- 13 Mayıs 2015
- 700
- 333
- 103
- 42
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
Neden 23 sene içinde elle tutulur bir diploma, sertifika , yüksek lisans vs yapmadınız madem böyle düşünüyorsunuz? Neden acil? Yeni mezun olsanız evet derdim günümüz koşulları için de 23 senedir alaylı olan biri için bu pek geçerli değil, başka sebeplerle ünvan vermemişlerdir orda ya da şirket gıcıklık yapıyordur. Zaten dediğiniz sebepten olsa hiç bi yerde alamazsınız ünvan, düzeninizi bozmayın kalın orda derdik o zaman daDeğerli KK üyeleri
23 yıldır Holding firmasında çalışmaktayım.Ancak açıköğreitm mezunu olduğum için yıllardır yönetici düzeyinde çalışmama ve iş yapmama ragmen invanımı alamıyorum.Çok mutsuzum ve acilen iş arıyroum. SMMM ruhtasım olup mesleğimle ilgili tecrübem deneyimlerimi iyi değerlendirerek yine kurumsal bir firmaya üst düzey yönetici olarak geçmek istiyorum.Ancak kariyerden bulamıyorum. CV gayet iyi ve dolu olmaına ragmen genelde üst yönetim kadrosu tanıdık ve referans aracılııyla oluyor. Fikir vereblirmisiniz. Nasıl kendime göre güzel bir iş bulabilirim.Teşekkürler
Neden 23 sene içinde elle tutulur bir diploma, sertifika , yüksek lisans vs yapmadınız madem böyle düşünüyorsunuz? Neden acil? Yeni mezun olsanız evet derdim günümüz koşulları için de 23 senedir alaylı olan biri için bu pek geçerli değil, başka sebeplerle ünvan vermemişlerdir orda ya da şirket gıcıklık yapıyordur. Zaten dediğiniz sebepten olsa hiç bi yerde alamazsınız ünvan, düzeninizi bozmayın kalın orda derdik o zaman da
açık öğretim mezunu-fakülte mezunu ayrımı anlamında demiştim onu aslında. 20 küsür sene öncenin lise mezunları bile müdür yönetici vs oluyo gayet de iyi yerlerdezruhsatı varmış alaylı değil ki.
açık öğretim mezunu-fakülte mezunu ayrımı anlamında demiştim onu aslında. 20 küsür sene öncenin lise mezunları bile müdür yönetici vs oluyo gayet de iyi yerlerdez
Nasıl kız intahar mı edecekti ne zaman dedi nedenSiz intihar etmeyecek miydiniz ne ara iş aramaya geldi
Nasıl kız intahar mı edecekti ne zaman dedi neden
2014 te konular öylemi yazılıyordu ya o ne öyle nokta nokta nokta.Bugun bir konu hortlamis, 5 yillik mi ne: devamı-intihar etmeyi düşündüğüm gün veda günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?