acil fikrinize ihtiyacım var.....preeklemsi(hamileliğe bağlı tansiyon)

nilcelll

Hedef 60
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
599
673
648
Bursa
Merhaba arkadaşlarım
ben genç kızlığımdan beri polikistik over hastasıyım yani adet düzensizliği var bende.adet düzensizliği yani bu rahtasızlıkta kilo almamı sağladı.yıllar içinde hormonlarım yüzünden 75 kg çıktım.2008 yılı agustos ayında biranda 2 -3 ay kadar bir baktımki adetim düzeldi ve bu sırada 3,54 yıllık evliydim ve süpriz bir şekilde hamile kaldımmm...okadar mutlu oluştumkiii.....anlatamam.ben bebeğim olmazmı diye düşünüp dururken minişim gelmişti bile....
Birz hassas biri olarak her kadın gibi kontrollerimi hiç ihmal etmedim.ancak hamileliğim boyunca hangi akla hizmetse işimi bırakmadım...şimdi olsa asla çalıaşmam...zor bir dönem çünkü.....işimde oldukça zorlu ve stresliydi.2 ay sorunsuz geçti.sonra mide bulantıları vssss....2 ay sürdü.5-6-7 aylarada sorunum yoktu ama 8 ay başında malesef kusmalarım tekrar başladı..hiçbişey yiyemiyordum.dr söyledim ama strestendir dedi.ve 32 haftada izne çıktım..oh dedim artık dinledicem ,tüm gün ayağımı uzatıp yatıcammm derkennnnnnnnnnnnnnnnnnnn aynı gün gecesi uyurken bir baş dönmesiyle uyandımmm...lavobaya giderken düşüp bayılmışımm...nöbete girmişim...eşim beni hastaneye kaldırmış...bebek beni zehirlemeye başlamış ve dr eşime anneyi kaybedebiliriz bebek yaşamaz herşeye hazırlıklı olun demiş.............uyandığımda 5 gün kadar komada kalmışımmm...elim yüzüm şişmiş......ve bebeğimi bir kez bile göremeden,koklayamadan bebeğim defnedilmiş....hastanede kaldım birkaç gün..dr kalasa dahada kalacaktım ama daha fazla kalamadım.dr hemen söylemeyin anne 1 ay hayati tehlikesi var dedikleri için ben bebeğimin öldüğünü 1 hafta sonra öğrendim.herkez tiyatro oyunu gibi rol yaptı bana hayati riskim olduğu için..şimdi 2 yıl geçti...28 yaşındayım ve 6 yıllık evliyimm...öyle zor zamanlar geçirdimki serum ilaç derken 90 kg oldum.....bebek istemedim 2 yılll ...canımın acısı hala var...amaaalarım o kadar çokki....ama bebeğimi koklamak istiyorum ve birazda toplum baskısı hadi hadi diye ,birde 2.doğumdada risk var....napicamm....kgda var..........birde başlarda dediğim adet düzensizliği yine başladı...4-5 ayda 1 oluyor ....yardım edin bana ne olurrr......kg iken doğum yapan varmı aranızdaaaa.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…