Ne kadar anlayisli hanimlar var.
Aldatilma tesebbusunde bile oturup konusmayi dusunuyor.
Ya da kavga etmeyi/tartismayi bile plan dahilinde yapiyor, cekiniyor falan.
Bazi hanimlarin bu ust duzey anlayisliligi bazi erkeklerin simarmasina yol aciyor diye bile dusunmuyorlar.
Ben esime bazen bayaa haksizlik ediyorum galiba.
Nasıl değersiz hissettirdiniz ?
Evet hanımlar görüyoruz ki bir ''çocuk gelince düzeliriz'' mantığı dahaTanistigimizdan beri cok uzerime duserdi, romantikti beni kimseyle paylasmayi istemezdi ailemle bile, bende biraz ozgurlugume ve aileme dusnkunumdur, son zamanlarda sogudu benden farkindaydim, aradigini verememistim galiba ama ben kendimi ona anlatmistim nasil birisi oldugumu o soylememisti bana, ikimizde cok zorlandik ilk sene ama seviyoduk, ne bileyim cocuk gelince duzeliriz diyodum, pfff kafam allak bullak herseyi bekliyodum ama bunu beklemiyodum yapmaz diodum
Telefonunu zaten uzun suredir elime aldirmiyordu, gizlice aldim simdi mesaji gordugumu anlarsa bir daha hic firsatim olmaz, kiz numarasi fln yok, gorumcemler flnda umrumda degil aslinda ama nasil konussam.onu bilemiyorum, bende oda sinirli insanlariz, aslinda cok guveniyodum ben ona asla yapmaz diodum su an soktayimda acikcask
bir de ters yönden bakDusunuyorum da bana gore bisey yapmadim ama o bi kac kez konusmamizda ailen benden daha degerli, gel deseler huc dusunmez hemen gidersin fln tarzinda konusmustu, sonra harcligima fazla karismasindan hoslanmadigimi soylemistim, bilmiyorum farkina varmadan baska bisey mi yaptim ki, sinirli birisiyim cevap veriyorum acaba cevap vermem mi ona kendisini degersiz hissettirdi!
çok haklısın vallahiHamile karisina yardim etmeyen, daima tartismalarda ayri yatan adamin neresine güvendiniz?
Bencede asil korkunuz görümceniz degil. Siz bu tartismayi baslatirsaniz, ne ile bitecegini kestiremiyorsunuz. Bu adamdan ayrilmak istemiyorsunuz bence. Ve hal böyle ise, bence hiç bulasmayin.
Eger bu mesaji gündeme getirip, tartisirsaniz ve bunun üzerine adami af ederseniz, adam artik istedigini yapar. Ki zaten öyle de, ama artik bu sefer sizden aldatma için neredeys onay çikmis olur. "Zaten bu kadin beni bosamaz, istedigim arap kizi ile beraber olurum" mantiginda olur.
Yani bosanmayi göze alamiyorsaniz, en iyisi susmaktir.
çok haklısın vallahi
bazı kadınlar tartışma çıkar o tartışma sonrası adam evet bitsin der diye korkuyor
o zaman bence de hiç bulaşmasın bu işe konu sahibi çünkü hem adamla tartışacak hem ayrılmayacak adamda nasıl olsa bir kez ayrılmadı diye daha beter at koşturur yakalanmaktan korkmaz
ayrıca konu sahibi pek sanmıyorum ama fiziki olarak değilde beyninde ve kalbinde çotan aldatmış kocan seni
arap kızlar nasıl dı diye sorKizlar 2 yillik evliyim ve 6.5 aylik hamileyim, esimle gecen hafta pazar sabahi buyuk kavga ettik, sebebi de bebegim asagidaydi ve dr 2 hafta evde dinlen dedi esimde hic yardimci olmadi ama bana fazla isde cikarmadi, kendine sandvic yapiodu, azigini kendisi hazirliyodu, bende destek olmadi diye kizinca bizim olay kavgaya dondu, 3-4 gun kus kaldik sonra hem ise gidecektim beni goturmesi cerekiyodu hemde jinekologda randevum vardi o sebepten konusmaya basladik, esim kavga ettigimizde hep ayri yatar, konusmaya basladiktan sonrada 2 gece ayri yatti, neyse cuma gecesi disi agridi disciye gitti, yaninda gitmemi istememisti, az once telefonunu kurcaladim arkadasina msj atmis 2 tane fistik gibi arap kizi var, yolun yolcusu gibiler tas gibiler fln teklif edicem en kotu ihtimal kovulurum diye msj atmis, ama bisey yapmamis msjin devami yok ve evede 1 saat icinde donmustu, simdi ben ne yapsam bilemedim :-/ kavga etsem kaynanamgil yukardalar gecen haftadaki kavgafan sonrada gorumcem msj atmis buna sakin ol hakliyken haksiz duruma dusme fln diye yani ogullari gozlerinde zaten hakli simdi gene kavga cikarsam ben cikarmis olucam bide diorum kendimden daha mi soguturum offf kafam allak bullak bi akil verin nolur simdi uyuyo uyaninca guzelce sorsammi ki beni aldatmayi dusundun mu fln diye, ne yapsam kizlar ... :-( :-'(
Ya kavga etmek sorun degil kavgadan sonra inada bindirip yaparsa benim korkum o, ben onu bu niyetinden vazgecirmek istiyorum bebegim olacak sonucta onun ailesi umrumda degil aslinda, ama kaynanam allah var hep onun onunde benim taraftarim oldu, kaynanamda aldztilmis zamaninda yani ona hak vermez ama sonra bana da soyler soylecegini