• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil hamile olduğumda n şüphendim ama bu sabah azıcık açık renk kanamam oldu

Evet .midem bulanıyor çok halsizlik ve uyumak istiyorum sık tuvaleti m geliyor kanama cok acik renk ti şimdi kesildi adeti me daha var ama kafam karıştı. ..

1hafta diye yazmıştın pardon,eğer çok merak ediyorsan kan testi yaptır hemen çıkıyo onda.İçin rahatlar enazından..

Evet .midem bulanıyor çok halsizlik ve uyumak istiyorum sık tuvaleti m geliyor kanama cok acik renk ti şimdi kesildi adeti me daha var ama kafam karıştı. ..

canım yerlesme tutunmakanaması olabılır. Hemenbır test yapbıdene cıkmazsa bırkacgün bekle yıne yap

Canm adetine daha varmış
Adet yaklasırken senin ki gibi bir lekeler gelebilir bu normal
Canım ilk belirtier mide bulantısı halsızlık ve uyku hali olmaz bunlar 5. Veya 6. Haftadan sonra baslar
Mide yanması
İştahsızlık
İdrar renginin koyu olması
Adet olacakmıs gibi özellikle kasıkta baskı lı bir sancı ve agrı ilk bunlarhissesilir
He suda var cok merak edıyosan kan tahlılı ile hersey ortaya cıkar
Merakını gidermiş olursun canm hakkında hayırlısı

Mide bulantısını 2.3. haftada yaşayanlarda oluyor kısıden kısıye degısıyor,Durum nedir bılgı verırmısın hamılemısın degılmısın?

Back