acil fikre ihtiyacim var :-( 6.5 aylik hamileyim ve esimin aldatmayi dusundugunu ogrendim :-/

zaten bu evliliğin sonu yok. geç olmadan dön geri şekerim. allah kolaylık versin diyorum

haha gerçekten adam nasıl korkmuştur öyle
korkudan tir tir titriyordur eminim
ohh adamda ki şansa hem elalemin kadınına o gözle bakacaksın iğrenç muhabbet döndüreceksin sonra yakalanınca şakaydı deyip paçayı kurtaracaksın
üstüne karın ödül gibi başını okşayacak başkasına gitme diye üstüne titreyecek
ohh ne güzel iş vallahi bazen niye erkek olmadım da böyle bir karım olmadı diye ciddi dertleniyorum

Adam şerefsızse her zaman her türlü yapacaktır,adamsa da yapmaz..Herşey o serefsız kocalarda bıtıyor..
Senın bunu yapman sadece :Benı aldatırsan haberım olmadan yap gibi bı mesaj vermıs bence sadece.

Canım bana açıklama yapmak zorunda değilsin,sana yuvanı yık da demiyorum,demem de,sadece kendini biraz daha önemse,böyle aldatma konularında kendinde Sak'ın ama Sak'ın hata arama,karşındakine de ne olursa olsun güvenme diyorum,senin yanındayım karşında değil

ARAP KIZLARINDAN OLUMSUZ CEVAP ALMIŞ EVE ERKEN DONMUŞ SANIRIM. SENİ ÜZMEK İSTEMEM CANIM HAMİLESIN AMA KOCAN SANA PUL KADAR DEĞER VERMİYOR.MESAJI GOSTER SONRADA YUZUNE BILE BAKMA .YEMEĞİNİ YAPMA ÇAMAŞIRNI YIKAMA YOKMUŞ GİBİ YAŞA,BISEY DİYEN OLURSADA MESAJI GÖSTER O BEN YOKMUSUM GIBI BAŞKA KADINLARA GIDIYOR DERSİN.DİK DUR KIM NE DIYO DIYE DUSUNME EZDİRME KENDINI

aslında yapılması gereken belli fakat sizin ne düşündüğünüzü anlıyorum ya da tahmin edebiliyorum desem daha doğru olur. ben olsam şöyle yapardım demek istemiyorum rabbim düşmanımın bile başına böyle birşey vermesin.böyle birşey düşünen buna yeltenen yapan erkek kadın hepsninde allah belasını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…