acil fikre ihtiyacim var :-( 6.5 aylik hamileyim ve esimin aldatmayi dusundugunu ogrendim :-/

Telefonunu kurcalamasanız bilemeyecektiniz bile neyine dobra, neyine kurnazca bu davranış? Madem sorun yoktu şakayla bugün bir mesaj yolladım mı arkadaşıma dedi de şimdi savunmaya geçtiniz hemen? Düşünmüş ama söylememiş işte. Yemine, söze inanıp inanmamanız size kalmış tabi ama bu günden sonra bir daha kurcalasanız bile artık bulamayacağınız kesin, eşinizin aklı varsa saklar veya siz görmeden silmeyi akıl eder.

Oda hata oldugunun farkinda, esim cok zeki yada kurnaz bi insan d3gildir bana mutlaka yakalanir, onu savunmak degil dusuncesinin igrencliginin farkindayim oda farkina vardi ki durumu acikladi yoksa gercektznde dobradir

Ya Allah Aşkın'a silkelen bir kendine gel artık böyle bir durumda ne yapsan Haklısın,sen kendinde harita ararsan başkaları da sende hata bulur tabi,haketmiş duruma düşmek ne demek,aldatılmayın haketmesi mi olur,kendine gel nolur,inat ederse etsin,git derse diye korkuyorsun sen hamile bir kadınsın evinden hiçbirşeye gidemezsin istiyorsa o defolsun gitsin,sus pus değilsin belli nerdeyse gidip adamdan özür dinleyeceksin affet seni bunlara yapmaya ben ittim diye

Ayrilmak sorjn degil yuvayi kurtarmak onemli, ben bebegimkmide dusjnmzk zorundayim , ve tabiikide susmadim susmamda gidip hem onu cildirtip ocumu aldim hemde tartistim anladi oda benim neler yapabilecegimi ve buhuk soz verdi, aldatma nihetumde hic olmadi o anlik biseydi dedi oyle veya boyle onemli olan anlamasi ve tekrarlamamsi

Ayrilmak sorjn degil yuvayi kurtarmak onemli, ben bebegimkmide dusjnmzk zorundayim , ve tabiikide susmadim susmamda gidip hem onu cildirtip ocumu aldim hemde tartistim anladi oda benim neler yapabilecegimi ve buhuk soz verdi, aldatma nihetumde hic olmadi o anlik biseydi dedi oyle veya boyle onemli olan anlamasi ve tekrarlamamsi
Sende buna inandın yani,bravo tebrikler mutluluklar

yazık kocana boşuna günahını aldın.yapmadım demiş işte..aldatsa aldattım derdi..bütün kocalar öyle çünkü..aldatınca aldattıgını söylüyorlar..sexi çamaşırlarını giy ve kendini affettir hadi bakalım

Cok komiksiniz, komedyen mi olsaydiniz acaba ? Oda olur elbet ama su an degil ;-) butun kicalari bilmem ben kendi kocamin karakterini bilirim, dobradir bu zamana kadar ne hata yaptiysa geldi soyledi tepkimden korkmadi nz kavgalar ettim tum ailesinide topladim annemlerede gittim ama o zaman hamile degildim, su an bebegimi dusjndugumden onu niyetinden vazgecirmek ve yuvami kurtarmak onemliydi benim icin, pnuda yaptigima inaniyorum yoksa bosanmak cocuk oyuncagi, ona da ihtiyacim yok calisan birisiyim ama ailem ve cocugum icin gevri davranmamam gerekirdi

Hayırlısı bakalım. 2 Ay uzun bir süre. Doktorunuz ilişkiyi yasaklamadıysa aranıza mesafe koymayın derim ben... Ben de 6,5 aylık gebeyim ama doktorun yasaklamadığı müddetçe doğuma kadar sürmeli diye düşünüyorum. Bebek aşağıda olursa ilişkiye engel olur mu bilmiyorum. Bebek rahimde büyüdüğü için ilişkide sıkıntı çıkmıyor pek fazla. Ama aşağıda olması sıkıntıdır herhalde. Siz doktorunuza sorun bence bunu.

Su an icin oyle biseh dusunmuyorum, o aciklamasini hapti ama bznim sakinlesmeye ihtiyacim var

Yapmıs yada tesebbus etmis..aynı sey aslında..yazık ne yazık ki bu serefi eksik adamın cocugunu tasıyorsun..bebegın icin sakin olmasın..ama yanınada bırakma tabii..aynı mesajı onun telefona senin telden at..yuzunun alacagı sekli tahmin bile edemiyorum..

Ona karşı ne yaptınız ki doğruyu söylediğine ve böyle bir şeyi asla yapmayacağına emin olabiliyorsunuz

Yapmıs yada tesebbus etmis..aynı sey aslında..yazık ne yazık ki bu serefi eksik adamın cocugunu tasıyorsun..bebegın icin sakin olmasın..ama yanınada bırakma tabii..aynı mesajı onun telefona senin telden at..yuzunun alacagı sekli tahmin bile edemiyorum..

Birakmadim, susmadim susmamda onu hem guzel bi planla kudurttum hemde konustum, anladi o da benim neler yapabilecegimi, buyuk yemin etti o anlik bi gafletti diye yapsa ya da dusunse soylerdi dobra patavatsia birisodir, artik umarim niyetinden vazgecmistir benim icin su an onzmli olan niyztinden vazgecmesiydi yoksa bosanmak fln zor sey degil tabi hamile olmasaydim

Ona karşı ne yaptınız ki doğruyu söylediğine ve böyle bir şeyi asla yapmayacağına emin olabiliyorsunuz

Asla yapmayacagina emin olamam hic bi zaman, erkek sonucta, ama su an icin anladi dusjncesinde bile sert tepki verebilihosam gerceklestiginde yada boyle bi dusjncenin tekrarlandiginda neler olabilecegini anladi, seksi camasirlarimi giyip oksadim fln tam yatak odasina dogru gidzcekken ben mi daha seksiyim disci mi dedim sok oldu, tartisma orda basladi, once kudurdu cunku azmisti yatak odasina gidilmeden kavganin baslamasi onu kudurttu, bu yaptigin seytanin bile aklina gelmez ya normal kiyafetinle gelip konussaydin ya da sonra bu ne simdi diye soylendi fln ama sonrasinda anladi beni aldatirsa ya da boyle bir dusunce tekrarlanirsa gozumu karartip direk bosanabilecegimi

Inşallah canım ne diyeyim

Bakin ben pisirik birisi degilim, hatta bu zamana kadar biraz fazla ses bile cikarmisimdir, kavga etmisimdir ama su an hamile oldugum ve bebegimk djsjndugum icin daha zekice davranmam gerekirdi, esim basittir, kurnaz tilkilik bilmez zaten bilse mesaji silerdi, yuvayi bozmak yada aileleri toplamak sorun degil, onemli olan onu bi anlik sinirle dahi olsa boyle bi hata yapmasini engellemek, icinde yok biliyorum olsa biz ne buyuk kavgalar yaptik o zaman yaprdi, ha yapmadigini nerden biliyorum derseniz gittigi yerleri bilihordum da ondan

Oda hata oldugunun farkinda, esim cok zeki yada kurnaz bi insan d3gildir bana mutlaka yakalanir, onu savunmak degil dusuncesinin igrencliginin farkindayim oda farkina vardi ki durumu acikladi yoksa gercektznde dobradir

Şeytanın aklına gelmeyecek plan seksi giyinip okşamak vs. ise dua edin de bir daha ki kızlar aynısını yapmasın, çok zeki ve kurnaz olmadığı için onların da dediğini yapar, size de yemin etmeyi sürdürür. Tetikte kalmaya devam edin, elinizden başka bir şey gelmiyorsa. Sonuçta internetteki insanların değil sadakatine kendinizin inanması önemli. Ben vallahi, billahi şakasına olduğuna inanmam öyle bir mesajın, inanıyorsanız da paşa gönlünüz bilir.

Neyse ki olay tatlıya bağlanmış sevindim sizin adınıza bundan sonra tekrarı olmaz inşallah.. Allah bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. Fiilen gerçekleşmemiş bile ha olur da daha ilerisi olur insanın başına ne geleceği belli olmaz o zaman düşünürsünüz. Bence fevri davranmamakla iyi yapmışsınız. Benden de böyle bir yorum herkes fazlasıyla üstünüze gelmiş ellerinden gelse tek celsede boşayacaklar :))

Şeytanın aklına gelmeyecek plan seksi giyinip okşamak vs. ise dua edin de bir daha ki kızlar aynısını yapmasın, çok zeki ve kurnaz olmadığı için onların da dediğini yapar, size de yemin etmeyi sürdürür. Tetikte kalmaya devam edin, elinizden başka bir şey gelmiyorsa. Sonuçta internetteki insanların değil sadakatine kendinizin inanması önemli. Ben vallahi, billahi şakasına olduğuna inanmam öyle bir mesajın, inanıyorsanız da paşa gönlünüz bilir.

Hemen inanmam tabiki de imkansiz onu zaman ve onun hal ve hareketleri gostereczk, icime bi kusku dustu bir kere goz hapsim devam edecek, cok kurnaz degil saklama yada yalan konusunda ama yaptiginida saklamaz, bilmiyorum artik umarim gozu korkmustur ve bir daha sakasina veya gercegine yeltenmez, hamile halimle yuvami bozmak degil kurtarmak iqtiyorum ben, yoksa bosanmak zor degil sukurler olsunki ona da ihtiyacim yok ama bebegimin olacak

Neyse ki olay tatlıya bağlanmış sevindim sizin adınıza bundan sonra tekrarı olmaz inşallah.. Allah bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. Fiilen gerçekleşmemiş bile ha olur da daha ilerisi olur insanın başına ne geleceği belli olmaz o zaman düşünürsünüz. Bence fevri davranmamakla iyi yapmışsınız. Benden de böyle bir yorum herkes fazlasıyla üstünüze gelmiş ellerinden gelse tek celsede boşayacaklar :))

Ergene kadin bosamasi kolay dedikleri bu oluyo galiba, hamile olmasam ve daha 3 ay once annzmlerz kus gitmesem soyelenenlere hak vericem ama su an fevri harekztle isi daha da sarpa sarmaktan korktum, kendim icin degil bebegim icin ben 1-2 gun aglarim sonra hayatima devam 3derim ama bebegimin bi babaya ihtiyaci olacak, ha gene susmadim hakkimi savjndum gozunu de insallah korkutabilmisimdir, onemli olan o anlik dusjncesinden vazgecip bi daha dusunmemesi

Bakin ben pisirik birisi degilim, hatta bu zamana kadar biraz fazla ses bile cikarmisimdir, kavga etmisimdir ama su an hamile oldugum ve bebegimk djsjndugum icin daha zekice davranmam gerekirdi, esim basittir, kurnaz tilkilik bilmez zaten bilse mesaji silerdi, yuvayi bozmak yada aileleri toplamak sorun degil, onemli olan onu bi anlik sinirle dahi olsa boyle bi hata yapmasini engellemek, icinde yok biliyorum olsa biz ne buyuk kavgalar yaptik o zaman yaprdi, ha yapmadigini nerden biliyorum derseniz gittigi yerleri bilihordum da ondan
Madem bu kadar eminsin guveniyosun ve herseyi biliyosun;e zekice planlar yapıp isini de hallediyosun niye buraya konu açıp insanların vaktini aliyosun. Gerek yok sen işini biliyomusun.bide korktum aldatan kocalara böyle davranin deyip kötü örnek olacaksın diye.resmen akıl verme moduna geçmişin. Ama söyle soyleyim böyle bir fikirle yakaladığım adamı bosamayi düşünür hemen o evden ayrilirdim. Gozlemlerdim bakalım ben gidince fikirlerini icraatami geçiriyor yoksa yanimdami geliyor. Ona göre devamı hakkında yorum yapardım.

Tiskindim migdem kaldirmiyor artik .. aldatmalar cogaldikca cogaliyor .. reytingler en ust seviyede.. ben olsam o mesaji kopyasini alirdim .. ilerde lagzim olabilir delil olarak sizde kendinizi ezdirmeyin lutfen ..

Sexi iç çamaşırı giyip oksamakmi?:KK57: EE boyle giyinincemi anladın yapmadığını,yapmayacağını? Büyük konuşmayayim ama evi başına yikardim! Ayrıca her cevapta kudurttum azdı bilmem ne hic hoş olmamış.:KK12:

Hayir konusunca anladim yapmadigini ve buyuk yemin edince anladim hic bi zaman niyetinin olmadigina bi anlik gaflet olduguna, bir erkegi kudurtup geri oylece birakmak en guzel intikam seklidir yoksa su an baska bisey yapamam, gidip aynisini yapamayacagima bana yakismayacagina gore bu aklima geldi, dah onca baska konularda evi basina yiktim, adam o zaman ters tepki veriyor, hamile olmasam ne boyle sey denerdim ne de konusurdum ama napalim bebis biraz daha fevri davranmayi engelliyor, bide bu yontzmi denedim bakalim yasayip goreczgiz ne olacagini, ama en azindan benim neler yapabilecegimi anlamistir siye umud ediyorum, sizde buyuk konusmayin derim, onzmli olan bir daha dusunmemesi yoksa gerisi bos...

X