Acil ?? Hamile olabilir miyim ?

Kizlar bende bir sey sormak istiyorum, benim gogus agrim vardi yumurtlamadan sonra ve bir kac gun once gecer gibi olmuştu bende dedm tamam adet olcam ondan gecti cunku normalde hep böyle olmustur yalniz bu sabahtan beri asiri agri tekrardan başladı sizce sebebi ne olabilir , adetime de 5 gun var

Kizlar bende bir sey sormak istiyorum, benim gogus agrim vardi yumurtlamadan sonra ve bir kac gun once gecer gibi olmuştu bende dedm tamam adet olcam ondan gecti cunku normalde hep böyle olmustur yalniz bu sabahtan beri asiri agri tekrardan başladı sizce sebebi ne olabilir , adetime de 5 gun var
Benim en bariz belirtim göğüs ucu hassasiyetiydi..

Evet hamileyim :)
canım çok sevindim. inşallah sağlık ve sıhhatle kucağına alırsın. bir ömür gurur duyarsın evladınla. ben de demin kan verdim geldim. cuma olduğu için sonuç pazartesi çıkacakmış. o güne kadar nasıl sabrederim bilmiyorum ama senin hamile olduğunu öğrenmek bana umut oldu.

canım çok sevindim. inşallah sağlık ve sıhhatle kucağına alırsın. bir ömür gurur duyarsın evladınla. ben de demin kan verdim geldim. cuma olduğu için sonuç pazartesi çıkacakmış. o güne kadar nasıl sabrederim bilmiyorum ama senin hamile olduğunu öğrenmek bana umut oldu.
Canım idrar testi yapsana. Aslında kan tahlilinin 2 saat sonra çıkması gerekmiyor mu ?

Evet hamileyim :)
kan tahlili ile mi öğrendin canım? idrar da çıkmadı yazmışsın çünkü.
Canım idrar testi yapsana. Aslında kan tahlilinin 2 saat sonra çıkması gerekmiyor mu ?
ben konyanın bir ilçesindeyim, ilçede olunca merkeze gönderiliyor, geliyor vs derken işler uzuyormuş. idrar testlerim negatif canım. ama hiç gecikmeyen ben 10 gündür adet olmadım. göğüslerimin ucu hassaslaştı ve inanılmaz büyüdü. yırtıklar oluştu artık. kasık batmam ve ağrım oluyor ara ara. şüphe ettiğim tek şey hamilelik o da testlerde çıkmıyor :(

kan tahlili ile mi öğrendin canım? idrar da çıkmadı yazmışsın çünkü.

ben konyanın bir ilçesindeyim, ilçede olunca merkeze gönderiliyor, geliyor vs derken işler uzuyormuş. idrar testlerim negatif canım. ama hiç gecikmeyen ben 10 gündür adet olmadım. göğüslerimin ucu hassaslaştı ve inanılmaz büyüdü. yırtıklar oluştu artık. kasık batmam ve ağrım oluyor ara ara. şüphe ettiğim tek şey hamilelik o da testlerde çıkmıyor :KK43:
Benim 16 martta yaptığım test negatif çıkmıştı. 7 nisanda yaptığım idrar testinde pozitif çıktı ama. Bazen küçük oldugu zaman çıkmayabiliyormuş. Yani ben ilk idrarda öğrendim.sonra kan tahlili yaptırdık değer baya yüksek çıktı.Şuan 6+3 teyim. :nazar: Umarım sende hayırlı sonuç alırsın.. dua ettim sana da

göğüslerimde farklılık olmuştu ama yeşil yeşil damarlar çıktı ve uçları çok acıyordu ilk belirtim buydu

Ne oldu canım gebelik çıktı mı? Senle aynı durumdayım ben de. Yarın kan vereceğim. Seni merak ettim
[/QUOT
canım sonuç nedir merak ettim aldın mı test sonucunu ?

Benim 16 martta yaptığım test negatif çıkmıştı. 7 nisanda yaptığım idrar testinde pozitif çıktı ama. Bazen küçük oldugu zaman çıkmayabiliyormuş. Yani ben ilk idrarda öğrendim.sonra kan tahlili yaptırdık değer baya yüksek çıktı.Şuan 6+3 teyim. :nazar: Umarım sende hayırlı sonuç alırsın.. dua ettim sana da
Adetiniz kaç gün geçmişti pozitif çıktığında kan verdiniz mi

Bende çikolata kisti var benim adetim en son 26 aralıkta olmuştum. 3 ayı bile geçmişti gecikmem.

Kızlar ?? Ben hala adet olamadım.. doktorumdan randevu da alamıyorum virüs dolayısıyla. Kasıklarım da çok şiddetli ağrı var yaklaşık 3-4 gündür. İlişki sonrası ilk defa kasıklarım patlayacak gibi ağrıdı başım döndü midem bulandı rengim bembeyaz oldu... idrar testim negatif çıkmıştı en son yaptıgım. Hamilelik ihtimalim sıfırdır değil mi şu an ? Adet oldum diyorum tam lavaboya gidiyorum yine beyaz akıntı... kasıklarım gergin patlayacak kadar lütfen tecrübesi olanlar bana bi yardımcı olun...
Sonucunuz ne oldu acaba

Bende çikolata kisti var benim adetim en son 26 aralıkta olmuştum. 3 ayı bile geçmişti gecikmem.
Merhaba yazılarınızı okudum. Uzun zamandır korunmuyoruz bizde adetlerim düzensiz ama en fazla 8 gün gecikmem olmuştu şimdiyse son adet tarihim 10 Ağustos. Gecikmenin 9. Gününde test yaptım negatif çıktı. Bir daha da test yapmaya cesaret edemedim hala daha da regl e dair bi kıpırtı yok 😔

Back