- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
adam icraata geçtikten sonra mı kavga etmeyi düşünüyorsunuz?
tam tersi çocuk çözüm değildir böyle evliliğeTanistigimizdan beri cok uzerime duserdi, romantikti beni kimseyle paylasmayi istemezdi ailemle bile, bende biraz ozgurlugume ve aileme dusnkunumdur, son zamanlarda sogudu benden farkindaydim, aradigini verememistim galiba ama ben kendimi ona anlatmistim nasil birisi oldugumu o soylememisti bana, ikimizde cok zorlandik ilk sene ama seviyoduk, ne bileyim cocuk gelince duzeliriz diyodum, pfff kafam allak bullak herseyi bekliyodum ama bunu beklemiyodum yapmaz diodum
Hergün aldatma konuları.ve hepside acı gerçek!
Bu adam zaten niyetini bozmuş.evdekinide alırken taş gibimi diyordu kimbilir!
bunu yapan evli adamlar ne kadar rezilse gizleyen bekar arkadaşlarıda o kadar rezil.
Kavga ederim de kendimden daha da sogur yapmadigi biseyi yapar diye korkuyorum, tabi dusunmus olmasi bile beni mahfetti ama bendede hata var, ona kendini cok degersiz hissettirdim galiba :-( konusmak istiyorum ama kavga cozum degil hele onunla daha da inadina hareket eder
tam tersi çocuk çözüm değildir böyle evliliğe
sorunların misli misli katlanmasına sebep olur
o masuma da yazık böyle bir babası olacak
kendini suçlamak yaptığın en büyük yanlış olurSorunlarimizi cozmek icin danismana bile gittik tabi 1 seans goturebildim, pna gore sorun yoktu ortada ben abartiyodum ve bana hep dedigi bisey vardi aldatan erkekler hep el ustu tutuluyo ben bisey yapmiyorum ama kavga bitmiyo, acaba benim yuzumden mi boyle dusunmeye basladi :-(
O değersiz hissettirme işini nasıl yaptınız? Yardım isteyerek mi, azığını iki gün kendi hazırladı diye mi? Yoksa ailesinin dibinde oturmayı kabul ettiniz diye mi?
Iyıde bu ne edepsizliktir yahu. Siz suçu kendinizde ariyorsunuz şaşkınlıklar içindeyim. Siz degersiz hissettirince adamın elin kadınına o şekilde yaklaşımını nerdeyse haklı göreceksiniz. Olurmu arkadaş. Bu edepsizlik size yaptığı. Iyi her degersiz gördüğünde kendini gitsin başka Yelkenler açsın. En başta bu size hakaret. Lütfen böyle düşünmeyin. Içinde olmalı adamın adamlik.Kavga ederim de kendimden daha da sogur yapmadigi biseyi yapar diye korkuyorum, tabi dusunmus olmasi bile beni mahfetti ama bendede hata var, ona kendini cok degersiz hissettirdim galiba :-( konusmak istiyorum ama kavga cozum degil hele onunla daha da inadina hareket eder
kendini suçlamak yaptığın en büyük yanlış olur
ne olursa olsun kimse ihanete uğramayı hak etmez
kadınlar kendi kendine böyle psikolojiye girerse(hak ettim,benim yüzümden) erkekler daha neler yapmaz
onun adiliğini kendine mahal etme
Iyıde bu ne edepsizliktir yahu. Siz suçu kendinizde ariyorsunuz şaşkınlıklar içindeyim. Siz degersiz hissettirince adamın elin kadınına o şekilde yaklaşımını nerdeyse haklı göreceksiniz. Olurmu arkadaş. Bu edepsizlik size yaptığı. Iyi her degersiz gördüğünde kendini gitsin başka Yelkenler açsın. En başta bu size hakaret. Lütfen böyle düşünmeyin. Içinde olmalı adamın adamlik.
onceden tavrini koy. gozunle gormussun inkar edemez. eve erken geldigine bakilirsa kizlar kabul etmemis. kabul etse merak etme kesinlikle aldatirdi. off off . allah yardımcın olsun.
Sakin sorma beni aldattinmi diye.
Simdi ilk once o yazismanin ekran goruntusunu al telefondan. Resmini cek.
Snra sor uyandiginda.
Dun nerdeydin? Naptin diye.
Bakalim neler diyecek.
nasil suclayacakki. O hastayken veya zor durumdayken siz elin adamına taş gibi mi dediniz veya alıcı gözlemi baktiniz poposuna bilmem neresine. Mesajlar ortada Sonuçta.Evet onunda farkindayim icinde olmasa kimse bisey yapamaz, yaptiramaz... ama bebegimi ve ailemi dusunuyorum, ben kavga cikarirsam biliyorum inat edecek ve daha o beni suclayacak
Canim benim duruma cok benziyor seninkide ama sen erken fark etmissin bence guzelce konus hareketlerini gozlemle bugününu ona ayir ilgisizliginden belli ki onu kendini bagla cocugun icin savas derim benKizlar 2 yillik evliyim ve 6.5 aylik hamileyim, esimle gecen hafta pazar sabahi buyuk kavga ettik, sebebi de bebegim asagidaydi ve dr 2 hafta evde dinlen dedi esimde hic yardimci olmadi ama bana fazla isde cikarmadi, kendine sandvic yapiodu, azigini kendisi hazirliyodu, bende destek olmadi diye kizinca bizim olay kavgaya dondu, 3-4 gun kus kaldik sonra hem ise gidecektim beni goturmesi cerekiyodu hemde jinekologda randevum vardi o sebepten konusmaya basladik, esim kavga ettigimizde hep ayri yatar, konusmaya basladiktan sonrada 2 gece ayri yatti, neyse cuma gecesi disi agridi disciye gitti, yaninda gitmemi istememisti, az once telefonunu kurcaladim arkadasina msj atmis 2 tane fistik gibi arap kizi var, yolun yolcusu gibiler tas gibiler fln teklif edicem en kotu ihtimal kovulurum diye msj atmis, ama bisey yapmamis msjin devami yok ve evede 1 saat icinde donmustu, simdi ben ne yapsam bilemedim :-/ kavga etsem kaynanamgil yukardalar gecen haftadaki kavgafan sonrada gorumcem msj atmis buna sakin ol hakliyken haksiz duruma dusme fln diye yani ogullari gozlerinde zaten hakli simdi gene kavga cikarsam ben cikarmis olucam bide diorum kendimden daha mi soguturum offf kafam allak bullak bi akil verin nolur simdi uyuyo uyaninca guzelce sorsammi ki beni aldatmayi dusundun mu fln diye, ne yapsam kizlar ... :-( :-'(
Dun degil olay cuma gecesi oldu ama eve hemen geldi, disciye gittigini bende biliyodum yani o soru olmaz ama hamileligimden beri beni aldatmayi dusjndun mu diye sorsam mi diye dusunuyorum
Maalesef birşey yapıp yapmaması farketmez..Belki de kovulduğu için yapamamıştır..Güzelce fln sorma yazdığına pişman et..Ayrıca ailesini düşünürsen her koşulda kendi evlatlarını koruyacaklar.Sindi elinden tutup birini getirse yine senin yüzünden okur,görevini yapamamış olursun..Bazı insanların ör beyni değişmez..Kendini ezdirme..Allah hidayet akil fikir versin koca sıfatıyla yaninda olan "sözde adam"a!!