• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil İstanbulda doktor veya hastane tavsiyesi

dilekvhp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
2
0
36
Kırklareli
Merhaba arkadaşlar.30 yaşına yeni girdim.Geçtiğimiz Şubat ayında bebeğim anne karnında gelişemediği için kalp atışı duyulamamış ve bebeğim kürtajla alınmıştı.Daha sonra sürekli adet düzensizliği yaşadım.En son 31 Temmuzda adet olmuştum.Geçtiğimiz pazartesi Çapa Tıp Fak.polikliniğine geldim ve Farlutol isminde ilaç verildi, ilacım bitti ama hala adet olmadım.Anne olmayı çok istiyorum, o yüzden çok oyalanmak istemiyorum.(Zaten iş güç dolayısıyla çok vaktim geçti.)Lüleburgazda görev yapıyorum, İstanbuldaki doktorlar ve hastaneler hakkında hiçbir fikrim yok.Kime gidebilirim, tavsiye edebileceğiniz doktor ve hastane varsa çok sevinirim.Olmadı Çapa Tıp Fak.hocalarından randevu alayım diyorum, onu da nasıl alacağımı bilmiyorum ama, yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

benim drum zeytinburnunda avrasya hastanesinde tamer sözen!di.çok memnudum.herşeyi açıklıyordu.anlatıyordu.tavsiye ederim