• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil isim önerisi dişi yavrumuz için

Kedi kılıç kuşanmış,
geldiği andan beri ne uyuyor ne uyutuyor😾🔫

"Bana derhal isim verilmezse bu evi size dar ederim" diyor.☄💣

Konu sahibi de bu sebeple acilen konu açmış, başlıkta da ne kadar acil oldugunu belirtmiş.😔

Nereden bakarsan bak HAKLI.👌🏻

Kedi kılıç kuşanmış,
geldiği andan beri ne uyuyor ne uyutuyor😾🔫

"Bana derhal isim verilmezse bu evi size dar ederim" diyor.☄💣

Konu sahibi de bu sebeple acilen konu açmış, başlıkta da ne kadar acil oldugunu belirtmiş.😔

Nereden bakarsan bak HAKLI.👌🏻
Aciliyeti sizi ilgilendirmez keşke biraz uslubuna dikkat etseydin.... Bakarsın geçersin sanane yazmak için yazmissin... canin sıkılmış da burda nasıl sacmalasam diye düşünmüşsün sanırım.... Belki çocuklarima supriz hazırlıyorum.. Belki tanıdığıma ...İsim yazılması gerekiyor... Yada başka başka şeyler...Bilip bilmeden yargılamayın bundan sonra kimseyi... Sizin yazınıza gülenler de işte aynı siizn gibi dar düşünceli insanlar...

Arkadaşlar merhaba biz yeni yavru sahiplendik.İsim. bulamadık. Yardımcı olabilir misiniz rica etsem..
Biz bahçemizde ki kedilere bakıyoruz kızım onlara isim veriyor örnekler vereyim latte ...ponçik...ve miya bunları isimlendirmistik böyle dışı kedilerdi ...birkaç tanıdığım var onlar bayağı isim koyuyorlar kedilerine insan ismi Leyla mesela ...gene googledenda bakın ordada seçenekler çok oluyor..sağlıkla büyüsün inşallah minik yavru

Aciliyeti sizi ilgilendirmez keşke biraz uslubuna dikkat etseydin.... Bakarsın geçersin sanane yazmak için yazmissin... canin sıkılmış da burda nasıl sacmalasam diye düşünmüşsün sanırım.... Belki çocuklarima supriz hazırlıyorum.. Belki tanıdığıma ...İsim yazılması gerekiyor... Yada başka başka şeyler...Bilip bilmeden yargılamayın bundan sonra kimseyi... Sizin yazınıza gülenler de işte aynı siizn gibi dar düşünceli insanlar...
Son yorumumda canim sıkıldı evet. 😄 siz de bakip gecseydiniz madem💁‍♀️

Back