- Emoji Skoru
- 26
- Puanlar
- 38
- Konu Sahibi Pisipisi16
Merhabalar. En son adet tarihim 26 aralıktı.adetim 9 gün geçtiğinde kadın doğum doktoruna gittim. Mevcut olan çikolata kistimin eridiğini ve kist kalmadıgını söyledi. Beta hcg testi yapıldı ve 1.20 çıktı. Bundan 2 hafta sonra idrar testi yaptım negatifti. En son şubatın 26 sı gibi tekrar idrar testi yaptım yine negatif.Ama hala adet olmadım 3 ay oldu. Bu süre içinde çalışmalara da devam ediyoruz tabiki. 4-5 gündür göğüslerimin ucu çok acıyor ve yeşil damarlar belirginleşti. Beyaz akıntım var ve çok sık lavaboya gidiyorum.Bazen su gibi bazen de beyaz kremsi bir akıntım oluyor.kasıklarımda ara sıra sancı oluyor.çalışmalara devam ettiğimiz süre içinde acaba daha sonraki ilişkimde tutmuş olabilir mi ? Yani bu sebeple önceden yaptığım idrar testlerinde çıkmamış olabilir mi ? Cesaretim yok tekrar test yapmaya. Fakat göğüs uçlarım ilk defa bu kadar acıyor. Adet belirtisi mi acaba diyorum ama göğüslerim değil sadece uçları acıyor. Lütfen tecrübesi olanlar bana yardımcı olabilir mi ? Bu şekilde bir şey yaşayıp hamile oldugunu öğrenen var mı ? Bu ayın 26 sı tekrar adet olamazsam tekrar doktora gideceğim.