Philips Avent Elektrikli Göğüs Pompası SCF312/60 GittiGidiyor'da 75165070
bu ürün merak ediyorum. açıklamasını anlayamadım. elektrikli olduğu yazıyor. ama ürün içeriğinde hiç kablo veya şarj aleti yok. pil ile çalışmasında bahsediyor sanırım.
hangi model elektrik gücü ile çalışıyor biliyormusunuz?
Eğer kısa sürede sağmak istiyorsanız kesinlkle ameda çift taraflı pompayı öneririm. Hem iki göğsün aynı anda uyarılması sütü de arttırıyor. Biraz tuzlu ama inanın değer. Ben 4 aydır onu kullanıyorum
Benimki de bu modelden. Sarj olmuyor., kablolu bir adaptörü var onu resimde gordugun mavi motora takıyorsunuz. İsteseniz yine ayrıca kablolu ama ucunda pil haznesi ile pilşi çalıstırıyorsunuz. Manuel sagmak icin de motorun yerine takılan bir aparat var onu kullanıyorsnuz manuelde.
Ben memnunum ama simdiki aklım olsaydı hastanelerden kiralardım. Birkeresinde gögsüm tıkandıgında orada sagmaya gittim cunku emişleri cok iyi. İmkanınız yoksa bunu da tavsiye ederim. Diger markalarla kıyaslama imkanım olmadı. Pilli yada manuel kullanmadım hiç.
Ben e-bebekten almıştım. İçinden bir biberon çıktı. Bu ilanda emzik faln da diyor. Kendileri koyuyor yanına galiba cunku paketten çıkmıyor.
Eğer kısa sürede sağmak istiyorsanız kesinlkle ameda çift taraflı pompayı öneririm. Hem iki göğsün aynı anda uyarılması sütü de arttırıyor. Biraz tuzlu ama inanın değer. Ben 4 aydır onu kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?