acil hediye secmeme yardımmm

cemredst

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
20
0
6
İstanbul
arkadaslar bugun sevgilimin dogum gunu ve ne alacagımı hıc bılmıyorum hıc bı fikrim yok acıkcası yardımcı olursanız seviniriim

hic kimsenin bi önerisi yokmuu lutfen yardım edınnn

Son düzenleme:
arkadaslar bugun sevgilimin dogum gunu ve ne alacagımı hıc bılmıyorum hıc bı fikrim yok acıkcası yardımcı olursanız seviniriim

hic kimsenin bi önerisi yokmuu lutfen yardım edınnn

Ufak bir nargile alabilirsin. Her erkeğin hosuna gidecek bi hediye. Çok pahalı değil ve klasik bi hediyede değil bence :)

Ufak bir nargile alabilirsin. Her erkeğin hosuna gidecek bi hediye. Çok pahalı değil ve klasik bi hediyede değil bence :)

gercekten cok ıyı bı fıkırmıs ama nargıle pek sevmıyo bıraz sıkıntılı bı ınsan yaa :/ ama nargıle fıkrı gercekten cok ıyı keske sevseydı de alsaydımm :/baska bı onerın var mı

gercekten cok ıyı bı fıkırmıs ama nargıle pek sevmıyo bıraz sıkıntılı bı ınsan yaa :/ ama nargıle fıkrı gercekten cok ıyı keske sevseydı de alsaydımm :/baska bı onerın var mı

Suan aklıma hiç bişey gelmiyo :) bikaç gün vaktin olsa belki farklı süprizler yapılablirdi ama son gün biraz vaktin kalmamıs gibi. Klasik bişeyle idare ediceksin artık bu seferlik :) İnternetten biraz araştırma yapabilirsin ama güzel ve farklı şeyler var . Belki bakarken aklına bi fikir geleblir

haklısın sanırım son care klasık hedıyeler gıbı duruyor sık bı saat almayı dusunuyorum umarım begenır. yardımın ıcın cok tesekkur ederımm :)

canım hangi takımlı ve hangi oyuncuyu çok seviyosa ve bütçende warsa forma alabilirsin erkekler çok sever o tarz şyleri

canım hangi takımlı ve hangi oyuncuyu çok seviyosa ve bütçende warsa forma alabilirsin erkekler çok sever o tarz şyleri

onerileriniz icin cokk tesekkur ederımm ona bı gomlek aldım uzun zamandır ıstıyodu ıyıkı almısım cokta begendıı yardımlarınız ıcın tekrar tesekkur ederımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…