3 arkadaş gittikleri tatilde yanlarına 2 tane sırplı kız alıp içmişler takılmışlar. Benimki benim bir alakam yok mecburen yanlarında bulundum muhattap olmadım diyo. Ama olayla ilgili soru sorduğumda sürekli bi yalanını yakalıyorum ona güvenim kalmadı. Bu durumda boşanmak en mantıklısı biliyorum benim de fikrim bu yönde sadece 2 ay sonra gelecek bebeğimi düşünüyorum 2 ayda yeni bi düzen kurmak ya da düzeni bozmak çok zorÖnceki konunuzu bilmiyorum ama dönmek istemiyorsanız dönmeyin
En azından şartlarınızı yerine getirmeden
Tabi şiddet aldatma yaşattıysa dönmemeniz en mantıklısı olur
Sürekli aynı konuyu açıyorsunuz. Aynı cevapları alıyorsunuz.
Bir kişi çıkıp da "bebeğin için dön madem çok pişmanmış affet düzenini bozma" desin diye mi bu kadar ısrar???
Trajikomik valla güldümBence de bunu bekliyor o gece kızlar sizin kamilleri ekmemiş olsaydı belki çocuğunuzun sırp bi kardeşi olacaktı, bunu hiç düşündünüz mü??
Trajikomik valla güldümdoğru haklısın
Siz hamile halinizle evde kaldınız3 arkadaş gittikleri tatilde yanlarına 2 tane sırplı kız alıp içmişler takılmışlar. Benimki benim bir alakam yok mecburen yanlarında bulundum muhattap olmadım diyo. Ama olayla ilgili soru sorduğumda sürekli bi yalanını yakalıyorum ona güvenim kalmadı. Bu durumda boşanmak en mantıklısı biliyorum benim de fikrim bu yönde sadece 2 ay sonra gelecek bebeğimi düşünüyorum 2 ayda yeni bi düzen kurmak ya da düzeni bozmak çok zor
Onun anne babasının evi. Aile apartmanı orada kalmam imkansız yanisizin yeni duzen kurmaniza ne gerek var? o gitsin evden. cocugu siz doguracaksiniz, siz bakacaksiniz, evi de mi siz terk edeceksiniz? yedigi boka karsilik bari bunu yapsin da adam gibi ciksin gitsin, siz de lohusaliginizi evinizde gecirin.
Ben de böyle düşünüyorum zatenBir de bize sorduğuna göre senin de gönlün var gibi gibi.
Iki seçeneğin var ya Boşan
Ya da affedeceksen konuyu hiç açma bile bir manası kalmaz çünkü.
2. Seçeneği deneyeceksen Bugün sırp, Çin işi, Japon işi derken bir bakmışsın dünya turu. Sana söyleleyim üç, en fazla altı ay sana mikemmel koca olur sonra "Nasılsa afdeder" diye seni başka milletle tanıştırır demedi deme!
Siz bu adamı affedeceksiniz buradaki herkesle iddiaya girebilirimArkadaşları başımdaki olaylar önceki konularda anlattım. Eşim bekkar arkadaşlarıyla gittiği tatilde sırp kızlarla içmiş sohbet etmişler. Tesadüfen arkadaşının paylaşımından öğrendim çocuk paylaşım yapmasa haberim bile olmayacaktı. Özür diliyor benim bi suçum yok ben muhattap olmadım diyor ama inanmıyorum. 17-18 gündür annemde kalıyorum eşim konuşmak için bugün buraya geleceğini söyledi gelme konuşmak istemiyorum dedim ama dinlemedi gelecekmiş. 4-5 saatlik yol. Ben eve geri dönmek onu affetmek istemiyorum yaşadıklarımı hazmedemiyorım. Hamilelik sürecinde boşanma beni korkutuyor ama eve dönmek istemiyorum içimden atamıyorum yaşananları. Ne yapmalıyım lütfen bana fikir verin
Detayları okuyunca üzüldüm. Allah yardımcın olsun. Kendin yazmışsın yalanını yakalıyorum konuyla ilgili diye. Dönme bence de.3 arkadaş gittikleri tatilde yanlarına 2 tane sırplı kız alıp içmişler takılmışlar. Benimki benim bir alakam yok mecburen yanlarında bulundum muhattap olmadım diyo. Ama olayla ilgili soru sorduğumda sürekli bi yalanını yakalıyorum ona güvenim kalmadı. Bu durumda boşanmak en mantıklısı biliyorum benim de fikrim bu yönde sadece 2 ay sonra gelecek bebeğimi düşünüyorum 2 ayda yeni bi düzen kurmak ya da düzeni bozmak çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?