Acil duyurum var arkadaşlar bir bakın

sebboyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
1.381
5
116
İstanbul
2012-2013 aöf dönemi için bir formdan okuduğum bir haberleri sizlerle paylaşmak istiyorum inş doğru değildir şöyle diyor:arkadaşlar biraz önce tasarı ve murat yayınlarıyla konuştm ve artık konu anlatımı çıkaramayacaklarını Açıköğretim fakültesi telif hakkı vermediğini söledi.Yani değişen ünitelere ve konulara AOF kitaplarıyla çalışıcağımızı söledi.
Test kitapları çıkarmış ama konu anlatım özetler artık yayınlamıyacaklarını sölediler.Gerçi mecburen dershanelernde işletmek üzere çıkarırlar da oda ne zamn belli değil.Çıkan test kitaplarıda yeni sistemle ilgili anca kasımın son haftası çıkarmş çünkü onlarada kitaplar ekimin 22 si kayıtta geçermiş :S

Ne yapacağız fikri olan var mı koca koca kitaplardan mı çalışıcaz yeni sisteme acaba bilgisi olan arkadaşlar varmı paylaşırmısınız lütfen bilgilerinizi

evet canım geçen sene oldu bu olay,2 yıllığı yardımcı kitaplarla bitiren ben
geçen sene her dersin kitabını ayrı ayrı bitirmek zorunda kalmıştım yani herkes öyle yaptı tabi de
eğer yardımcı kitaplarla çalıştıysan açıköğretimde bu sana da zor gelecektir canım

ha bir de ben nokta atış kitapçığı aldım sonradan,çalıştım ama pek fazla çıkmadı hatta hiç çıkmadı desem yeridir

varya çok üzüldüm resmen hevesim kırıldı ben hem yardımcı kitapa hemde normaline çalışarak mezun oldum ama yardımcı kitap daha kısa çalışması zevkli oluyordu busene napcam bilmiyorum bir karar aldım dönmekte istemiyorum acaba yeni aöfnin vereceği kitaplar kalınmı öle gene birde sen demişsinya hani nokta atış kitapçığı aldım diyorsunya hangi yayınınkini almıştın:2:

bende biyerden duydum buna benzer birşey sanki ama nerde nezaman hiç anımsamıyorum canım,
bende murat yayınlarından almayı düşünüyodum ama çekimser kaldım şimdi.
gerçi ben okulun kitaplarındanda çalışmayı planlıyorum ama yardımcı kitaplada pekiştirip test çözerim diyordum.
bide yardımcı kitaptaki konu ve sorular sınava vurmazsa o zaman patlarız
acaba okul bir açıklama yaparmı bununla ilgili

umarım açıklama yaparlar çıkarıcakları soru bankaları öss gibi konu anlatımlı vede sorular olsa yanında ek razıyım valla ama tek sorular olursa çok sıkıntı olucak ben dua ediyorumki inş aöf kitapları incelmiştir yoksa sınav tarihleri çok yakın birbiirne nasıl bitireceğiz anlamıyorum of hevesim kursağımda bıraktılar eğitimi bedavaya getirdilerya engellilere bişi çıkacağı belliydi bunun altından

bana da başta zor geldi ama yapacak bir şey yok,mecburen başlıyorsun çalışmaya
belki seçeceğin bölümün dersleri önceki yıllarda vardır ve onun konu anlatımını bulabilirsin
benim öyle bir şansım yoktu,bu sene de öyle olacak
ben geçen sene murat yayınları soru kitapçığı ve nokta atış kitapçığı aldım ama yararı olmadı
sen yine de bak murat,egem,nokta atış kitaplarını bölümüne uygun olanlardan satın alabilirsin
ben bu sene almam heralde

Konuya bilen biri olarak cevap vereyim, evet telif hakkı verilmediği ve yardımcı kitapların artık olmadığı doğru. Ama aöf kitapları eskisinden çok daha inceltildi. İki dönem olarak işlenicek. Güz ve bahar dönemi. Güz döneminde iki sınav, bahar döneminde iki sınav. Mesela güz döneminde bi dersinizde 8 ünite varsa, ilk sınav yarısından ikinci sınav diğer yarısından oluyor. Bahar döneminde de bu dersin devamı niteliğinde başka bir ders görüyorsunuz. Aslında konular ikiye bölünüp iki farklı kitapmış gibi gözüküyor.

evt o super olmuş konular gene uzun ve karışık anlatılır eminim bir çalışmaya başlayalım gerek duymazsam almam kitap soru bankası alırım sadece

Son düzenleme:
evt öle olması iyi olmuştur biraz inceldiyse kitap ama şu var eminim konular uzun ve karışıktır birde soru yoktur fazla bir çalışma başlayayım belki konu anlatımını almam ama soru bankası alırım kesin birde bişi sorucam karacanakademi yayınları kredili sisteme uygun ve konu anlatımlısıda var diyorlar bu konu hakkında bilgin varmı

Hiç bir kuruma kitapların telif hakkı verilmedi bu sene. Yani verilen kitaplardan çalışmak zorunda herkes. Karacan akademi de aynı şekilde telif hakkına sahip değil, o yüzden bu sene dershaneler konu anlatımı kitapları çıkaramayacak. :)

hapı yedik desenize güya dikey geçiş yapak lisans okuyak bide dedim şansıma böle bişi oldu vardır bundada bir hayır soru bankası alıırım yapacak bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…