haha gerçekten adam nasıl korkmuştur öylemadem altından kalkamayacaksın niye işi kurcalıyorsun,
gerçekten çok etkileyici bir ders vermişssin, çok pis gözü korkmuştur eminim
taş gibi hatunlar dedi diye verdiğin ödüle bakılırsa gerçekten aldatsa adamı elıinde tutmak için aklını alırsın herhalde
Canım bana açıklama yapmak zorunda değilsin,sana yuvanı yık da demiyorum,demem de,sadece kendini biraz daha önemse,böyle aldatma konularında kendinde Sak'ın ama Sak'ın hata arama,karşındakine de ne olursa olsun güvenme diyorum,senin yanındayım karşında değilBakin ben pisirik birisi degilim, hatta bu zamana kadar biraz fazla ses bile cikarmisimdir, kavga etmisimdir ama su an hamile oldugum ve bebegimk djsjndugum icin daha zekice davranmam gerekirdi, esim basittir, kurnaz tilkilik bilmez zaten bilse mesaji silerdi, yuvayi bozmak yada aileleri toplamak sorun degil, onemli olan onu bi anlik sinirle dahi olsa boyle bi hata yapmasini engellemek, icinde yok biliyorum olsa biz ne buyuk kavgalar yaptik o zaman yaprdi, ha yapmadigini nerden biliyorum derseniz gittigi yerleri bilihordum da ondan