Kizlar 2 yillik evliyim ve 6.5 aylik hamileyim, esimle gecen hafta pazar sabahi buyuk kavga ettik, sebebi de bebegim asagidaydi ve dr 2 hafta evde dinlen dedi esimde hic yardimci olmadi ama bana fazla isde cikarmadi, kendine sandvic yapiodu, azigini kendisi hazirliyodu, bende destek olmadi diye kizinca bizim olay kavgaya dondu, 3-4 gun kus kaldik sonra hem ise gidecektim beni goturmesi cerekiyodu hemde jinekologda randevum vardi o sebepten konusmaya basladik, esim kavga ettigimizde hep ayri yatar, konusmaya basladiktan sonrada 2 gece ayri yatti, neyse cuma gecesi disi agridi disciye gitti, yaninda gitmemi istememisti, az once telefonunu kurcaladim arkadasina msj atmis 2 tane fistik gibi arap kizi var, yolun yolcusu gibiler tas gibiler fln teklif edicem en kotu ihtimal kovulurum diye msj atmis, ama bisey yapmamis msjin devami yok ve evede 1 saat icinde donmustu, simdi ben ne yapsam bilemedim :-/ kavga etsem kaynanamgil yukardalar gecen haftadaki kavgafan sonrada gorumcem msj atmis buna sakin ol hakliyken haksiz duruma dusme fln diye yani ogullari gozlerinde zaten hakli simdi gene kavga cikarsam ben cikarmis olucam bide diorum kendimden daha mi soguturum offf kafam allak bullak bi akil verin nolur simdi uyuyo uyaninca guzelce sorsammi ki beni aldatmayi dusundun mu fln diye, ne yapsam kizlar ... :-( :-'(