• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil fikrinizi almalıyım

Bu arada 220 tl ne kadar fazla. Nerede yapılıyor ki bu mezuniyet balosu.

Nisanlimin kardesi gecen sene mezun oldu yatta balo yaptilar kisi basi 170 tl.

Ben buraya takildim.

Kıyamam sana ya.. Ne kadar ki kendi balonunki? Olmadı annenden babandan borç al çalışınca halledersin madem içine sinmiyorsa. Ama belli ki karşılayacak durumda değiller. Şuan öyle kötü oldum ki. Ben de şuan sıkışığım. Kıyamam sana ne kadar ince ruhlu ne kadar duygusalsın.

Yok mu arkadaşın mezuniyet için olduğunu söylemesen de ufak ufak borç alsan? Mesela birinden elli birinden otuz vs. Yazarsın deftere ödersin eline geçince?

Hangi bölümden mezunsun çok merak ettimm:)

Ben elektrik elektronik muh. Mezunuyum canım :KK49:

Bu arada 220 tl ne kadar fazla. Nerede yapılıyor ki bu mezuniyet balosu.

Nisanlimin kardesi gecen sene mezun oldu yatta balo yaptilar kisi basi 170 tl.

Ben buraya takildim.

Boğazda bu yermiş ama inanin cok ilgilenmedim bile. Heves etmek istemedim de benimki tam öküzlük ediyor işte.. :KK11:

para konusunu söyle bencede.
arkadaşları çok ısrar ettiyse arada kalmıştır yazık :)
bence sende git bütün gece kendini yemektense orda olman daha iyi :)

Çıldıracak bir durum yok, mezuniiyet 1 kere oluyor, çocuk da gitmeye heves etmiş ama sen kırılma diye sana tamam demiş.

Tüm arkadaşları gidiyorsa sen de gel beraber eğlenelim demişlerse iyice heveslenmiştir.

Çıldırman çok despotça. Çocuk karar vermemiş ki kararından dönsün. Sen üstüne istemediği bir şeyi yapması içi baskı kurmuşsun, o da sen üzülme diye tamam demiş ama onda tutmamış anlaşılan, içinde heves hala var. Kibarca sana gitsek olur mu demiş.

Zaten seni memnun etmek için gayet kibarca davranmış bana göre, hayatında 1 kere olacak çok güzel bir günden vazgeçmeye razı olmaya çalışmış. Sensiz gitmek istemiyorum da demiş, seni çiğnemek de istememiş . Karşılığında sen ne yaptın peki, çocuğun düşüncelerini , gitmek istiyor olabileceğini hiiiiiiç hesaba katmadan olaya kendi açından baktın. Defalarca konuştuk demişsin ama çocuğun ne istediğini hiç önemsedin mi cidden ??? Yoksa ben gitmiyorm o da gitmesin ölmez ya diyip onun adına da mı karar verdin?

Neyse sonuca geleyim , bu durumda en doğrusu sensiz gitmesi ya da sana da bilet alması.

Baska bisey yazmaya gerek yok. Bence de sence kesinlikle...

Ben elektrik elektronik muh. Mezunuyum canım :KK49:

Boğazda bu yermiş ama inanin cok ilgilenmedim bile. Heves etmek istemedim de benimki tam öküzlük ediyor işte.. :KK11:

Amaaan hayata bir kere geliyoruz. Gitsin, eglensin. Siz de gidin hatta. Eger sizin bilet paranizi odemeye gücü yeterse odesin, odeyemecekse egerse aileniz versin. Size karşı son yükümlülükleri. Zora sokmazsiniz yani :)

Amaaan hayata bir kere geliyoruz. Gitsin, eglensin. Siz de gidin hatta. Eger sizin bilet paranizi odemeye gücü yeterse odesin, odeyemecekse egerse aileniz versin. Size karşı son yükümlülükleri. Zora sokmazsiniz yani :)
Belli ki verecek durumları yok. Oğlan tutturduysa vermeli parayı. Hem ısrar et hem cebinde akrep taşı.

Back
X