Acil ihtiyaçtan çeyizimi satıyorum!

melodi06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2008
17
0
36
Acil ihtiyacım olduğu için ( eğitim masraflarımı gidermek amacıyla ) 3 yıl önce yaptırılan çeyizimi satıyorum..Hepsi Çapa markadır...
==>>Herhangi bir deformasyon , tahribat yoktur , kesinlikle kullanılmamıştır..Bütün ürünler pazarlığa açıktır..

1adetbeyaz218x218karemarm0.jpg

1adetbeyaz218x218karemasw1.jpg

1adetbeyaz218x218karemaea4.jpg

1 adet beyaz 218X218 kare masa örtüsü

Ücret:230 ytl dir..

Ankara'da ikamet edenler gelip görebilirler...

Son düzenleme:
2adet100cmapndafiskosmagc7.jpg

2adet100cmapndafiskosmaha1.jpg

2 adet 100 cm çapında büyük sehpa örtüsü

Ücret: 6O YTL dir..

Son düzenleme:
2adetmentabla50cmapnda2yv3.jpg

2adetmentabla50cmapndabu5.jpg

40 adet (20'şerli iki takım) yuvarlak 24 cm çapında beyaz dantel örtü (fiyat takım başınadır arzu ederseniz tane ile de alabilirsiniz)

Ücret : 100 ytl(hepsi için geçerlidir.)

2takm16adetvitrinrtsov1.jpg

2takm16adetvitrinrts2pu5.jpg

2takm16adetvitrinrts3ik8.jpg

16 adet(8-8 iki takımdır) kare 24X24 cm boyutlarında beyaz vitrin/konsol/gümüşlük örtüsü (fiyat 1 takım için geçerlidir.

Ücret:27 ytl dir...

2takmyuvarlak40adetkonsio5.jpg

2takmyuvarlak40adetkonsvl6.jpg

40 adet (20'şerli iki takım) yuvarlak 24 cm çapında beyaz dantel örtü (fiyat takım başınadır arzu ederseniz tane ile de alabilirsiniz)

Ücret : 100 YTL dir...

yatakodastakm6tane2sw9.jpg

yatakodastakm6tanefi9.jpg

6 adet kare 20 cmX20 cm boyutlarında beyaz dantek yatak odası örtüsü (fiyat tamamı için geçerlidir)...

Ücret: 30 YTL dir...

2adetyavruazsaccadekabano3.jpg

2adetyavruazsaccadekabanq9.jpg

2 adet yavru ağzı rengi saten/kabartmalı/sırıklı 130 cmX 80 cm boyutlarında seccade (fiyat tane başınadır..)

Ücret : 20 YTL dir..

merhaba melodi06, ben nişanlılıyım sehpa örtüsü ve mutfak perdesi hoşuma gitti yalnız bunları beğenirken bile içim sızladı normalde yapacağım bişey değil bu ne olursa olsun eğitimin için almayı düşünüyorum önce mutfak camımın ölçüsüne bakmam lazım sonra yine yazarım

merhaba ben kanser oda takımını ve sehpa örtülerini almak istiyorum herhengi bi tehribat yok değilmi özelden görüşürsek iyi olur

merhaba melodi06, ben nişanlılıyım sehpa örtüsü ve mutfak perdesi hoşuma gitti yalnız bunları beğenirken bile içim sızladı normalde yapacağım bişey değil bu ne olursa olsun eğitimin için almayı düşünüyorum önce mutfak camımın ölçüsüne bakmam lazım sonra yine yazarım

merhaba bu kadar geç dönüş yaptığım için inanın çok üzgünüm fakat şartlar böyle gerektirdi.hala ilgileniyor musunuz?

X