eskiden Su hastanesindeydi . Şuan tekrar hamileyim evimin dibinde hastane var ama ona rağmen 40 dakikalık yolu çekip güvendiğim hekimime gidiyorum . Bilgileri çok kıymetli
bu doktoru bende duymustum ama o kadar yol gitmek gozumde buyudu sanki🙈

bu doktoru bende duymustum ama o kadar yol gitmek gozumde buyudu sanki🙈
Haklısınız tabiki çalışıyorum ve inanın bende Alsancakta oturuyorum sabahta gidilse trafik öğlen gidilse akşam trafigine kalıyoruz 😂ama ayda 1 gideceğiz ortalama birde doğum zamanı diye kendimi teselli edip onunla devam edeceğim . Yakınımda bir hastaneye gittim öncesinde ama yok içime sinmedi güven vermedi 😔

sizin icin mantikli aslinda daha once bildiginiz memnun kaldiginiz bir yer ve en fazla 5 6 kez gidilir yeni bi yer bulmakla ugrasmaktan daha iyi

o tarafta egepol karatas cok oneriyorlar ama birazda ticarethane gibi diyende var

hayirlisi olsun insallah ben biraz daha arastirayim cinarli olabilir benim icinde yada can hastanesi galen medicana cok yogunmus

sizin icin mantikli aslinda daha once bildiginiz memnun kaldiginiz bir yer ve en fazla 5 6 kez gidilir yeni bi yer bulmakla ugrasmaktan daha iyi
Kesinlikle 🙏 hastaneyi bilemiyorum ama doktor para odaklı değil ya dediğiniz gibi artık yapı karakter mi bilemiyorum özeller artık hep para odaklı ne kadar çok birşeyler kitleyebiliriz hesabı 😂

Herkese merhaba
İzmir Mavidl deniz tıp da kadin dogumda muayane olan yada doğum yapan varmi acil ya bilgi almam lazim biraz nasil memnun olan varmi ? Yada ege üniversitesi hastanesinde iyi bir doktor ilgili diyeblecegnz varmi nolur akil verin ilk gebelgm
Merhaba hangi doktorda karar kıldınız acaba

Back
X