Acil fikirlerinizi bekliyorum:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar merhaba,ben birşey sormak istiyorum,2 senelik evliyim şimdi kendi evimizi aldık ama ben mutfağıma kırmızı tonları kullanmak istiyorum,ama uyacak mı emin değilim,resim çekemedim ama biraz anlatırsam belki fikir verebilirsiniz.

mutfağım dolaplar wenge beyaz karışık ama wenge rengi ağırlıkta ,duvarlar beyaz,tezgah grili granit,yer fayanslarım beyaz. sizce kırmızı shaggy halı ve kırmızılı beyazlı perde nasıl olur?mutfağım canlı olsun istiyorum bir de kırmızıyı çok seviyorum

yardımcı olabirseniz çok sevinirima.s.

hiç fikriniz yok mu arkadaşlar:çok üzgünüm:

Foto koysan daha iyi olurdu..Kırmızıyı seviyorsan olur ama çok canlı kırmızı değil de biraz koyu kırmızı mı desem, bordoya bakan mı desem , daha iyi olur..Ama olur bence..

öncelikle güle güle kullanın.
hayırlı uğurlu olsun inşallah..
wenge normalde oldukça koyu bir renktir,kırmızıyla daha da boğulabilir derdim
ama duvarların ve yerlerin beyaz olması durumu kurtarıyor.
bence çok hoş olur kırmızı,
neden olmasın?

teşekkür ederim,krediyle aldık ama olsun allah ödemeyi nasip etsin:) ben kırmızıdan vazgeçimecem sanırım

venge beyaz ve grinin yanında kırmızıyı abartmadan kullanırsan hoş olur hatta mutfağını renklendirir

anlattığın kadarıyla güzel olur kırmızı çok güzel bir renktir ve eminim şık durur mutfağına sen genede bir resim koy ki arkadaşların yorumları daha çok ve kolay olsun...

Back
X