Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben bugün test yaptım adetime 6 gün var ve bu çizgi çıktı kan verdim kanda birşey çıkmadı çok merak ediyorum silik çizgi var olabilir mi sizce Eki Görüntüle 3533772 Eki Görüntüle 3533774
Merhaba ben bugün test yaptım adetime 6 gün var ve bu çizgi çıktı kan verdim kanda birşey çıkmadı çok merak ediyorum silik çizgi var olabilir mi sizce Eki Görüntüle 3533772 Eki Görüntüle 3533774
Canım bu mavi kapaklılar ya days doctor yada artımed sanırım. En güvenilir olmayan testler. Benmde days doctor bundan daha koyuydu ertesi gün regl olmuştum.
Canım bu mavi kapaklılar ya days doctor yada artımed sanırım. En güvenilir olmayan testler. Benmde days doctor bundan daha koyuydu ertesi gün regl olmuştum.
Önce kanda çıkar sonra idrarda çıkar. Kandaki negatifse bu test yalancı pozitif maalesef. Bu testler insanın umutlarıyla oynuyor. Gecikmeden test yapmayın bence. En kısa zamanda hamile kalırsınız inşallah.