• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Acil igneli epilasyon tavsiyesi

freyahel

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2017
5.830
6.561
198
Istanbul
Herkese merhaba
Benim acilen igneli epilasyona gitmem gerekiyor.
Istanbulda
Ozellikle avrupa yakasinda besiktasta oturuyorum cunku fakat cok iyi bir yer olursa anadolu yakasinada giderim onerebilirseniz sevinirim.
Ve son olarak boynum bu durumda 1 aydir bole bi problemim var oldu
Bu killar ortalama ne kadar surede biter.

Eklentiler

• 20170402_235625.jpg
    20170402_235625.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 749
Aciliyetin en acilinden bilen duyan iyi hijyenik isinde uzman bir yer bir yardimci olsun

Yok mu istanbulda gittim bitti kurtuldu diyen birileri yaza girmeden hergun bile olsa gidip bitirsem

ben gitmedim ama mecidiyeköyde zeynep polat var ınstagramdan takıp edıyorum iyi diyorlar.
randevu istedim ama cok yogunlar alamadım. dediğim gibi henüz gitmedim

ben gitmedim ama mecidiyeköyde zeynep polat var ınstagramdan takıp edıyorum iyi diyorlar.
randevu istedim ama cok yogunlar alamadım. dediğim gibi henüz gitmedim
Evet o cok yogun benim mayisin sonuna kadar her hafta gidip yaza rahat girecegim bir yer var.ayten hanim var diye duydun ona gittim ama 2.seansi mayis sonuna verdi.o yuzden baska bakiyorum

senin tüylerin ince ve boynunda oldugu ıcın uzun sure calısılsa bıle iz veya kabuktan cok rahatsız olmazsın sanırım

Rahatsizligi gectim zaten.gunes vurdukça deli ediyorlar beni saolsun gecen bi arkadas kiz sakallar cikmis dedi gerizekali : (

senin tüylerin ince ve boynunda oldugu ıcın uzun sure calısılsa bıle iz veya kabuktan cok rahatsız olmazsın sanırım
2 yere gittim.biri osmanbeyde biri nisantasinda.
Once osmanbeye gittim eli hizli pek hijyen degil 1 haftada iyilesti ole cok yara bere bisiler olmadi.bugunde nisantasina gittim temiz bir yerdi.cok hizli degildi eli ama duzgun çalıştı. Bununda iyileşme durumuna bakayim bi ole tekrar yazayim

Ben Beylikdüzünde Nur Epilasyona gidiyorum. Kabuk olmadan olmazki iyi bakıldığında da iz kalmıyor tabi yapanda doğru çalışırsa. Burası sadece iğneli epilasyon çalışıyor hem iyi hem hızlı hemde sonuç var vede temiz. Buda fikir olsun. Zati sizde benim gibi iğneli hakkında belirli bilgiye sahipsiniz ki uzmanların çalışmalarını analiz edebiliyorsunuz. Gittiğiniz yerlerde karar bakımında bu iyi bir artı

Ben Beylikdüzünde Nur Epilasyona gidiyorum. Kabuk olmadan olmazki iyi bakıldığında da iz kalmıyor tabi yapanda doğru çalışırsa. Burası sadece iğneli epilasyon çalışıyor hem iyi hem hızlı hemde sonuç var vede temiz. Buda fikir olsun. Zati sizde benim gibi iğneli hakkında belirli bilgiye sahipsiniz ki uzmanların çalışmalarını analiz edebiliyorsunuz. Gittiğiniz yerlerde karar bakımında bu iyi bir artı
Cok tesekkurler.
Evet is basa düşünce bende tek yere sabitlenmektense 1 kac yere gidip biraz cozmeye calistim.
Tabi daha sonuclar icin yolun basi.
Sizin soylediginiz yeride hemen not aliyorum.
Verim alamazsam neden bos yere hem para hem zaman harcayayim gidim orayida denerim : )

Cok tesekkurler.
Evet is basa düşünce bende tek yere sabitlenmektense 1 kac yere gidip biraz cozmeye calistim.
Tabi daha sonuclar icin yolun basi.
Sizin soylediginiz yeride hemen not aliyorum.
Verim alamazsam neden bos yere hem para hem zaman harcayayim gidim orayida denerim : )
Bu işler kolay değil ama hakkı ile çalışana allah razı olsun deniliyor.

Bende is basa dusunce vakit kaybetmek istemedim artik canima yetti bu tuyler sarartici kullandim mahvettim yuzumu ve zeynep polata randevu aldim İnsallah sonuc iyi olur ve sizlerlede paylasirim

Evet o cok yogun benim mayisin sonuna kadar her hafta gidip yaza rahat girecegim bir yer var.ayten hanim var diye duydun ona gittim ama 2.seansi mayis sonuna verdi.o yuzden baska bakiyorum
Merhaba ben bugun zeynep hanima gittim yarinda boyun icin gidicem aci hissetmedim oyle cok aci yoktu sinek isirigi gibiydi yuzum sisti iki saate sislik kirmizilikta kalmadi ama aklimdaki diger isim de ayten hanim siz memnun kaldiniz mi ayten hanimdan cunku zeynep hanimda randevu sıkıntısı olursa yada verim alamazsam oraya gecmeyi dusunuyorum

Merhaba ben bugun zeynep hanima gittim yarinda boyun icin gidicem aci hissetmedim oyle cok aci yoktu sinek isirigi gibiydi yuzum sisti iki saate sislik kirmizilikta kalmadi ama aklimdaki diger isim de ayten hanim siz memnun kaldiniz mi ayten hanimdan cunku zeynep hanimda randevu sıkıntısı olursa yada verim alamazsam oraya gecmeyi dusunuyorum
Hayir hijyenik bulmadim hic.baska bir yere gitmeye basladim ama yaz basinda 2 seans gittim yazin leke olmasin diye ara verdim.simdi tekrar devam edecegim

Hayir hijyenik bulmadim hic.baska bir yere gitmeye basladim ama yaz basinda 2 seans gittim yazin leke olmasin diye ara verdim.simdi tekrar devam edecegim
Tesekkur ederim cevap icin Ayten Erdogani dusunuyordum olasi bir durumda ama korktum simdi

mrb.profilinize bakınca bu konuyuda gördüm yazmadan geçemedim.çene bölgenizde vs bazı kimi bölgelerdeki kıllar pko veya hormonel bozukluklarda oluyor genelde.hormonlarınıza baktırdınız mı hiç.horonlara müdahale dilmediği takdirde epilasyon fayda vermiyor hatta dahada ayılıp güçleniyor yıllar önce pko lu bir arkdaşı durumumdan habersiz yaptırıp pişman olmuştu.

ben lazere gıttım ayva tüğleri kıla dönüştü acıbadem hastanesınde bıle yaptırdım yok yınede kurtulamadım en son çare iğneliye başladım. hormon testı 2 kez yaptırdım temız

bende zeynep polata gidiyordum ama ayda bir bile bulamamaya başladım çok memnundum aslında ama simdi ne durumdasınız

Back