Oleg cassiniyi bende çok beğeniyorum sanırım gelinlik alacak olsam tek bakacağım marka o olurduOleg cassini seviyorum ben. Bagdat caddesinde var.
Önceki sezon gelinliklere bakarsaniz ucuzada kapatirsiniz.
Bende çok begeniyorum sırf ordaki gelinlikler icin evlenicem:)Oleg cassiniyi bende çok beğeniyorum sanırım gelinlik alacak olsam tek bakacağım marka o olurdu
Ben dediğim gibi mağazada deneyip aldım. Ama 40 beden de alabilrsin zaten genelde sırttan ipli modeller oluyo onu da sonuna kadar sıkarsınız. Tabi bele kadar açık tarzda birşey almayacaksan.Aysira burada var. Ama İranlılar talan etmiş. Ee demosunu da yollamıyorlar tekrar. Sıkıştım kaldım. Kaç zamanda geçti elinize ?
Ben dediğim gibi mağazada deneyip aldım. Ama 40 beden de alabilrsin zaten genelde sırttan ipli modeller oluyo onu da sonuna kadar sıkarsınız. Tabi bele kadar açık tarzda birşey almayacaksan.
Modeline bağlı fiyati zaten suan indirim var %25 kadar. 1500dan başlayıp 7 ye 8e kadar çıkıyor.Oleg cassininin fiyat aralıgı nasıl kızlar ? Bi de beğendim diyelim, teslim tarihi ne kadar aralıklı ? Kesinlikle bakıcam
Çok kafana takma. Üzme kendini. İçinde iyi hissettiğin birşeyi al gitsin. Şimdi sana çok önemli bir konuymuş gibi geliyo biliyorum ama İnanki 3-5 sene sonra giydiğin gelinlik aklına gelmiyo.Çok açık bir model düşünmüyorum. Moralim bozuluyor haliyle kilo vermek istedikçe aldım. Ve cesaret edemiyorum.
Modeline bağlı fiyati zaten suan indirim var %25 kadar. 1500dan başlayıp 7 ye 8e kadar çıkıyor.
A kesim modeller genellikle 2.500 civari. Teslim tarihiyle ilgili bi bilgim yok.
Çok kafana takma. Üzme kendini. İçinde iyi hissettiğin birşeyi al gitsin. Şimdi sana çok önemli bir konuymuş gibi geliyo biliyorum ama İnanki 3-5 sene sonra giydiğin gelinlik aklına gelmiyo.
Diyarbakır’a karayolu ile gidemem. İstanbul’a gidebilirim. Benim için daha kolay.Diyarbakır'a yakinsaniz miss defne bile var orda.
Çok gelinlikci var imkan cok fazla adres verebilirim isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?