Acil gücenilir hastane ve doktor ...

csk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
33
0
Merhaba arkadaşlar.Ben 13 haftalık hamileyim istanbul avrupa yakasında güvenilir bir doktor ve hastane arıyorum ayrıca ekonomik bu konudaki tavsiyelerinize ihtiyacım var bırakacağım hastane doğum üzretleri çok pahalı yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler....

canım aynı derten bende muzdarıbım 29 mayısa gıdıyordum vatanın orda ama banada pahalı geldı orası sonra capaya basladım devlet hastanesınden bıle 500 mılyon para alıyorlarmıs bende dedım ona verınceye kadar o parayı 29 mayısa yada ozel capaya gıderım
sen hangı hasstaneye gıdıyordun

ben medical park a gidiyordum muayne ücreti şimdiye kadar bişey değilde doğum çok pahalı veremem o kadar yazık günah ama iyi bir yer de olsun istiyorum bilmiyorum gerçekten canım çok sıkılıyor özel çapa hastanesine baktım ama vasat gibi geldi sen oraya mı gidiyorsum çok uygunmuş orası gerçi memnun musun?

ben medical park a gidiyordum muayne ücreti şimdiye kadar bişey değilde doğum çok pahalı veremem o kadar yazık günah ama iyi bir yer de olsun istiyorum bilmiyorum gerçekten canım çok sıkılıyor özel çapa hastanesine baktım ama vasat gibi geldi sen oraya mı gidiyorsum çok uygunmuş orası gerçi memnun musun?

ozel capanın fıytaları ne kadar canım yok ben ozel capaya gıtmedın dıger capaya gıttım banada orası cok vasat geldı
hıc ılgı yok sabah gıdıyosun aksama zor gelıyosun cok kalabalık ve pıstı
alısmızım 29 mayıstakı doktorun ılgısıne bana capadakıler cok ılgısız gelıyor o yuzden
ozel capada da dogum yaan bır arkadas vardı p cok ıyı ve ılgılı olduklarını soyledıler ama bılmıyorum orayada gıdecem bakalım
bu arada 29 mayıs ın ucretlerı 1300 sezeryna 800 normla dogum
ve ben bu gıdısle sokakta doguacam

arkadaşlar güneşli de medıcıne hastanesi var ben de ilk defa gittim 2 hafta önce ve çok memnun kaldım doğumu da orada yapıcam inşallah,gayet sakin ve tertemiz bir hastane gayette ilgililer fiyatları da uygun muayne ücreti 22tl,normal doğum 300-350 tl,sezeryan 400-450 tl 2010 da da fiyatları değişmicekmiş bilginiz olsun,

X