acil fikre ihtiyacim var :-( 6.5 aylik hamileyim ve esimin aldatmayi dusundugunu ogrendim :-/

adam icraata geçtikten sonra mı kavga etmeyi düşünüyorsunuz?

Kavga ederim de kendimden daha da sogur yapmadigi biseyi yapar diye korkuyorum, tabi dusunmus olmasi bile beni mahfetti ama bendede hata var, ona kendini cok degersiz hissettirdim galiba :-( konusmak istiyorum ama kavga cozum degil hele onunla daha da inadina hareket eder

tam tersi çocuk çözüm değildir böyle evliliğe

sorunların misli misli katlanmasına sebep olur

o masuma da yazık böyle bir babası olacak

Hergün aldatma konuları.ve hepside acı gerçek!
Bu adam zaten niyetini bozmuş.evdekinide alırken taş gibimi diyordu kimbilir!
bunu yapan evli adamlar ne kadar rezilse gizleyen bekar arkadaşlarıda o kadar rezil.

O Arkadasida evli isin kotusu, ama sadece ismen taniyorum, ne arkadasini ne de esini tanimiyorum

O değersiz hissettirme işini nasıl yaptınız? Yardım isteyerek mi, azığını iki gün kendi hazırladı diye mi? Yoksa ailesinin dibinde oturmayı kabul ettiniz diye mi?

tam tersi çocuk çözüm değildir böyle evliliğe

sorunların misli misli katlanmasına sebep olur

o masuma da yazık böyle bir babası olacak

Sorunlarimizi cozmek icin danismana bile gittik tabi 1 seans goturebildim, pna gore sorun yoktu ortada ben abartiyodum ve bana hep dedigi bisey vardi aldatan erkekler hep el ustu tutuluyo ben bisey yapmiyorum ama kavga bitmiyo, acaba benim yuzumden mi boyle dusunmeye basladi :-(

kendini suçlamak yaptığın en büyük yanlış olur

ne olursa olsun kimse ihanete uğramayı hak etmez

kadınlar kendi kendine böyle psikolojiye girerse(hak ettim,benim yüzümden) erkekler daha neler yapmaz

onun adiliğini kendine mahal etme

O değersiz hissettirme işini nasıl yaptınız? Yardım isteyerek mi, azığını iki gün kendi hazırladı diye mi? Yoksa ailesinin dibinde oturmayı kabul ettiniz diye mi?

Ben calisiyorum ve mevkim ondan biraz ustun, ikimizde memur sayilirizda neyse, bu parama, harcamama fln karismaya kalkinca ben karsi cikmistim sonra ikimizde calisiyoruz diye ev islerini beraber yapalim diye cok tartisma yaptik sonra bunlar ailece pek duskun degiller birbirlerine ama biz dusnkunuz, buda kafasinda hep ailemin ilk sirada onunda 2. Siraya koydugumu dusunmus, ona gore o benim icin herkezi karsisina almis ... offf inanin bilmiyorum icinde olmasa hic bisey onu buna suruklemez diye de dusjnuyorum bi yandan

Iyıde bu ne edepsizliktir yahu. Siz suçu kendinizde ariyorsunuz şaşkınlıklar içindeyim. Siz degersiz hissettirince adamın elin kadınına o şekilde yaklaşımını nerdeyse haklı göreceksiniz. Olurmu arkadaş. Bu edepsizlik size yaptığı. Iyi her degersiz gördüğünde kendini gitsin başka Yelkenler açsın. En başta bu size hakaret. Lütfen böyle düşünmeyin. Içinde olmalı adamın adamlik.

Icinde olmasa hic bisey onu buna da yitmez onunda farkkndayim da ya aslinda en basindan bilio boyle biseyde cok kotu tepki verecegimi ondanda telini sakliyodu ama.su an annemleri ve bebegimi dusunuyorum o yuzden nasil konussam diye dusunuyorum

onceden tavrini koy. gozunle gormussun inkar edemez. eve erken geldigine bakilirsa kizlar kabul etmemis. kabul etse merak etme kesinlikle aldatirdi. off off . allah yardımcın olsun.

Evet onunda farkindayim icinde olmasa kimse bisey yapamaz, yaptiramaz... ama bebegimi ve ailemi dusunuyorum, ben kavga cikarirsam biliyorum inat edecek ve daha o beni suclayacak

Sakin sorma beni aldattinmi diye.
Simdi ilk once o yazismanin ekran goruntusunu al telefondan. Resmini cek.
Snra sor uyandiginda.
Dun nerdeydin? Naptin diye.
Bakalim neler diyecek.

onceden tavrini koy. gozunle gormussun inkar edemez. eve erken geldigine bakilirsa kizlar kabul etmemis. kabul etse merak etme kesinlikle aldatirdi. off off . allah yardımcın olsun.

Yok sanmam sormamistir, soramamistir, msjinda devami yok yani olsa yazardi ya kovuldum ya olmadi fln diye ne bilim, ya da arkadasina oyle muhabbet olsun diye mi yazdi oyle olsa bile bunu dusunmus demektir, pfff of allahim ne zormus

Maalesef birşey yapıp yapmaması farketmez..Belki de kovulduğu için yapamamıştır..Güzelce fln sorma yazdığına pişman et..Ayrıca ailesini düşünürsen her koşulda kendi evlatlarını koruyacaklar.Simdi elinden tutup birini getirse yine senin yüzünden olur,görevini yapamamış olursun..Bazı insanların kör beyni değişmez..Kendini ezdirme..Allah hidayet akil fikir versin koca sıfatıyla yaninda olan "sözde adam"a!!

Sakin sorma beni aldattinmi diye.
Simdi ilk once o yazismanin ekran goruntusunu al telefondan. Resmini cek.
Snra sor uyandiginda.
Dun nerdeydin? Naptin diye.
Bakalim neler diyecek.

Dun degil olay cuma gecesi oldu ama eve hemen geldi, disciye gittigini bende biliyodum yani o soru olmaz ama hamileligimden beri beni aldatmayi dusjndun mu diye sorsam mi diye dusunuyorum

Evet onunda farkindayim icinde olmasa kimse bisey yapamaz, yaptiramaz... ama bebegimi ve ailemi dusunuyorum, ben kavga cikarirsam biliyorum inat edecek ve daha o beni suclayacak
nasil suclayacakki. O hastayken veya zor durumdayken siz elin adamına taş gibi mi dediniz veya alıcı gözlemi baktiniz poposuna bilmem neresine. Mesajlar ortada Sonuçta.

Canim benim duruma cok benziyor seninkide ama sen erken fark etmissin bence guzelce konus hareketlerini gozlemle bugününu ona ayir ilgisizliginden belli ki onu kendini bagla cocugun icin savas derim ben

Dun degil olay cuma gecesi oldu ama eve hemen geldi, disciye gittigini bende biliyodum yani o soru olmaz ama hamileligimden beri beni aldatmayi dusjndun mu diye sorsam mi diye dusunuyorum

Hm evet dgru.
O soru guzel olur bence.
Denemeye deger.

Ya kavga etmek sorun degil kavgadan sonra inada bindirip yaparsa benim korkum o, ben onu bu niyetinden vazgecirmek istiyorum bebegim olacak sonucta onun ailesi umrumda degil aslinda, ama kaynanam allah var hep onun onunde benim taraftarim oldu, kaynanamda aldztilmis zamaninda yani ona hak vermez ama sonra bana da soyler soylecegini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…