Merhaba kızlar, annemin saçının kendi rengi koyu kahve-siyah diyebilirn ve hiç boyatmamıştı, beyazları da çook çok az... bundan 6-7 ay önce arkadaşının mardinden getirdiği kınayla bir kere kına yaktık saçına ama hiç bişi değişmedi sadece birazcık o siyahlığı kırıldı saçının ama yaz güneşinin altında bile saçında öyle kırmızılıklar kızıllıklar falan olmadı ama beyazları kırmızı kırmızı oldu. neyse aktı gitti kalmadı beyazlarında o kına da.
şimdi kızıla boyamak istiyoruz annemin saçını ama kuaförde boyatamam diyor kapalı yerde kalamadığından gidemiyoruz kuaföre ben boyucam, kolestonun aşk alevi rengini aldık tüp boya olarak ama acaba tutar mı? Kına üzerine boya olmaz diyolar ama hani kınada hiç bi etki göremediğimiz için ben tutacağını düşünüyorum, en azından bi iki boyamaya daha iyi sonuç verir ama benim korkum garip garip şeyler olur mu saçında ne biliyim turunculuk falan?
şimdi kızıla boyamak istiyoruz annemin saçını ama kuaförde boyatamam diyor kapalı yerde kalamadığından gidemiyoruz kuaföre ben boyucam, kolestonun aşk alevi rengini aldık tüp boya olarak ama acaba tutar mı? Kına üzerine boya olmaz diyolar ama hani kınada hiç bi etki göremediğimiz için ben tutacağını düşünüyorum, en azından bi iki boyamaya daha iyi sonuç verir ama benim korkum garip garip şeyler olur mu saçında ne biliyim turunculuk falan?