acil fikre ihtiyacim var :-( 6.5 aylik hamileyim ve esimin aldatmayi dusundugunu ogrendim :-/

Nolur biraz kendine değer ver ya, çocuguna da sana da değer vermeyen bir adam için hala görümcem duyarsa diyorsun

Ortada bir hamilelik varken nasıl olur da arap bacı peşine düşebilir... Elle tutulur yanı yok..

yahu adam seni aldatma planları yapıyor sen hala suçu kendinde arıyorsun biraz kendinizi sevin lütfen teklif edicem demiş daha ne desin

Mesajı görümcene göster o da görsün madem takıyorsan onları. Ne tavsiye versem bilemedim zor bir durum, şimdi aldatmasa bile sanki ileride yapar gibime geliyor. Önce kendin sakin ol, çocuğuna zarar gelmesin sonra da mesajı kanıt olsun diye sakla ve kendisiylede bi ara sakin bir şekilde konuş ve güçlü dur, bir daha değil aldatmak mesajını bile atarsa boşanacağın imasını ver ki yapmasın. Bir ümit tabi...

Evet hanımlar görüyoruz ki bir ''çocuk gelince düzeliriz'' mantığı dahainşallah okuyup ibret alan oluyordur.

Siz benim cocuk olunca duzelir dedigimi biraz yanlis anlamissiniz, ben bebegi 1. Kendim istedigim icin yaptim 2. De bizim esimle tartismalarimiz her evlilikte tartismalardi ama ben biraz hassas bi insan oldugum icin ikimizinde bebekle daha da olgunlasacagini dusundum, bugunku olaya gelince acikca sordum esimin sevdigim bi huyu vardir asla yalan soylemez yaptiysa yaptim yapmadiysa yapmadim der ve de oda acikladi o anlik bi gafletti ama asla ileri gitmeyi dusunmedim arkadasla da oyle sakalasma niyetiyle yazdim dedi buyuk yemin etti asla aldatmam babamin anneme yasattigini sana asla yasatmam dedi, bende beklemiyodum esimden cok sinirlidir fln ama asla kaba kuvvet ve aldatma beklemem.ondan bugun onunda sokunu yasamistim ama su an ona inaniyorum, aldatsa soylerdi yada niyetinde olsa, bu zamana kadar dusunduklerini hep soyledi benim kusup kirilmami pek tinlamaz o bugunde dogruyu anlatti

Bence eşin mehilli bu tür yasak işlere ancak gözünü korkutabilirsin ya adam gibi adam olursun başımin tacı olursun veyahut beni seni istemiyorum hukadr
konuş bende gec olmadan

Konustum, oda biliyor zaten benil neler yapabilecegimi, buyuk yemin etti o anlik biseydi yoksa ileri gitmeyi huc dusunmedim diye, taniyorum onu istese orda olmadi baska yerde yapardi

Açıkçası sasirdim....yardım etmiyor diye kavga edebiliyorsunuz ama aldatma konusuna gelince susuyorsunuz...

Susmadim, susmamda hic bi zaman ezik bi insan olmadim, tartismami yaptim, aldatmadim dedi buyuk yemin etti o anlik bi dusunceydi arkadasa da oylesine zarf attim saka amacli hataydi ama ne onun ne de benim aldatmak gibi bi istegimiz hic olmadi dedi, esimde dobra biridir asla yaptigini saklamaz yapsa soylerdi biliyorum ha o anlik dusunmesi de cok kotu ama hatasini anlayip soz vermesi yemin etmesi su an icinde yeterli

Hamileymissiniz insallah hayırlısıyla kucağıniza alirsiniz ve geçmiş olsun.
Hamilesiniz diye daha özen gosterek yaklasmaya çalışacağım,
Esinizin bu iğrenç tarafını ogrendiginiz halde kv, kp, gorumce ne der derdine düşüyorsunuz,onu kendimden soguttum diyerek esinizin yaptığı hayvanligin sebebinde kendinize pay çıkarıyorsunuz.
Bu yüzden sizin bosanacaginizi hic ama hic sanmıyorum bu yüzden sessiz kalın,
Sessiz kalın ki huzursuzluk çıkmasın gorumceniz kv kp bişey demesin,hamileliginiz kavgasız gürültüsüz geçsin,esinizle fazla laubali olmayın.

Susmadim susmayida dusunmedim nasil konusacagimi bilememistim ama guzel bi planla hem intikam aldim hem de konustum, buyuk yemin etti o anlik biseydi arkadasa oylesine sakasina yazdim yoksa ikimizinde asla aklindan aldatmak fln gecmedi diye, oda anladi hatasini, yapsa soylerdi esim cok dobradir hamileyim kirilirim fln diye dusunmez soylerdi

Nolur biraz kendine değer ver ya, çocuguna da sana da değer vermeyen bir adam için hala görümcem duyarsa diyorsun

Gorumcem kaynanam umrumda degiller, esasinda ben kendi gururumu dusundugumden fevri davranmak istemedim ve dusunup hem onu kudurtacak bisey yaptim hemde konustum anladi oda yani

Çoluk çocuğa kurban olsun böyleleri. Ya ben bu aldatanlardaki psikolojiyi anlayamıyorum. 15 Yaşında çocuk da değiller ne bileyim. Ben çocuk yaşta sevgilimin ilgisizliğinden dolayı böyle bir şey yapıp çok pişman olmuştum. Olmuyorsa ayrıl, ne halt ediyorsan et. Bu adamlar evli. Hiç mi kadın kız görmüyorlar anlamıyorum ki... Git açıkça konuş. Üstte de kim oturursa otursun. Ben evi başına yıkardım bu durumda eşimin. Cinsellik bitti mi aranızda? Bitse de yapılmaz bu ama sebebi bu olabilir mi sizce?

Benim gozumun kara oldugunu o benden iyi biliyor, ben ona iyi bir ders vermek ve niyetinden vazgecirmek istiyodum yaptimda, susmadim hic bi zaman susamamda, hakkimi savunurum, guzel bi planla hem onu cildirttim hemde konustum, buyuk yemin etti o anlik bi dusunceydi yoksa hic bi zaman aldatmak niyetinde olmadim arakadasa da oylesine saka olsun dihe yazdim dedi, esime odun diye kizarim ama dobra birisidir, yapsa yada dusunse sohlerdi bu zamana kadar ne hata yaptiysa soyledi bunuda cekinmeden soylerdi, soz verdi bir daha olmayacak diye

2 aydir fln hatta fazladir yaklasamiyodu bebek asagida olunca bide karnim buyudu dihe cekiniyodu yaklasmaya, ya esim esasinda gercekten oyle bi insan degil, bana yalanda soyleyemez soylemezde bu zmaana kadar bazi hatalari oldu geldi acikca sohledi eger beni aldatsaydi soylerdi biliyorum, ne kadar kotu ve pis bi dusunce olsada o anlik bi dusunceydi dedi saka amacli arkadasima zarf attim ama ikimizinde gerczkten aldatma dusuncesi olmadi diye buyuk yemin etti, dobradir dusunse yada yapsa soylerdi ama hatasini anladi bi daha yapmicam bakmicam diye buyuk soz verdi

sen bu konunun sonunda kendini suçlu çıkartır ve gider o adamdan özür dilersin buraya yazıyorum ki kayıtlara geçsin

Cok komiksiniz, bi kadin olarak kendi kendime kendimi sorgularim elbette cunku ortada bi hata varsa hic bi zaman tek tarafli degildir ama bunu gidip ona soylemem, sohlemedimde, gidip cok kurnazca hem onu cildirttim hemde tartistim, ne gurursuz ne de aptal bi insan degilim, ona da cok ihtiyacim oldugundan degil bebegimi dusundugum icin fevri davranmak istemedim, oda zaten aciklamayi yapti buyuk yemin etti, ona inaniyorum cunku dobra insansir yaptiysa yaptim derdi hamilehmisim kirilacakmisim dusunmedi bu zamana kadar bugunde dusunmezdi soylerdi dusunse ya da yapsa

Hayırlısı bakalım. 2 Ay uzun bir süre. Doktorunuz ilişkiyi yasaklamadıysa aranıza mesafe koymayın derim ben... Ben de 6,5 aylık gebeyim ama doktorun yasaklamadığı müddetçe doğuma kadar sürmeli diye düşünüyorum. Bebek aşağıda olursa ilişkiye engel olur mu bilmiyorum. Bebek rahimde büyüdüğü için ilişkide sıkıntı çıkmıyor pek fazla. Ama aşağıda olması sıkıntıdır herhalde. Siz doktorunuza sorun bence bunu.

Telefonunu kurcalamasanız bilemeyecektiniz bile neyine dobra, neyine kurnazca bu davranış? Madem sorun yoktu şakayla bugün bir mesaj yolladım mı arkadaşıma dedi de şimdi savunmaya geçtiniz hemen? Düşünmüş ama söylememiş işte. Yemine, söze inanıp inanmamanız size kalmış tabi ama bu günden sonra bir daha kurcalasanız bile artık bulamayacağınız kesin, eşinizin aklı varsa saklar veya siz görmeden silmeyi akıl eder.

Kendime pay cikarmak degil, bazen oz elestiri gerekir, o an sinirle kendimde aradim hatayi ama hic bir aldatmaya sebebiyet verecek bi durumum olmadi neyse, tabiikide susmadim, susacak bi knsanda degilim, sadece fevri davranmak istemedim bebzgimi dusundugumden ama guzel zekice bi planla hem onu culdirttim hemde konustum, buyuk yemin etti o anlik bi sey olduguna ve vic bi zaman aldatmayi dusunmzdigine, soz verdi bir daha boyle birsey olmayacagina ve iyice anladi benim ne tepki verzbilecegimi

Ya Allah Aşkın'a silkelen bir kendine gel artık böyle bir durumda ne yapsan Haklısın,sen kendinde hata ararsan başkaları da sende hata bulur tabi,haketmiş duruma düşmek ne demek?aldatılmanın haketmesi mi olur,kendine gel nolur,inat ederse etsin,git derse diye korkuyorsun sen hamile bir kadınsın evinden hiçbirşeye gidemezsin istiyorsa o defolsun gitsin,sus pus değilsin belli nerdeyse gidip adamdan özür dileyeceksin affet seni bunlara yapmaya ben ittim diye,sinirimden çatladım burda yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…