- 2 Aralık 2011
- 2.939
- 8.881
aaa bak onuda söyleyim hemen. seksi iç çamaşırlarını giymiş adamı kudurtmuş tam yatak odasına giderken ben mi seksiyim o mu diye sormuş adamı eeeeylece ortada bırakmış adamda söylemek zorunda kalmış. ama dürüst bi adam olduğu için aldatmadığını söylemiş aldatsa söylermiş zaten asla yalan söylemezmiş.
etrafta onca suriyeli iranlı olunca. her köse basında burun buruna geliyoruz nerdeyse. erkekleride ayrı bi dert. pis bakışlar rahat tavırlar. sanki memleket onlarınTürk bitti araplara yoneldiler ha
Kizlar 2 yillik evliyim ve 6.5 aylik hamileyim, esimle gecen hafta pazar sabahi buyuk kavga ettik, sebebi de bebegim asagidaydi ve dr 2 hafta evde dinlen dedi esimde hic yardimci olmadi ama bana fazla isde cikarmadi, kendine sandvic yapiodu, azigini kendisi hazirliyodu, bende destek olmadi diye kizinca bizim olay kavgaya dondu, 3-4 gun kus kaldik sonra hem ise gidecektim beni goturmesi cerekiyodu hemde jinekologda randevum vardi o sebepten konusmaya basladik, esim kavga ettigimizde hep ayri yatar, konusmaya basladiktan sonrada 2 gece ayri yatti, neyse cuma gecesi disi agridi disciye gitti, yaninda gitmemi istememisti, az once telefonunu kurcaladim arkadasina msj atmis 2 tane fistik gibi arap kizi var, yolun yolcusu gibiler tas gibiler fln teklif edicem en kotu ihtimal kovulurum diye msj atmis, ama bisey yapmamis msjin devami yok ve evede 1 saat icinde donmustu, simdi ben ne yapsam bilemedim :-/ kavga etsem kaynanamgil yukardalar gecen haftadaki kavgafan sonrada gorumcem msj atmis buna sakin ol hakliyken haksiz duruma dusme fln diye yani ogullari gozlerinde zaten hakli simdi gene kavga cikarsam ben cikarmis olucam bide diorum kendimden daha mi soguturum offf kafam allak bullak bi akil verin nolur simdi uyuyo uyaninca guzelce sorsammi ki beni aldatmayi dusundun mu fln diye, ne yapsam kizlar ... :-( :-'(
Asla yapmayacagina emin olamam hic bi zaman, erkek sonucta, ama su an icin anladi dusjncesinde bile sert tepki verebilihosam gerceklestiginde yada boyle bi dusjncenin tekrarlandiginda neler olabilecegini anladi, seksi camasirlarimi giyip oksadim fln tam yatak odasina dogru gidzcekken ben mi daha seksiyim disci mi dedim sok oldu, tartisma orda basladi, once kudurdu cunku azmisti yatak odasina gidilmeden kavganin baslamasi onu kudurttu, bu yaptigin seytanin bile aklina gelmez ya normal kiyafetinle gelip konussaydin ya da sonra bu ne simdi diye soylendi fln ama sonrasinda anladi beni aldatirsa ya da boyle bir dusunce tekrarlanirsa gozumu karartip direk bosanabilecegimi
vallahi şeytanın aklına gelmez bu planAa, makara yaptiginizi sanmistim.
Hakikaten olay boyleymis.
Fiskiyeyi kim kirdi'ya donmus bu plan :)
O derece bos beklentiler, cevapsiz sorular..
Ama hala tahayyul edemiyorum.
Bin mi siksiyim disci mi hiii?
Telefonunu zaten uzun suredir elime aldirmiyordu, gizlice aldim simdi mesaji gordugumu anlarsa bir daha hic firsatim olmaz, kiz numarasi fln yok, gorumcemler flnda umrumda degil aslinda ama nasil konussam.onu bilemiyorum, bende oda sinirli insanlariz, aslinda cok guveniyodum ben ona asla yapmaz diodum su an soktayimda acikcask
Tepki vermedigimi ve ona hemen inandigimi hangi yazimdan anladkniz cok merak ettim, tepkimi ve ona boyle birseyin tekrarlanirsa sonucunun ne oldugunu anlaytim hanim efendi, saf fln degilim sadece hamileyim ve adami niyeti varsada yoksada boyle biqeyden vazgecirmek istiyorum, mevzu yuvayi dagitmak olsaydi 5dk da olurdu onemli olan kurtarmak, esimin bana olan sevgisini biliyordum ama goz hapsim devam edecek bebegim icin bunu yapmaliyim neyse siz yargisiz infaz yapabilirsiniz ama ben tepkimide soyleyeceklerimide yaptim o da ona yetmistir umarim
O zman buraya yazmayın hanim efendi siz yuvanizi yıkmayin tabiki çocuğunuzu dusunun ..... kocasınizin yerine de yuvanızi düşünün.. oda arap kızlarına bile taş gibi diyorsa artık diğerlerini görünce ne yapıyor çok merak ettim ..Tepki vermedigimi ve ona hemen inandigimi hangi yazimdan anladkniz cok merak ettim, tepkimi ve ona boyle birseyin tekrarlanirsa sonucunun ne oldugunu anlaytim hanim efendi, saf fln degilim sadece hamileyim ve adami niyeti varsada yoksada boyle biqeyden vazgecirmek istiyorum, mevzu yuvayi dagitmak olsaydi 5dk da olurdu onemli olan kurtarmak, esimin bana olan sevgisini biliyordum ama goz hapsim devam edecek bebegim icin bunu yapmaliyim neyse siz yargisiz infaz yapabilirsiniz ama ben tepkimide soyleyeceklerimide yaptim o da ona yetmistir umarim
Seksi çamaşır giyip cildirtmis daha sonrada adama mesajı sormuş adamda şaka demis (şaka gibi valla adam iyice cesaretlenmistir)Okudum canım ama konu sahibi demiş ya intikam aldım gerçeği söylettim diye.
Ne yapmış çok merak ettim sırrını açıklasın da örnek olsun kk hatunlarına.
Gözümde canlanan sahne: Oğğşaa beni erkekim, ben dönyanın en gözel garısıyaam!
Eğer fake değilseniz 'taş gibi, o yolun yolcusu' diyen adam ve 'azmıştı, kudurdu' diyen kadın olarak tam birbirinizi bulmuşsunuz. Karnınızdaki bebeğe acıdım doğrusu.
Kavga ederim de kendimden daha da sogur yapmadigi biseyi yapar diye korkuyorum, tabi dusunmus olmasi bile beni mahfetti ama bendede hata var, ona kendini cok degersiz hissettirdim galiba :-( konusmak istiyorum ama kavga cozum degil hele onunla daha da inadina hareket eder
Polyanacilik degil, ben bu zamana kadar hakkimi savundum hep, gene savunurum. Ama kavgamin ters tepmesinden korkuyorum, evet onu dusunmus olmasina bile pisman etmzk istiyorum ama ailemi ve bebegimi dusunmem lazim, isi inada bindirdigimden belkide bu noktadayiz ama ben hic bi zaman eslik gorevimi aksatmamistim ta ki karnim iyice sisinceye kadar, bunu dusjnmesini bile haketmedim
Hayir konusunca anladim yapmadigini ve buyuk yemin edince anladim hic bi zaman niyetinin olmadigina bi anlik gaflet olduguna, bir erkegi kudurtup geri oylece birakmak en guzel intikam seklidir yoksa su an baska bisey yapamam, gidip aynisini yapamayacagima bana yakismayacagina gore bu aklima geldi, dah onca baska konularda evi basina yiktim, adam o zaman ters tepki veriyor, hamile olmasam ne boyle sey denerdim ne de konusurdum ama napalim bebis biraz daha fevri davranmayi engelliyor, bide bu yontzmi denedim bakalim yasayip goreczgiz ne olacagini, ama en azindan benim neler yapabilecegimi anlamistir siye umud ediyorum, sizde buyuk konusmayin derim, onzmli olan bir daha dusunmemesi yoksa gerisi bos...