- 6 Şubat 2020
- 55
- -24
- 1
- 34
- Konu Sahibi Nazlicannars
-
Akıntı leke şrklindeyde korkulcak bişey yok dedi dr benimde ilk haftalarımda oldu ve benim iki gün önce adet gibide kanamam oldu dr ilaç verdi dikkat et dedi sende çok hareket etme evde yarına kadar uzan14 haftalık hamileyim iki gündür kahverengi akıntılarım var ilçede öğretmen olduğum için merkeze kolay kolay gidemiyorum yarın randevum var. Yardımcı olur musunuz kahverengi akıntı tehlike sinyali mi ? İnternette pek iç rahatlatıcı şeyler okumadım.
14 haftalık hamileyim iki gündür kahverengi akıntılarım var ilçede öğretmen olduğum için merkeze kolay kolay gidemiyorum yarın randevum var. Yardımcı olur musunuz kahverengi akıntı tehlike sinyali mi ? İnternette pek iç rahatlatıcı şeyler okumadım.
Dr ulaşırsanız eğer bu haptan verirse fitil şeklinde kullanın dr sorup öyle daha etkiliymişDoktoruna ulaşma imkanın yok mu. Muhtemelen progestan kullanmanı önerecek. Bu hapı alıp başlasan iyi olur. Geçmiş olsun
Ilaci doktor mu verecek yoksa kendim alabiliyor muyum eczanedenDr ulaşırsanız eğer bu haptan verirse fitil şeklinde kullanın dr sorup öyle daha etkiliymiş
Dr ihtiyaç görürse kullan yarına kadar sabret bir kereye mahsusmu geldi leke yoksa devam ediyormuIlaci doktor mu verecek yoksa kendim alabiliyor muyum eczaneden
3 gündür geliyorDr ihtiyaç görürse kullan yarına kadar sabret bir kereye mahsusmu geldi leke yoksa devam ediyormu
Ilaci doktor mu verecek yoksa kendim alabiliyor muyum eczaneden
14 haftalıkKaç haftalik hamilesiniz?
Bende de oldu ama 6. Hafta gibi başladı bir hafta devam etti bi ara yavru ağzı gibi oldu bir kaç hafta sonrada adet şeklinde oldu acile gittim düşüğe karşı o ilacı verdi3 gündür geliyor
Sağlık ocağı fln yokmu benimde aynıydı hergün iğne vuruldum leke azalınca progestan vajinal sabah akşam kullandım hatta korkudan hala kullanıyorum14 haftalık
Dr gittinizmi14 haftalık hamileyim iki gündür kahverengi akıntılarım var ilçede öğretmen olduğum için merkeze kolay kolay gidemiyorum yarın randevum var. Yardımcı olur musunuz kahverengi akıntı tehlike sinyali mi ? İnternette pek iç rahatlatıcı şeyler okumadım.
Gittim bi sorun yok dedi akıntı normale döndü zatenDr gittinizmi
İyi sevindim adınıza geçmiş olsunGittim bi sorun yok dedi akıntı normale döndü zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?