• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık acil hamile miyim ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

comeback06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
686
119
103
35
kızlar 15.nisanda korunmasız ilişkiye girdim(ovülasyondan 5 gün sonra ilişkim oldu) adet den 4gün önce kahve leke geldi ve kesildi hemen dün adet günümdü gene kahve leke geldi bugün de öyle kahve lekeli ama çok az adet mişim gibi ağrım var idrar testi yaptım negatif sizce gebe olabilir miyim ???? böyle implantasyon kanaması geçiren var mı lütfen yardımcı olsun bilgilerinize ihtiyacım var ..

kızlar 15.nisanda korunmasız ilişkiye girdim(ovülasyondan 5 gün sonra ilişkim oldu) adet den 4gün önce kahve leke geldi ve kesildi hemen dün adet günümdü gene kahve leke geldi bugün de öyle kahve lekeli ama çok az adet mişim gibi ağrım var idrar testi yaptım negatif sizce gebe olabilir miyim ???? böyle implantasyon kanaması geçiren var mı lütfen yardımcı olsun bilgilerinize ihtiyacım var ..
Birkaç gün bekle,sonra idrar testi yap.

Canım senin anlattigina benzer seyleri bir yakınım yaşadı ve hamile oldugunu öğrendi, bence kan tahlili ver

Anlattığınız seyi 1 ay once yasadim o,kahverengi leke kırmızıya döndü ve kimyasal gebelikle kaybettim gece yalnizdim dr a gidemedim.Amacim sizi korkutmak degil dr a gidin bence insallah hamilesinizdir

Anlattığınız seyi 1 ay once yasadim o,kahverengi leke kırmızıya döndü ve kimyasal gebelikle kaybettim gece yalnizdim dr a gidemedim.Amacim sizi korkutmak degil dr a gidin bence insallah hamilesinizdir
yeni kırmızıya döndü ve çok ağrım var

Ya adet yasadiniz mevsimden dolayı boyle basladi ya da kimyasal zaten kimyasal ise anlarsiniz normal adet kani gibi olmaz parca parca kesik kesik ve kati olur

Back