How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Acil iş arıyorum.Mali müşavirim. İlk defa iş arıyorum.Hızlı bir şekilde iş bulabilme tavsiyesi olan var mı ?

mutluluk1982

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
700
333
103
42
Değerli KK üyeleri
23 yıldır Holding firmasında çalışmaktayım.Ancak açıköğreitm mezunu olduğum için yıllardır yönetici düzeyinde çalışmama ve iş yapmama ragmen invanımı alamıyorum.Çok mutsuzum ve acilen iş arıyroum. SMMM ruhtasım olup mesleğimle ilgili tecrübem deneyimlerimi iyi değerlendirerek yine kurumsal bir firmaya üst düzey yönetici olarak geçmek istiyorum.Ancak kariyerden bulamıyorum. CV gayet iyi ve dolu olmaına ragmen genelde üst yönetim kadrosu tanıdık ve referans aracılııyla oluyor. Fikir vereblirmisiniz. Nasıl kendime göre güzel bir iş bulabilirim.Teşekkürler

Değerli KK üyeleri
23 yıldır Holding firmasında çalışmaktayım.Ancak açıköğreitm mezunu olduğum için yıllardır yönetici düzeyinde çalışmama ve iş yapmama ragmen invanımı alamıyorum.Çok mutsuzum ve acilen iş arıyroum. SMMM ruhtasım olup mesleğimle ilgili tecrübem deneyimlerimi iyi değerlendirerek yine kurumsal bir firmaya üst düzey yönetici olarak geçmek istiyorum.Ancak kariyerden bulamıyorum. CV gayet iyi ve dolu olmaına ragmen genelde üst yönetim kadrosu tanıdık ve referans aracılııyla oluyor. Fikir vereblirmisiniz. Nasıl kendime göre güzel bir iş bulabilirim.Teşekkürler
Neden 23 sene içinde elle tutulur bir diploma, sertifika , yüksek lisans vs yapmadınız madem böyle düşünüyorsunuz? Neden acil? Yeni mezun olsanız evet derdim günümüz koşulları için de 23 senedir alaylı olan biri için bu pek geçerli değil, başka sebeplerle ünvan vermemişlerdir orda ya da şirket gıcıklık yapıyordur. Zaten dediğiniz sebepten olsa hiç bi yerde alamazsınız ünvan, düzeninizi bozmayın kalın orda derdik o zaman da

Neden 23 sene içinde elle tutulur bir diploma, sertifika , yüksek lisans vs yapmadınız madem böyle düşünüyorsunuz? Neden acil? Yeni mezun olsanız evet derdim günümüz koşulları için de 23 senedir alaylı olan biri için bu pek geçerli değil, başka sebeplerle ünvan vermemişlerdir orda ya da şirket gıcıklık yapıyordur. Zaten dediğiniz sebepten olsa hiç bi yerde alamazsınız ünvan, düzeninizi bozmayın kalın orda derdik o zaman da

ruhsatı varmış alaylı değil ki.

Konusunu hortlatan üyesinin intihar etmek isteyen

Burdan ne kadar sağlıklı iş bulunur ki yada kim der hadi gel iş var diye bilemedin

açık öğretim mezunu-fakülte mezunu ayrımı anlamında demiştim onu aslında. 20 küsür sene öncenin lise mezunları bile müdür yönetici vs oluyo gayet de iyi yerlerdez

ama smmm ruhsatında onun bir önemi yok.
ruhsatta yazmıyor açık öğretim vs. ruhsat almak zaten zaman ve emek isteyen bir süreç.
çalıştığı işyeriyle ilgli başka sorunları varsa bilemem neden ünvan verilmiyor.

Su zamana kadar cevre olusturamadiysaniz gercekten zor. Aof mezunu olmanizin hic onemi yok, onemli olan is bilmek ve yonetebilmek. Cikabileceginiz en ust pozisyon mali isler muduru/muhasebe mudurudur. Bir firma 5 tane muhasebe elemani istihdam ederken 1 tane müdür istihdam eder. Müdür pozisyonunda da surekli sirkülasyon olmaz. Bu yuzden is bulamiyorsunuzdur. Tum yetkiyi alacak birini bulmak, duzeni gostermek vs zaman alan isler ayni zamanda guven ister. smmm ya da ymm cevreniz size referans olamaz mi?

Ben bir mali müşavir olarak konuya yorum yapmak istedim. Mali Müşavirlikte iş bulmanızı etkileyen faktörler, işi ne derecede bildiğinizdir. 23 yıldır çalışıyorsunuz Tüm beyannamelere hakim misiniz? Holdingte işleri tek başınıza mı yürüttünüz, YMM desteği ile mi. Bizim meslek örgün - açıköğretimi olduğuna inanmıyorum. Size bahane sunulmuş bence. Ve bu meslek öyle bir meslektir ki, özel hayatı iş hayatına asla karıştırılmamalı. Yanıma aldığım yardımcı personellerde ilk dikkat ettiğim konu budur. Çünkü mesleğimiz zaten hataya açık, kafa dalgınlığı kaldırmaz.

Back