Evet o cok yogun benim mayisin sonuna kadar her hafta gidip yaza rahat girecegim bir yer var.ayten hanim var diye duydun ona gittim ama 2.seansi mayis sonuna verdi.o yuzden baska bakiyorumben gitmedim ama mecidiyeköyde zeynep polat var ınstagramdan takıp edıyorum iyi diyorlar.
randevu istedim ama cok yogunlar alamadım. dediğim gibi henüz gitmedim
2 yere gittim.biri osmanbeyde biri nisantasinda.senin tüylerin ince ve boynunda oldugu ıcın uzun sure calısılsa bıle iz veya kabuktan cok rahatsız olmazsın sanırım
Cok tesekkurler.Ben Beylikdüzünde Nur Epilasyona gidiyorum. Kabuk olmadan olmazki iyi bakıldığında da iz kalmıyor tabi yapanda doğru çalışırsa. Burası sadece iğneli epilasyon çalışıyor hem iyi hem hızlı hemde sonuç var vede temiz. Buda fikir olsun. Zati sizde benim gibi iğneli hakkında belirli bilgiye sahipsiniz ki uzmanların çalışmalarını analiz edebiliyorsunuz. Gittiğiniz yerlerde karar bakımında bu iyi bir artı
Bu işler kolay değil ama hakkı ile çalışana allah razı olsun deniliyor.Cok tesekkurler.
Evet is basa düşünce bende tek yere sabitlenmektense 1 kac yere gidip biraz cozmeye calistim.
Tabi daha sonuclar icin yolun basi.
Sizin soylediginiz yeride hemen not aliyorum.
Verim alamazsam neden bos yere hem para hem zaman harcayayim gidim orayida denerim : )
Merhaba ben bugun zeynep hanima gittim yarinda boyun icin gidicem aci hissetmedim oyle cok aci yoktu sinek isirigi gibiydi yuzum sisti iki saate sislik kirmizilikta kalmadi ama aklimdaki diger isim de ayten hanim siz memnun kaldiniz mi ayten hanimdan cunku zeynep hanimda randevu sıkıntısı olursa yada verim alamazsam oraya gecmeyi dusunuyorumEvet o cok yogun benim mayisin sonuna kadar her hafta gidip yaza rahat girecegim bir yer var.ayten hanim var diye duydun ona gittim ama 2.seansi mayis sonuna verdi.o yuzden baska bakiyorum
Hayir hijyenik bulmadim hic.baska bir yere gitmeye basladim ama yaz basinda 2 seans gittim yazin leke olmasin diye ara verdim.simdi tekrar devam edecegimMerhaba ben bugun zeynep hanima gittim yarinda boyun icin gidicem aci hissetmedim oyle cok aci yoktu sinek isirigi gibiydi yuzum sisti iki saate sislik kirmizilikta kalmadi ama aklimdaki diger isim de ayten hanim siz memnun kaldiniz mi ayten hanimdan cunku zeynep hanimda randevu sıkıntısı olursa yada verim alamazsam oraya gecmeyi dusunuyorum
Tesekkur ederim cevap icin Ayten Erdogani dusunuyordum olasi bir durumda ama korktum simdiHayir hijyenik bulmadim hic.baska bir yere gitmeye basladim ama yaz basinda 2 seans gittim yazin leke olmasin diye ara verdim.simdi tekrar devam edecegim
ben lazere gıttım ayva tüğleri kıla dönüştü acıbadem hastanesınde bıle yaptırdım yok yınede kurtulamadım en son çare iğneliye başladım. hormon testı 2 kez yaptırdım temız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?