- Konu Sahibi legend_legend
Arkadaşlar merhaba biz yeni yavru sahiplendik.İsim. bulamadık. Yardımcı olabilir misiniz rica etsem..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aciliyeti sizi ilgilendirmez keşke biraz uslubuna dikkat etseydin.... Bakarsın geçersin sanane yazmak için yazmissin... canin sıkılmış da burda nasıl sacmalasam diye düşünmüşsün sanırım.... Belki çocuklarima supriz hazırlıyorum.. Belki tanıdığıma ...İsim yazılması gerekiyor... Yada başka başka şeyler...Bilip bilmeden yargılamayın bundan sonra kimseyi... Sizin yazınıza gülenler de işte aynı siizn gibi dar düşünceli insanlar...Kedi kılıç kuşanmış,
geldiği andan beri ne uyuyor ne uyutuyor⚔
"Bana derhal isim verilmezse bu evi size dar ederim" diyor.☄
Konu sahibi de bu sebeple acilen konu açmış, başlıkta da ne kadar acil oldugunu belirtmiş.
Nereden bakarsan bak HAKLI.
Biz bahçemizde ki kedilere bakıyoruz kızım onlara isim veriyor örnekler vereyim latte ...ponçik...ve miya bunları isimlendirmistik böyle dışı kedilerdi ...birkaç tanıdığım var onlar bayağı isim koyuyorlar kedilerine insan ismi Leyla mesela ...gene googledenda bakın ordada seçenekler çok oluyor..sağlıkla büyüsün inşallah minik yavruArkadaşlar merhaba biz yeni yavru sahiplendik.İsim. bulamadık. Yardımcı olabilir misiniz rica etsem..
Son yorumumda canim sıkıldı evet. siz de bakip gecseydiniz mademAciliyeti sizi ilgilendirmez keşke biraz uslubuna dikkat etseydin.... Bakarsın geçersin sanane yazmak için yazmissin... canin sıkılmış da burda nasıl sacmalasam diye düşünmüşsün sanırım.... Belki çocuklarima supriz hazırlıyorum.. Belki tanıdığıma ...İsim yazılması gerekiyor... Yada başka başka şeyler...Bilip bilmeden yargılamayın bundan sonra kimseyi... Sizin yazınıza gülenler de işte aynı siizn gibi dar düşünceli insanlar...
SüslüArkadaşlar merhaba biz yeni yavru sahiplendik.İsim. bulamadık. Yardımcı olabilir misiniz rica etsem..
Saat 03.58 de bı de sksksskskskKonunun aciliyeti nedir Allah aşkına
Çok komik dimi .... Mübarek günde inşallah..... Gerisini Allah'a havale ediyorum ... Terbiyesiz kadınSon yorumumda canim sıkıldı evet. siz de bakip gecseydiniz madem
Teşekkür ederim... Gerek kalmadı.. Ertesi gün için acil idi ...
Ayrıca o kadar zeka seviyen yerlerdeymis ki neden bu kadar acil olabilir diye düşünmemissin... Demekki beynin bu kadar çalışıyor. Oturda başkalarıyla dalga geçeceğine kendine üzül... Ben nasıl düşünemedim diyeSon yorumumda canim sıkıldı evet. siz de bakip gecseydiniz madem