Telefonunu kurcalamasanız bilemeyecektiniz bile neyine dobra, neyine kurnazca bu davranış? Madem sorun yoktu şakayla bugün bir mesaj yolladım mı arkadaşıma dedi de şimdi savunmaya geçtiniz hemen? Düşünmüş ama söylememiş işte. Yemine, söze inanıp inanmamanız size kalmış tabi ama bu günden sonra bir daha kurcalasanız bile artık bulamayacağınız kesin, eşinizin aklı varsa saklar veya siz görmeden silmeyi akıl eder.
Ya Allah Aşkın'a silkelen bir kendine gel artık böyle bir durumda ne yapsan Haklısın,sen kendinde harita ararsan başkaları da sende hata bulur tabi,haketmiş duruma düşmek ne demek,aldatılmayın haketmesi mi olur,kendine gel nolur,inat ederse etsin,git derse diye korkuyorsun sen hamile bir kadınsın evinden hiçbirşeye gidemezsin istiyorsa o defolsun gitsin,sus pus değilsin belli nerdeyse gidip adamdan özür dinleyeceksin affet seni bunlara yapmaya ben ittim diye
Sende buna inandın yani,bravo tebrikler mutluluklarAyrilmak sorjn degil yuvayi kurtarmak onemli, ben bebegimkmide dusjnmzk zorundayim , ve tabiikide susmadim susmamda gidip hem onu cildirtip ocumu aldim hemde tartistim anladi oda benim neler yapabilecegimi ve buhuk soz verdi, aldatma nihetumde hic olmadi o anlik biseydi dedi oyle veya boyle onemli olan anlamasi ve tekrarlamamsi
yazık kocana boşuna günahını aldın.yapmadım demiş işte..aldatsa aldattım derdi..bütün kocalar öyle çünkü..aldatınca aldattıgını söylüyorlar..sexi çamaşırlarını giy ve kendini affettir hadi bakalım
Hayırlısı bakalım. 2 Ay uzun bir süre. Doktorunuz ilişkiyi yasaklamadıysa aranıza mesafe koymayın derim ben... Ben de 6,5 aylık gebeyim ama doktorun yasaklamadığı müddetçe doğuma kadar sürmeli diye düşünüyorum. Bebek aşağıda olursa ilişkiye engel olur mu bilmiyorum. Bebek rahimde büyüdüğü için ilişkide sıkıntı çıkmıyor pek fazla. Ama aşağıda olması sıkıntıdır herhalde. Siz doktorunuza sorun bence bunu.
Sende buna inandın yani,bravo tebrikler mutluluklar
Inşallah canım ne diyeyimInanmis olmam onu goz hapsinden cikafacagim anlamina gelmiyor, benim icon onemli olan nihetinden vaagecmesiydi onuda basardigima inaniyorum, bebegim olmasa bende yapacagimi biliyorum ama su an da tepkimi gosterdim oda anladi
Yapmıs yada tesebbus etmis..aynı sey aslında..yazık ne yazık ki bu serefi eksik adamın cocugunu tasıyorsun..bebegın icin sakin olmasın..ama yanınada bırakma tabii..aynı mesajı onun telefona senin telden at..yuzunun alacagı sekli tahmin bile edemiyorum..
Ona karşı ne yaptınız ki doğruyu söylediğine ve böyle bir şeyi asla yapmayacağına emin olabiliyorsunuz
Inşallah canım ne diyeyim
Oda hata oldugunun farkinda, esim cok zeki yada kurnaz bi insan d3gildir bana mutlaka yakalanir, onu savunmak degil dusuncesinin igrencliginin farkindayim oda farkina vardi ki durumu acikladi yoksa gercektznde dobradir
Şeytanın aklına gelmeyecek plan seksi giyinip okşamak vs. ise dua edin de bir daha ki kızlar aynısını yapmasın, çok zeki ve kurnaz olmadığı için onların da dediğini yapar, size de yemin etmeyi sürdürür. Tetikte kalmaya devam edin, elinizden başka bir şey gelmiyorsa. Sonuçta internetteki insanların değil sadakatine kendinizin inanması önemli. Ben vallahi, billahi şakasına olduğuna inanmam öyle bir mesajın, inanıyorsanız da paşa gönlünüz bilir.
Neyse ki olay tatlıya bağlanmış sevindim sizin adınıza bundan sonra tekrarı olmaz inşallah.. Allah bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. Fiilen gerçekleşmemiş bile ha olur da daha ilerisi olur insanın başına ne geleceği belli olmaz o zaman düşünürsünüz. Bence fevri davranmamakla iyi yapmışsınız. Benden de böyle bir yorum herkes fazlasıyla üstünüze gelmiş ellerinden gelse tek celsede boşayacaklar :))
Madem bu kadar eminsin guveniyosun ve herseyi biliyosun;e zekice planlar yapıp isini de hallediyosun niye buraya konu açıp insanların vaktini aliyosun. Gerek yok sen işini biliyomusun.bide korktum aldatan kocalara böyle davranin deyip kötü örnek olacaksın diye.resmen akıl verme moduna geçmişin. Ama söyle soyleyim böyle bir fikirle yakaladığım adamı bosamayi düşünür hemen o evden ayrilirdim. Gozlemlerdim bakalım ben gidince fikirlerini icraatami geçiriyor yoksa yanimdami geliyor. Ona göre devamı hakkında yorum yapardım.Bakin ben pisirik birisi degilim, hatta bu zamana kadar biraz fazla ses bile cikarmisimdir, kavga etmisimdir ama su an hamile oldugum ve bebegimk djsjndugum icin daha zekice davranmam gerekirdi, esim basittir, kurnaz tilkilik bilmez zaten bilse mesaji silerdi, yuvayi bozmak yada aileleri toplamak sorun degil, onemli olan onu bi anlik sinirle dahi olsa boyle bi hata yapmasini engellemek, icinde yok biliyorum olsa biz ne buyuk kavgalar yaptik o zaman yaprdi, ha yapmadigini nerden biliyorum derseniz gittigi yerleri bilihordum da ondan
Sexi iç çamaşırı giyip oksamakmi?EE boyle giyinincemi anladın yapmadığını,yapmayacağını? Büyük konuşmayayim ama evi başına yikardim! Ayrıca her cevapta kudurttum azdı bilmem ne hic hoş olmamış.