Bebek Beslenmesi ACİL Hangi Sut Pompası Ameda Medela Avent

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
dogum yaptiktan 5 gun sonra gogus uclarimin acisindan ve yarasindan emziremez haLe Geldim. Birkac marka arasinda kararsiz kalsam da avent natural elektrikli gogus pompasini aldim. Yaralarim gecene kadar gece gunduz demeden 2 saatte bir sagdim. boylece sutum kesilmedi aksine artti. Suan 2 bucuk aylik olan bebegimi rahatlikla emzirebiliyorum.
Diger markalari kullanmadim ama iyiki avent almisim diyorum. kesinlikle tavsiye ederim.

merhaba arkadaşlar. medela elektrkli süt pompamı satıyorum. yeni gibi. zaten çok az kullanabildim. harika bir ürün. tavsiye ederim. 250 liraya düşünüyorum. pazarlığa açığım.

Ben avrntin kullanıyorum çok kuklanışlı. Aynı zamanda göğüs ucuna masaj yapıyor böylelikle ucu tahriş olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…