1 eylülde arkadaşımla yakınlaştık. O klitorisi uyararak beni boşalttı. Sonra ben elimle penisine dokunarak boşalttım. Peçeteye sildi ama elime gelmişti. Islak mendille sildim.Küçük pet şişe su vardj elime döktüm az. Sonra bu baksırını penisinin üzerne kapattı ben kucağında ona sürtündüm. Kıyafetim vardı yani lazer kesim kilot ve yazlık ince pant.1-bu şekilde sürtünmeyle?2- elime bulaşan sildiğim bu spermi yarım saat sonra eve gidince hemen lavaboya koşunca tuvaletim gelince yıkamayı hnutup vajinama değdirdim taharetlenirken.Eylül 23 de adet olmam gerekirken düzenlidir hep benim. Bir hafta önce 15inde önce lavaboda peçeteye geldi biraz sonra16 sındaraz daha çoğalfı 19 u bitti. Bu normal regl ağrım gibi değil şaşırfjm daha hafifti. Neyse ben adet oldum diye sevinirken üzerinden 10 gün geçti ve şuan karnim şiş ağrı var göğüslerim şiş rengi de uçları da değişti. Belimde ağrı var. Neden ben adet olduysam bu belirtikeri yaşıyorumki doktor idrar yoku enfeksiyonu var dedi. Bana bi yol gösterin nokur ben çok korkuyorum hamile kalmak istemiyorum olasılık var mı