- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
Ben calisiyorum ve mevkim ondan biraz ustun, ikimizde memur sayilirizda neyse, bu parama, harcamama fln karismaya kalkinca ben karsi cikmistim sonra ikimizde calisiyoruz diye ev islerini beraber yapalim diye cok tartisma yaptik sonra bunlar ailece pek duskun degiller birbirlerine ama biz dusnkunuz, buda kafasinda hep ailemin ilk sirada onunda 2. Siraya koydugumu dusunmus, ona gore o benim icin herkezi karsisina almis ... offf inanin bilmiyorum icinde olmasa hic bisey onu buna suruklemez diye de dusjnuyorum bi yandan
lütfen polyannaciligi birak canim. biliyorum hamilesin. cocugunu babasiz buyutmek istemiyorsun. evliligi bitirmekde istemiyorsun anladigim. ama biraz tavır koymassan sert davranmazsan gozunu korkutmazsan bunun sonu gelir yine. bu sefer aklina girmis gitmemis. bi daha ki sefere gitmeyeceginden emin misin. seytan bu akla bi girince kotulugu yaptirmadan birakmaz. o yuzden diyeceğim o ki esinle tartis bu konuyu.Yok sanmam sormamistir, soramamistir, msjinda devami yok yani olsa yazardi ya kovuldum ya olmadi fln diye ne bilim, ya da arkadasina oyle muhabbet olsun diye mi yazdi oyle olsa bile bunu dusunmus demektir, pfff of allahim ne zormus
O, seni aldatmadan sen onu aldat. Böylece sen değil, o aldatılmış olsun!
lütfen polyannaciligi birak canim. biliyorum hamilesin. cocugunu babasiz buyutmek istemiyorsun. evliligi bitirmekde istemiyorsun anladigim. ama biraz tavır koymassan sert davranmazsan gozunu korkutmazsan bunun sonu gelir yine. bu sefer aklina girmis gitmemis. bi daha ki sefere gitmeyeceginden emin misin. seytan bu akla bi girince kotulugu yaptirmadan birakmaz. o yuzden diyeceğim o ki esinle tartis bu konuyu.
Hiç bir şey sürüklemez değil, eğer daha önce başka erkeklere bakıp off ne harikalar yanlarına gideyim en fazla reddederler demiş olsaydınız, eşiniz de şimdi bunu yapmış olsaydı sebebi olurdu, ev işiyle, mevkiyle falan başka kadınlar hakkında böyle -düşünmesi- demiyorum, bilemeyebilirsiniz ama arkadaşına yazacak cesarette olmasının sizin yaptığınız her hangi bir şeyle alakası yok, o çok bilmiş görümceniz de haklıyken haksız duruma düşme işini çok yanlış anlamış, ağabeyimdir, erkektir yapar diyecek kafadaysa ancak o zaman olur. Bi de esas şimdi kendinizi düşünmeniz gereken zaman değil mi?
Beni aldatmayı düşündün mü diye sormayın o yüzden, ben öyle bir insan mıyım diyecek büyük ihtimalle. Evet mesaj yazdım da demez heralde. O yüzden hiç bir şeyin farkında değilmişsiniz gibi ortaya rest cümlesi atmak bana hala daha makul geliyor.
Türk bitti araplara yoneldiler ha
bir kadin hic bir zaman birak aldatilmayi aldatmayi dusunmeyi bile haketmez. ki sen hamilesin en duygusal donemindesin. bosanmayi dusunmuyorsun sanirim. Tavsiye de etmem. surundureceksin yaptgina pisman edeceksin. yani boyle biseyi aklindan gecirdigine pisman olcak. senin haberinin oldugunu bilecek o . surekli basina kalkacaksin. merak etme sana asla bisey olmaz. kendini affetirmeye calisirken bi zaman sonra unutkus gibi yapacaksin bu olayi ama unutmayacaksin asla onada unutturmayacaksin. .Polyanacilik degil, ben bu zamana kadar hakkimi savundum hep, gene savunurum. Ama kavgamin ters tepmesinden korkuyorum, evet onu dusunmus olmasina bile pisman etmzk istiyorum ama ailemi ve bebegimi dusunmem lazim, isi inada bindirdigimden belkide bu noktadayiz ama ben hic bi zaman eslik gorevimi aksatmamistim ta ki karnim iyice sisinceye kadar, bunu dusjnmesini bile haketmedim
Kavga ederim de kendimden daha da sogur yapmadigi biseyi yapar diye korkuyorum, tabi dusunmus olmasi bile beni mahfetti ama bendede hata var, ona kendini cok degersiz hissettirdim galiba :-( konusmak istiyorum ama kavga cozum degil hele onunla daha da inadina hareket eder
Arkadaşına böyle bir mesaji rahatça yazabiliyorsa daha once de bi icraati olmuş olabiliryoksa nasıl yazsin boyle biseyi arkadaşının tepkisini bilmeden. İnşallah olmamistir da
Arkadasi da keske bende gelseydim diye cevap veriyo ama sakalasma diye tahmin ediyorum, bana telini vzrmek istiyodu aramizda pis sakalar yapiyoruz sen okuma diyodu, gercek veya saka ama igrenc bi durum