acil gaz problemi

ebru7505

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2022
35
5
6
30
kızlar bebegim 26 gunluk oldu aşırı gazimiz var uykulardan uyaniyo uyiyamiyo ıkıniyo sürekli kullanmadim damlalar kalmadi mamalarsa oyle suan aptamilin comformil sindirimi kolaymis mama onu kullaniyorum emziremuyorum sütüm gelmiyo gazla basemedim kimi papatya cayi ver demis kimi rezene cayi demis cok kucuk oldu icin korkuyom verenler varmis ama ne kadar vericen hangisini verim deli olcan cocugum cok kivraniyo yardim edin lütfen

Çocuğa hiç bisey verme. 3 aya kadar bagırsak gelişimi tamamlanıyor o yüzden bu sancılar olağan bir süreç. Ayaklarını karnına doğru çektirip bırakıp masaj yapabilirsin karın bölgesi için kemer gibi kuşaklar oluyor onlar iyi gelir sıcak tutmak gerekiyor.

Biogia 1 haftada etki eden probiyotikli bir damla. Diğerlerine göre geç etki ediyor ama çok çabuk işe yarıyor. Ben bebeğime 20 gün kadar kullandım. Şuan çok nadir gaz problemi yaşıyor.

Benim bebeğim de çok gazlı bir bebekti. 4 ay sürdü denemediğim damla kalmadı nerdeyse en çok rahatlatan sab sımplex gaz damlası oldu ve hergün maflor plus damla verdim probiyotikli damla oda her sabah veriyordum Bu ikisi en iyi gelen olmuştu

Sakın hiçbir şey vermeyin. Azıcık sabır henüz bağırsakları gelişiyor. Yediklerinize kimyon dökün siz kimyon çayı yapıp içebilirsiniz . Bir kovaya ısısına uygun su doldurun koltuk altından tutup kovanın içine bacaklarını ve vücudunu sokun. Burada bacaklarını hareket ettirdikçe bağırsaklarda harekete geçecektir. Bunu elinizden geldiğince yapmaya çalışın bol bol gaz masajı yapabilirsiniz karnına. Kiraz çekirdeklerinden yapılma karın kemerleri var onları kullanabilrsiniz. Tam yatırarak değil açılı besleyin. Emdikten ya da besledikten sonra en az 5 dk dik konumda tutun kendileri gazı çıkarıyorlar sonrasında sizde destek verin. Mama kullanıyorsanız mamayı yaparken çalkalamayın gaz yapabilir.

KARNINA VE AYAK ALTİNA
KEKİK YAGİ ALİP MASAJ YAP
POPOSUNA İLİK BİRAZ SİCAGA YAKİN SU HAZİRLA VE BAKİM PAMUGUNU İSLATİP KOY GAZ CİKARTMASİNİ VE KAKA YAPMASINİ SAGLAR
DAMLALAR İSE YARAMİYOR

Bende emzirmiyorum mama içiyor Aptamil benim oğlumda gaz yapmıştı şuan hipp organik kullanıyorum cidden kaka ve gaz problemim en aza indi
Ayrıca biogaia diye bir damla var probiyotikli damla oda çok iyi geldi
Karnını doyurduktan sonra mutlaka ağzından gaz çıkarmaya gayret et
Çok ağladığında karnına fön tutmuştum oda iyi gelmişti
Gaz masajı da yap sık sık
Yüz üstü yatır öylede gazını kolay çıkarıyor

onlarida denedim fazla cikartamiyo erkek cocugunda bu kadar mi gaz olur ya bnimki ıkınıyo gazini cikartamayinca bile asiri aglama yok cok sukurde kizariyo bole yuz ustude yatiramiyom yatamiyo sacede göğsume kapanip yatiyo oyle cok rahat ediyo

Hava mı yutuyor acaba mama yerken. Philips Avent’in kolik biberonu var istersen onu al bi dene o biberonla mama vermeyi. Kullanıp memnun kalan var mı bilmiyorum ama ben de biberon ararken görmüştüm.

bir yöntem söyleyecem yapmayacaksın , bunun çaresi eczane değil aktarcıda
ayagina
Hava mı yutuyor acaba mama yerken. Philips Avent’in kolik biberonu var istersen onu al bi dene o biberonla mama vermeyi. Kullanıp memnun kalan var mı bilmiyorum ama ben de biberon ararken görmüştüm.
baştan beri ondan kullaniyorum zaten cam küçük boy bnde anlamiyom iyice sersem oldumm

Rabbim yardımcımiz olsun valla zor şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…