benim evimdede duvarlardan sular akıyormuş dün sabah kalktım şok oldum parkeler ıslanmış banyonun fayansları zaten hiç kurumuyor ne yapacağımı şaşırdım havalandırmakta yetmiyor sizn bir fikriniz var mı arkadaşlar?
gardroplarımdan çıkartamadığım nem kokusu vardı ben de, çok kötü moral bozucu bir durum bu,Arkadaşlar
Merhaba
Yaklaşık 3 hafta oluyor evime taşınalı ancak evde sürekli bir koku mevcut.Benden önce oturan kişi 1 yıl boyunca hiç evin kapısını açmamış çöpleride evdeydi 1 yıl ev hiç kullanılmamış ilk gördüğümde iğrenç bir görüntü ve koku vardı ancak temizlenince geçer hepsi dedik şirket temizledi görüntü güzel ama koku hala var üstelik 15 yıllık bir ev zaten çok eski çok fazla tahta gömme dolaplar mevcut ve dolapların içide inanılmaz küf kokuyor şimdi kara kara düşünmekteyim hem küf kokusu hem eski pis oturanın kokusuyla yaşanır mı diye...Çalıştığım için sadece akşamları havalandırıyorum berbat bir durum lütfen acil yardımmm..
sorununuza etkili bir çözüm bulabildiniz mi? aynı sorun bizde de var. küf yok ama evin sağ duvarı yan taraf boş olduğundan şıpır şıpır akıyor. duvar boyaı kaliteli küflenmiyor ama parkeler suyu iyice emdi ve artık kokmaya başladı. rahatsız edici bir koku. yardım lütfenbenim evimdede duvarlardan sular akıyormuş dün sabah kalktım şok oldum parkeler ıslanmış banyonun fayansları zaten hiç kurumuyor ne yapacağımı şaşırdım havalandırmakta yetmiyor sizn bir fikriniz var mı arkadaşlar?
koku da gidiyor mu rutubet kokusu?benimde banyo fayanslarım hiç kurumuyo malesef camı küçük açık dursada bişi değişmiyo
peteğini yaksam boşa yakmış olucam gibi geliyo zaten küçük arada kalıyo ve sıcak oluyo
duvar diplerim küf olmuş fayans aralarıda kararmış bugün kaç saat uğraştım
akşam eşim gelince küfleri temizliycek
cam sil şişesine çamaşır suyu kokyuyoruz ve fıslıyoruz ne silmek ne kurulamak kendi kendine gidiyo
geçen sene bunu bulduk:)
benimde evımde 2 kedı var. kedı kokuya sebep olmaz tam tersi tertemız hayvanlardır. insandan bile temizler. byle sacma ikirlere nerden kapılıyorsunuz acaba bılemıyorum kı. pis insan evı iğrenç kullanmış kokular sinmiş bahaneyı onda bulmjuyosunuzda aklınıza kedı mı geldıbenden onceki kiracı evde kedi besliyormus ben kokudan kurtulmak icin duvarları bile sildim koy deterjanı fısfısa her yeri sil :))