acil fikre ihtiyacim var :-( 6.5 aylik hamileyim ve esimin aldatmayi dusundugunu ogrendim :-/

Okudum canım ama konu sahibi demiş ya intikam aldım gerçeği söylettim diye.
Ne yapmış çok merak ettim sırrını açıklasın da örnek olsun kk hatunlarına.
aaa bak onuda söyleyim hemen. seksi iç çamaşırlarını giymiş adamı kudurtmuş tam yatak odasına giderken ben mi seksiyim o mu diye sormuş adamı eeeeylece ortada bırakmış adamda söylemek zorunda kalmış. ama dürüst bi adam olduğu için aldatmadığını söylemiş aldatsa söylermiş zaten asla yalan söylemezmiş.

Hadi ya bu muymuş yaptığı

son durum neymiş konuşmuşmu konu sahibi?
Konuşmuş üstte arkadaş yazmış adamı nasıl konuşturduğunu(!) gerçeği söylettirdiğini(!).
Kocası asla yalan söylemezmiş aldatmaya niyetim yoktu öylesine yazdım demiş.
Eş suçsuz bulundu fakat biz çok fesatız

ne kötü kalpliyiz değilmi?
inanmak istediklerimiz doğrultusunda belirliyoruz hayatımızı..

Yok artık ya. Allahım dunya nereye gidiyor. Hamile karılarını aldatan vasıfsız mahluklar türedikçe türüyor.

en kötü ihtimal kovulurmuş yolun yolcusu kızlar yüzünden... eşine beyin nakli mümkün olsa yardım toplardık da çok ümitsiz vakka nedesem bilemedim

Hem hamilesin hemde eşinin aklı başka işler peşinde..
Pes!

oturup kendin ve çocuğun için mantıklı kararlar almalısın.
herşeye katlanıp katlanmamak senin elinde.
bu durumdan memnun olmadığın aşikar, umarım sağlıklı kararı verebilirsin.

mesajın rezilliğine bak sen hala kayınvalidemler aşağıda diye korkuyorsun haklı olan sensin mesajı al ve göster bitti

Ne güzelce sorması ya? Ne görümcenin mesaj atması? Saçmalama gözünü seviyim, "taş gibi kızlar yolun yolcusu" ne demek? O telefonu neden gözüne sokma isteği uyanmadı içinde anlamadım. Şu erkek denen canlılara karşı böyle ezik olmayın gözünüzü seveyim ya. Vur kafasına telefonu yalvarsın. Hamilesin diye aldatmaya hakkı mı var yani? Yok artık ya. Ben olsam dilini koparırım onun.

sakın sesini çıkarma dizini kır otur oturduğun yere mazallah görümcenler yanlış anlar eşin de senden soğur sonra çok ayıp olur. otur sen otur ölü taklidi yap bunu doğur sonra hiç boş kalmadan hemen tekrar hamile kal hadi canım!!

cnm boşanmayacaksan hiç konusunu bile açma . görmezden gel duymazdan gel. bu adam er yada geç aldatır

yada arkadaşın kocası aldatmış sonra çok pişman olmuş ama nafile kız boşanma davası açtı g,b, bir hikaye uydurup bencede kız haklı bende affetmezdim asla deyiver. en azından göz dağı olsun

Bu saatten sonra her dışarda olduğunda ne yapıyor diye için içini yiyecek, güven sıfırlanır.
Yüzüne vurup ayrılmazsan nasıl olsa 2 gün küs kalınıyor sonra barışılıyor diye eşinde yüzsüz olur.
Kararını sen vereceksin, sindirecek misin yoksa yolunu mu değiştireceksin.
Hamilesin bir de o psikolojiyle çok zor kararlar Allah yardımcın olsun.

Kusura bakma ama kocan pisliğin teki. Sana normalde de yardımcı olması gerekirken hamile iken bile bunu yapmıyor bir de üstüne aldatmayı düşünüyor ha ? Şerefsiz. Karına yok bari çocuğuna saygın olsun pislik. O çocuğu da seni de haketmiyor o adam. Açık açık konuş ve onu terkedebileceğini göster.

Hala görümcenin laflarının , eşinin senden soğumasının derdindesink. Adam soğmuş sendeen zaten. Kendinize biraz daygı duyun , değer verin ya. Başınıza çıkarmayın şu erkekleri. Size sahip olduklarını , ne yaparlarsa yapsınlar evde onları bekleyeceğinizi düşündürmeyin.

Kavga konusuna gelirsek , açık ve net bir şekilde konuş. Kavga çıkarma sakin ol. O da dökülücektir o zaman. Mümkünse konuşmayı akşam gece falan yap.

Maşallah ne kadar iyi niyetlisiniz,kusura bakmayın ama bu kadar iyi niyet saflıktan öteye gitmez.
Ne diyecekti kocanız evet yaptım mı?
Sürekli kocanızın dürüstlüğünden asla aldatmicağından bahsediyosunuz,burada akıl veren kimseyide dinlemediniz niye konu açtınız anlayamadım?
Sanki biz açtık konuyu eşinizi kötüledik gibi sürekli bize karşı onu savunmadasınız.
Eş dost arkadaş kim olursa olsun hata payı bırakılmalı,insan beşer kuldur şaşar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…