acil fikirlerinizi istiyorum

cankiz77

GöRKeM'iM...
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
697
112
47
kızlar canım çok fena sıkkın...
oğlum 10 yaşında imamhatipe gidiyor..son bi kaç aydır müzik öğretmeniyle başımız dertte..
çocuğuma resmen takmış şekilde...şöyleki seçmeli dersi müzik hoca hiçbirşey yaptırmıyor...
mesela çocuk bişi sorduğu zaman çok konuşma diyip ders boyunca sınıf dışında bekletiyor..oyun oynasalar yanlış bişi yapsa en ufak bi haraketle seni istemiyorum diyip sınıftan atıyor...

yada müdüre götürüyor akşam çıcuk eve ağlayarak geliyor...
seçmeli müzik normal müzik ve resime bu hoca giriyor..
birde şöyle bişi varki bu öğretmen bekar 45 yaşında erkek gibi drnilen bir tipte ,oturup konuşulmaya gelmiyor...
hakkında başka bir veli tarafından açılmış davası var okul müdürüde dahilinde illallah etmiş.
geçen müdürle konuştum kendisi tayin istemeden biz bişi yapamıyoruz sen ne kadar şikayetçiysen brn iki katı muzdaribim diyor.
bu öğretmenin ağzı çok bozuk benim çocukta dahilinde aptal salak ve daha bunun gibi birçok laf diyor..
bu hocanın her dersinde resmen isilik döküyorum.
çocuğu okula gönderirken bin tembih ediyorum.

gelelim bugün kü konuya,seçmeli müzik dersine girmeden olan bir olay çocuklar şakalaşırken hademe süpürgesiylr oynuyırmuş kız öğrencinin gözlüğüne gelmiş,kız ağlamış falan .ders zili çalınca çocuklar o hıcaya söylemiş onun dersiydi o sıra
öpretmen kulağından tuttupu gibi müdüre götürmüş bu çocuk huzursuzluk çıkarıyır diye..
bizim ki orda ağlamaya başlamış.
sınıfa dönüncede çocuğuma artık koroda yoksun demiş..

bunu akşam bana ağlayarak anlattı çok üzüldüm yani teneffüste çocukların yanlışkla olan şeyi nerelere getirdi.
çok sinirliyim yarın okula gidip konuşcam tam olarak ne desem olur bana göre gırtlana sarılıp kafasını kırmak varya..
bu dönem bitince okulunumu değiştirsem vallahi bıktım ben

Dediğiniz gibi öğretmen laftan anlamıyorsa konuşsanız da boşa gidecek çocuğunuza daha fazla destek olmaya çalışın öğretmen hakkında uyarın anlayabilecek yaştaysa. Öğretmen için de İl milli eğitime şikayet edin bimer e falan şikayet edin. Çocuk çok etkileniyorsa başka bi seçmeli ders almasını sağlayabilirsiniz bir de belki ?

bimere internet üzerinden mi şikayet ediliyor..
o kadar şikayet ediliyor anlamıyorum okuldan nasıl sürülmüyor.ben devlet memuruyum bana bişi olmaz sözleşmeliler düşünsün diyormuş
şuan bildiğim kadarıyla bir veliyle mahkemelik

bugün adamakıllı gittim konuştum 1 saat falan karşılıklı konuştuk anlaşmaya vardık .
tekrar koroya alıcağını söyledi..
anladım ki sessiz kalınca üstüne gidiyorlar...bakalım bundan sonra inş sorun çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…