Acil ?? Hamile olabilir miyim ?

Pisipisi16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
26
Puanlar
38
Merhabalar. En son adet tarihim 26 aralıktı.adetim 9 gün geçtiğinde kadın doğum doktoruna gittim. Mevcut olan çikolata kistimin eridiğini ve kist kalmadıgını söyledi. Beta hcg testi yapıldı ve 1.20 çıktı. Bundan 2 hafta sonra idrar testi yaptım negatifti. En son şubatın 26 sı gibi tekrar idrar testi yaptım yine negatif.Ama hala adet olmadım 3 ay oldu. Bu süre içinde çalışmalara da devam ediyoruz tabiki. 4-5 gündür göğüslerimin ucu çok acıyor ve yeşil damarlar belirginleşti. Beyaz akıntım var ve çok sık lavaboya gidiyorum.Bazen su gibi bazen de beyaz kremsi bir akıntım oluyor.kasıklarımda ara sıra sancı oluyor.çalışmalara devam ettiğimiz süre içinde acaba daha sonraki ilişkimde tutmuş olabilir mi ? Yani bu sebeple önceden yaptığım idrar testlerinde çıkmamış olabilir mi ? Cesaretim yok tekrar test yapmaya. Fakat göğüs uçlarım ilk defa bu kadar acıyor. Adet belirtisi mi acaba diyorum ama göğüslerim değil sadece uçları acıyor. Lütfen tecrübesi olanlar bana yardımcı olabilir mi ? Bu şekilde bir şey yaşayıp hamile oldugunu öğrenen var mı ? Bu ayın 26 sı tekrar adet olamazsam tekrar doktora gideceğim.

Bu kadar düzensiz mi adetlerinz kisttrn dolayı mi malesef test yapmadan yine bilemeyiz göğüs ucu acıması bende adet öncesi de olurdu hamilelik belirtim de göğüs hassasiyeti göğüs ucu acısıydı

Bu kadar düzensiz mi adetlerinz kisttrn dolayı mi malesef test yapmadan yine bilemeyiz göğüs ucu acıması bende adet öncesi de olurdu hamilelik belirtim de göğüs hassasiyeti göğüs ucu acısıydı
Bu kadar düzensiz değildi aslında. En fazla 2 hafta gecikirdi. Bi dönem çikolata kisti vardı 5 cm. Soğan suyu içtim 15 gün. Doktora gittiğimde erimiş oldugunu birşey kalmadıgını söyledi doktor. Gebeliğe engel bir durumun yok şu an demişti. Ama 3 aydır adet olmuyorum hiçbir belirti de yok adete ilişkin. Göğüslerim ağrırdı adet öncesi ama ilk defa uçları acıyor. Ama kasık ağrılarım adet habercisi gibi tam oldum diyorum lavaboya gittiğimde sadece yoğun bir akıntı görüyorum. Umut edip üzülmek istemiyorum :( test yapmam mantıksız mı olur acaba bilemiyorum sonuçta geçen ay yaptım çıkmadı birşey

kimisi idrar testinde çıkmaz diyor kimisi de olsaydı çıkardı diyor. Şubat 26 sında yapmıştım en sonuncu idrar testini. Acaba vardı da erken mi test yaptım yada ondan sonraki ilişkimde mi hamilelik gerçekleşti :/ demek istediğim adet gecikmesi yaşanırken çalışmalar devam ederse hamilelik olma ihtimali var mıdır :/ çok kafam karışık

kimisi idrar testinde çıkmaz diyor kimisi de olsaydı çıkardı diyor. Şubat 26 sında yapmıştım en sonuncu idrar testini. Acaba vardı da erken mi test yaptım yada ondan sonraki ilişkimde mi hamilelik gerçekleşti :/ demek istediğim adet gecikmesi yaşanırken çalışmalar devam ederse hamilelik olma ihtimali var mıdır :/ çok kafam karışık
Bence olabilir neden olmasın yumurtlama gecikmeli olmuştur test yap bence nasip bu işler olmaz dersin olur

Bence olabilir neden olmasın yumurtlama gecikmeli olmuştur test yap bence nasip bu işler olmaz dersin olur
İnşallah vardır :( adet sancısı gibi sancı yokluyor arada o an umudum kesiliyor hamile değilim diyorum,sonra içimden bir ses umut dolu yaklaşıyor gerçekten sırf üzülmemek için test yapamıyorum :( eşim de umutlanıyor her test yaptığımızda sonu hüsran gibi oluyor negatif çıkınca bu defa da negatif çıkarsa çok üzülürüz :(

İnşallah vardır :KK43: adet sancısı gibi sancı yokluyor arada o an umudum kesiliyor hamile değilim diyorum,sonra içimden bir ses umut dolu yaklaşıyor gerçekten sırf üzülmemek için test yapamıyorum :KK43: eşim de umutlanıyor her test yaptığımızda sonu hüsran gibi oluyor negatif çıkınca bu defa da negatif çıkarsa çok üzülürüz :KK43:
Biliyorum negatif görmek çok üzücü gecikme oldukça da insan umutlaniyor Rabb'im hayırlısyla nasip eder insAllah adet sancısı gebeliğin başlarında hep oluyor zaten adet belirtisiyle hamilelik belirtileri aynı malesef çok fark yok herşey gönlünüzce olsun insAllah

Biliyorum negatif görmek çok üzücü gecikme oldukça da insan umutlaniyor Rabb'im hayırlısyla nasip eder insAllah adet sancısı gebeliğin başlarında hep oluyor zaten adet belirtisiyle hamilelik belirtileri aynı malesef çok fark yok herşey gönlünüzce olsun insAllah
Çok teşekkür ediyorum siz de sağlıkla huzurla büyütün meleğinizi inşallah :nazar: umarım bizim de meleğimiz bir an önce bize gelir

Çok teşekkür ediyorum siz de sağlıkla huzurla büyütün meleğinizi inşallah :nazar: umarım bizim de meleğimiz bir an önce bize gelir
amin insAllah çok teşekkürler ☺️ Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah 🤲

Bende aynı durumdayım. Adetim çok düzensiz bende de kist var 2 gün önce test yaptım silik çizgi gördüm ama kan testinde 1.20 negatif çıktı. Yarın bir daha test yapacağım inşallah çift çizgi görürüm. Bence test yapmalısınız inşallah çift çizgi görürsün test yaparsan yazarsın konuyu takipteyim..

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız 🥰

Bende aynı durumdayım. Adetim çok düzensiz bende de kist var 2 gün önce test yaptım silik çizgi gördüm ama kan testinde 1.20 negatif çıktı. Yarın bir daha test yapacağım inşallah çift çizgi görürüm. Bence test yapmalısınız inşallah çift çizgi görürsün test yaparsan yazarsın konuyu takipteyim..
Canım test yaptım negatif tek çizgi silik bile değildi... Hala adet olmadım sorun ne bilmiyorum. Kimisi diyor ki idrar testinde çıkmayan gebelikler var kan tahlili yaptır diye. Ama negatif sonuç göreceğime o kadar eminim ki...26 Aralığı bekliyorum olmazsam eğer doktora gideceğim.

Kızlar ?? Ben hala adet olamadım.. doktorumdan randevu da alamıyorum virüs dolayısıyla. Kasıklarım da çok şiddetli ağrı var yaklaşık 3-4 gündür. İlişki sonrası ilk defa kasıklarım patlayacak gibi ağrıdı başım döndü midem bulandı rengim bembeyaz oldu... idrar testim negatif çıkmıştı en son yaptıgım. Hamilelik ihtimalim sıfırdır değil mi şu an ? Adet oldum diyorum tam lavaboya gidiyorum yine beyaz akıntı... kasıklarım gergin patlayacak kadar lütfen tecrübesi olanlar bana bi yardımcı olun...

hiç yok mu tecrübesi olan ? Kaç gündür bekliyorum ben herkese yardımcı olmaya çalısıyorum ama gördüm ki kimse bana yardımcı olmuyor...

Canım ben bilmiyorum ama idrar testinde çıkmayan hamilelikler oluyormuş seni bu çıkmazdan kurtaracak tek şey maskeni ve eldivenini takıp kan testi yaptırmaya gitmen olur..

Canım ben bilmiyorum ama idrar testinde çıkmayan hamilelikler oluyormuş seni bu çıkmazdan kurtaracak tek şey maskeni ve eldivenini takıp kan testi yaptırmaya gitmen olur..
idrar testinde çıkmıyor olabilir mi yani :/ mecburen gidip kan tahlili yaptıracağım artık inşallah pozitifi görürüm :(

Back