Deneyimimi paylaşmak istedim.Sarışın olduğum için Lazer epilesyonda bitmeyen yüz tüylerim ve diğer bölge kıllarım vardı.İğneli epilasyon ile kesin çözüm olacağını biliyordum.İğneli epilasyon yapan çok ama cildi yakıp iz bırakan da çok.Bu yüzden çok temkinli bir şekilde iğneli epilasyoncu aradım.Tavsiye üzerine 30 yıllık bir uzman buldum.Avrupa yakası Bahçelievler de Gülşen Hanım.KendisiNişantaşında yıllarca çalışmış ve Ataköy dede 20 yıl güzellik salonu çalıştırmış.Ben Beykoz da oturuyorum ama gittiğime değdi.Lazer den sonra azan yüz tüylerim kıl olmuştu.6-7 seans ta hepsindenkurtuldum.Sonra kaşlarıma da biraz girdik.Diğer bölgeler de şu an devam ediyor ve iyice azaldı.Böyle bir uzman bulduğumiçin çok mutluyum.Ayrıca şuan kendi evinde yapıyor,saat ücreti bölgeye göre değişse de100-120 TL civarı.Hem hoş sohbet hem deişinin uzmanı bir kişi özellikle tavsiye ediyorum. Ev ortamında kahve sohbeti ile birlikte işlemler yapılıyor ve size zaman ayırıyor sohbeti çok çok tatlı.Elit müşterileri var o yüzden telefonu nu burda yazamıyorum.Özel den msj ile verebilirim.
Merhaba, benim de lazerden dolayı yüzümdeki ince tüyler kalınlaştı. En kısa zamanda bir çözüm bulmak istiyorum. Bana da Gülşen Hanım'ın telefonunu mesaj atabilir misiniz?Deneyimimi paylaşmak istedim.Sarışın olduğum için Lazer epilesyonda bitmeyen yüz tüylerim ve diğer bölge kıllarım vardı.İğneli epilasyon ile kesin çözüm olacağını biliyordum.İğneli epilasyon yapan çok ama cildi yakıp iz bırakan da çok.Bu yüzden çok temkinli bir şekilde iğneli epilasyoncu aradım.Tavsiye üzerine 30 yıllık bir uzman buldum.Avrupa yakası Bahçelievler de Gülşen Hanım.KendisiNişantaşında yıllarca çalışmış ve Ataköy dede 20 yıl güzellik salonu çalıştırmış.Ben Beykoz da oturuyorum ama gittiğime değdi.Lazer den sonra azan yüz tüylerim kıl olmuştu.6-7 seans ta hepsindenkurtuldum.Sonra kaşlarıma da biraz girdik.Diğer bölgeler de şu an devam ediyor ve iyice azaldı.Böyle bir uzman bulduğumiçin çok mutluyum.Ayrıca şuan kendi evinde yapıyor,saat ücreti bölgeye göre değişse de100-120 TL civarı.Hem hoş sohbet hem deişinin uzmanı bir kişi özellikle tavsiye ediyorum. Ev ortamında kahve sohbeti ile birlikte işlemler yapılıyor ve size zaman ayırıyor sohbeti çok çok tatlı.Elit müşterileri var o yüzden telefonu nu burda yazamıyorum.Özel den msj ile verebilirim.
Merhaba, benim de lazerden dolayı yüzümdeki ince tüyler kalınlaştı. En kısa zamanda bir çözüm bulmak istiyorum. Bana da Gülşen Hanım'ın telefonunu mesaj atabilir misiniz?
zaten artık güzellik salonları da poliklinik oldu.ben güzellik merkezlerini tavsiye etmiyorum.hastanleri tercih etseniz daha iyi olur
Canım ben yeni üyeyim ve senin yardımcı olabileceğini düşünüyorum burdan okuduğum kadarıyla gülşen hanımdan memnunmuşsun ben geçen gün aradım görüştüm ama kararsızım şimdi senin tüylerin tamamen bittimi ve toplam ne kadara mal oldu yardımcı olursan çok sevinirim.Deneyimimi paylaşmak istedim.Sarışın olduğum için Lazer epilesyonda bitmeyen yüz tüylerim ve diğer bölge kıllarım vardı.İğneli epilasyon ile kesin çözüm olacağını biliyordum.İğneli epilasyon yapan çok ama cildi yakıp iz bırakan da çok.Bu yüzden çok temkinli bir şekilde iğneli epilasyoncu aradım.Tavsiye üzerine 30 yıllık bir uzman buldum.Avrupa yakası Bahçelievler de Gülşen Hanım.KendisiNişantaşında yıllarca çalışmış ve Ataköy dede 20 yıl güzellik salonu çalıştırmış.Ben Beykoz da oturuyorum ama gittiğime değdi.Lazer den sonra azan yüz tüylerim kıl olmuştu.6-7 seans ta hepsindenkurtuldum.Sonra kaşlarıma da biraz girdik.Diğer bölgeler de şu an devam ediyor ve iyice azaldı.Böyle bir uzman bulduğumiçin çok mutluyum.Ayrıca şuan kendi evinde yapıyor,saat ücreti bölgeye göre değişse de100-120 TL civarı.Hem hoş sohbet hem deişinin uzmanı bir kişi özellikle tavsiye ediyorum. Ev ortamında kahve sohbeti ile birlikte işlemler yapılıyor ve size zaman ayırıyor sohbeti çok çok tatlı.Elit müşterileri var o yüzden telefonu nu burda yazamıyorum.Özel den msj ile verebilirim.
merhaba ben nışantaşında dm epilasyona ....gidiyorum çok memnunum tafsiye ederimyüzüm kıl içinde lazer sağolsunönerebileceğiniz bir yer var mı yardımcı olursanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?