Çıldıracak bir durum yok, mezuniiyet 1 kere oluyor, çocuk da gitmeye heves etmiş ama sen kırılma diye sana tamam demiş.
Tüm arkadaşları gidiyorsa sen de gel beraber eğlenelim demişlerse iyice heveslenmiştir.
Çıldırman çok despotça. Çocuk karar vermemiş ki kararından dönsün. Sen üstüne istemediği bir şeyi yapması içi baskı kurmuşsun, o da sen üzülme diye tamam demiş ama onda tutmamış anlaşılan, içinde heves hala var. Kibarca sana gitsek olur mu demiş.
Zaten seni memnun etmek için gayet kibarca davranmış bana göre, hayatında 1 kere olacak çok güzel bir günden vazgeçmeye razı olmaya çalışmış. Sensiz gitmek istemiyorum da demiş, seni çiğnemek de istememiş . Karşılığında sen ne yaptın peki, çocuğun düşüncelerini , gitmek istiyor olabileceğini hiiiiiiç hesaba katmadan olaya kendi açından baktın. Defalarca konuştuk demişsin ama çocuğun ne istediğini hiç önemsedin mi cidden ??? Yoksa ben gitmiyorm o da gitmesin ölmez ya diyip onun adına da mı karar verdin?
Neyse sonuca geleyim , bu durumda en doğrusu sensiz gitmesi ya da sana da bilet alması.