• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi ACİL Hangi Sut Pompası Ameda Medela Avent

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

edersoy

85....81,7....80,6....80....78,6
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
197
183
303
Bir bucuk aylık bir kızım var ancak emmeyi red ettiği için ben 1 aydır evde elimde ilk cocuğumdan kalan pompam surekli süt sağıyorum. Ama bugun bozuldu. Hemn yarın yenisini alıcam. Siz hangisini onerirsiniz?
Sağış hızları nasıl, sutu arttırdımı azalttı mı?

Avent ISIS IQ UNO Elektronik Göğüs Pompa Seti-Tekli

Ameda Lactaline Elektirikli ve Pilli Süt Pompası

Medela Swing Elektrikli Göğüs Pompası

ben medela kullnadım memnundum benimkide 1.5 aylıkken emmeyi bıraktı 6 ay bitene kadar sağdım verdim ama hangi pompa olursa olsun emmezse süt azalır zamanla

ben hastanedeyken medela kullanmistim cok iyiydi,eve gleince de aynisindan aldim,cok memnunum ..tavsiye ederim.

medelanın pilli elektriklisini kullandım çok memnun kaldım.sürekli sağar yada emzirirsen süütn azalmaz.

merhaba benim kızım da beni 2.5 ay emdi şuan 9 aylık ve ben hala sagarak veriyorum sütümü avent kullanıyorum ve memnunum sık sık sagarsan sütün azalmaz

canım ya eşim bana avent aldırdı ama şimdi hiç memnun diilim çünkü o kadar yorgunluğun üstüne elle uğraşıpp sağmak çok zor oluyor açıkcası o yüzden kesinlikle elektriklileri öneririm.

merhaba,
ben amedayı ve aventi kullandım. goğsüm şişince amedayı kiraladım. güçlü çekiyor ama benim göğsüm su topladı onu kullanırken. sonra forumlardan araştırıp aventinkini aldım. çok memnun aldım, hala kullanıyorum, canım da yanmıyor. manuel olması da zorlamıyor beni. tavsiye ederim.

Medela Swing Elektrikli Göğüs Pompası kullanıyorum çok memnunum. 2,5 aylık olunca sütüm kesildi.şimdi 3 aylık olduk ama ara ara yinede süt sağıyorum azda olsa geliyor güzel kızıma içiriyorum.

Eğer kısa sürede sağmak istiyorsanız kesinlkle ameda çift taraflı pompayı öneririm. Hem iki göğsün aynı anda uyarılması sütü de arttırıyor. Biraz tuzlu ama inanın değer. Ben 4 aydır onu kullanıyorum

ben medelanın elektirikli pompasını kullanıyorum, 6 aydır günd ebelki de 10 kez sağıyorumdur, maşallah çok iyi çıktı, arıza yaparsa mahvoluruz

benim bebeğim 22 günlük ve emmiyor.bende medela mini var.ama sağdığımda 20cc zor çıkıyor.sizinkiler nasıl fazla çıkıyor?acaba sorun bendemi

bende de medala vardı 1 hft.iyiydi sonra sütüm çok azaldı ve artık bitti mecburen kestik acaba bende mi sorundu kızlar.....

Philips Avent Elektrikli Göğüs Pompası SCF312/60 GittiGidiyor'da 75165070
bu ürün merak ediyorum. açıklamasını anlayamadım. elektrikli olduğu yazıyor. ama ürün içeriğinde hiç kablo veya şarj aleti yok. pil ile çalışmasında bahsediyor sanırım.
hangi model elektrik gücü ile çalışıyor biliyormusunuz?

Benimki de bu modelden. Sarj olmuyor., kablolu bir adaptörü var onu resimde gordugun mavi motora takıyorsunuz. İsteseniz yine ayrıca kablolu ama ucunda pil haznesi ile pilşi çalıstırıyorsunuz. Manuel sagmak icin de motorun yerine takılan bir aparat var onu kullanıyorsnuz manuelde.
Ben memnunum ama simdiki aklım olsaydı hastanelerden kiralardım. Birkeresinde gögsüm tıkandıgında orada sagmaya gittim cunku emişleri cok iyi. İmkanınız yoksa bunu da tavsiye ederim. Diger markalarla kıyaslama imkanım olmadı. Pilli yada manuel kullanmadım hiç.
Ben e-bebekten almıştım. İçinden bir biberon çıktı. Bu ilanda emzik faln da diyor. Kendileri koyuyor yanına galiba cunku paketten çıkmıyor.

Eğer kısa sürede sağmak istiyorsanız kesinlkle ameda çift taraflı pompayı öneririm. Hem iki göğsün aynı anda uyarılması sütü de arttırıyor. Biraz tuzlu ama inanın değer. Ben 4 aydır onu kullanıyorum

Bu arkadasa katiliyorum ben ilk bebegimde bunu kulladim, bozuldugu icin ameda mini aldim bundan da memnunum fiyati uygun ama ameda daha iyi

Eger cok kullanacaksan medelanin lactinasi var kiralaniyor hastane tipi en iyisi o
Sumer diye bir magaza var internet sitesi asagida verdim burdan kiralayabilirsin

Medela Lactina Hastane Tipi Süt Pompası

Benimki de bu modelden. Sarj olmuyor., kablolu bir adaptörü var onu resimde gordugun mavi motora takıyorsunuz. İsteseniz yine ayrıca kablolu ama ucunda pil haznesi ile pilşi çalıstırıyorsunuz. Manuel sagmak icin de motorun yerine takılan bir aparat var onu kullanıyorsnuz manuelde.
Ben memnunum ama simdiki aklım olsaydı hastanelerden kiralardım. Birkeresinde gögsüm tıkandıgında orada sagmaya gittim cunku emişleri cok iyi. İmkanınız yoksa bunu da tavsiye ederim. Diger markalarla kıyaslama imkanım olmadı. Pilli yada manuel kullanmadım hiç.
Ben e-bebekten almıştım. İçinden bir biberon çıktı. Bu ilanda emzik faln da diyor. Kendileri koyuyor yanına galiba cunku paketten çıkmıyor.

Hastanede emişi ii dediğiniz hangisi peki ameda mı avent mı

Back