acil gündelikçi bayan araniyor..bagcilar merkez mah.

ozzbays

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
4
1
16
34
İstanbul
Yeni dogum yaptim, bebegim premature oldugu icin isinde gercekten temiz,kendi evi gibi temizlik yapabilecek, guvenilir bayan ariyorum. ilgilenen bayanlar istedikleri fiyati ve ulasabilecegim bir mail yada tlfn yazarlarsa sevinirim. Haftaya Pazartesi gelebilecek olursa iyi olur.

Son düzenleme:
Merhaba lhanfendi mevlam bebeginizi anali babali büyùtmeyi nasip etsin. Bende gündelik Ev temizligine gitmekteyim Ankara bagcilardamisiniz, yardmci arayišiniz hala devam ediyorsa görùsebiliriz efndim isimi temiz ve titiz calisirim saglicakla kalin efendim. 05342733757

Tesekkurler ilginize ama maalesef istanbul bagcilardayim ankarada da bagcilar oldugunu bilmiyordum.. sagolun dualariniz icin Allah razi olsun amin :)

ilgileniirseniz ben gelebilirim..mesaj hakkım yok özelden tlf bırakısanız aarım sizi

Son düzenleme:
İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

Allah anali babali buyutsun bende prematur bebegim 4 aylik benim de ise ihtiyacim var. Her gunmu yardimci olucak sana

Allah anali babali buyutsun benimde bebegim pramitur 4 aylk oldu ise ihtiyacim var her gunmu yardimci olucak istedginiz kisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…