- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
aaa bak onuda söyleyim hemen. seksi iç çamaşırlarını giymiş adamı kudurtmuş tam yatak odasına giderken ben mi seksiyim o mu diye sormuş adamı eeeeylece ortada bırakmış adamda söylemek zorunda kalmış. ama dürüst bi adam olduğu için aldatmadığını söylemiş aldatsa söylermiş zaten asla yalan söylemezmiş.Okudum canım ama konu sahibi demiş ya intikam aldım gerçeği söylettim diye.
Ne yapmış çok merak ettim sırrını açıklasın da örnek olsun kk hatunlarına.
Hadi ya bu muymuş yaptığıaaa bak onuda söyleyim hemen. seksi iç çamaşırlarını giymiş adamı kudurtmuş tam yatak odasına giderken ben mi seksiyim o mu diye sormuş adamı eeeeylece ortada bırakmış adamda söylemek zorunda kalmış. ama dürüst bi adam olduğu için aldatmadığını söylemiş aldatsa söylermiş zaten asla yalan söylemezmiş.
son durum neymiş konuşmuşmu konu sahibi?Hadi ya bu muymuş yaptığı
Konuşmuş üstte arkadaş yazmış adamı nasıl konuşturduğunu(!) gerçeği söylettirdiğini(!).son durum neymiş konuşmuşmu konu sahibi?
ne kötü kalpliyiz değilmi?Konuşmuş üstte arkadaş yazmış adamı nasıl konuşturduğunu(!) gerçeği söylettirdiğini(!).
Kocası asla yalan söylemezmiş aldatmaya niyetim yoktu öylesine yazdım demiş.
Eş suçsuz bulundu fakat biz çok fesatız
Telefonunu zaten uzun suredir elime aldirmiyordu, gizlice aldim simdi mesaji gordugumu anlarsa bir daha hic firsatim olmaz, kiz numarasi fln yok, gorumcemler flnda umrumda degil aslinda ama nasil konussam.onu bilemiyorum, bende oda sinirli insanlariz, aslinda cok guveniyodum ben ona asla yapmaz diodum su an soktayimda acikcask