Acil...Farlutal ve adet

saliha61

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
190
2
Arkadaşlar ben 2 ay geçikmeli olarak farlutal kullanarak adet gördüm.25 ARALIK adet tarihim normal şekilde bir adetti.Ancak 17 gün üstüne tekrar adet oldum.Hormon testlerimde herşey yolundaydı sorun yoktu bilgisi olan var mı bu farlutalın bir etkisi olabilirmi.İlk defa ilaç kullanarak adet görüm normalde çok düzenlidir adetlerim.lütfen acil cevaplarınızı bekliyorum senağlamasenağlama

farlutaldan dolayı olmuş olabilir bence :çok üzgünüm: çünkü bu tip ilaçlar bir nevi dengeni bozuyor. ben de adet olamadığım bir dönem kullanmıştım. şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum çünkü düzene girmedi hiç :1no2:
geçmiş olsun sana da.ama bir sonraki ay da yine aynı sorunu yaşarsan bir doktora görün bence mutlaka :teselli:

canım teşk ediyorum ilgine takip edicem bakalım tekrar aynı sorunla karşılaşırsam doktoruma gitcem..

evet canim farlutaldan olabilir
bekle tekrar farlutala devam et ikinicye yoluna girer adetin

canım teşk ediyorum ama tam da adet sayılmaz siyah leke gibi az az anlamadım gitti neyse hayırlısı benim bulunduğum yer soğuk alışmamıştım soğuğa galiba üşütüyorum diye düşünüyorum.Allahtan hayırlısı valla bebiş yapmak kolay değil....:)))beklemedeyimmm

X